20.4.12

25+1 Λόγοι να Βρίσκεσαι σε Σχέση

Είχα γράψει πριν από λίγους μήνες ένα άρθρο με τα πλεονεκτήματα του να είναι κάποιος single.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας παρουσιάσω τον αντίλογο (και όχι δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα), με τα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι σε μια σοβαρή σχέση:


1. Σεξ! Πολύ Σεξ, τακτικό σεξ, σεξ με κάποιον που ξέρει τι γουστάρεις, σεξ με κάποιον που ξέρεις τι γουστάρει, σεξ με κάποιον που θα ανεχτεί τα βίτσια σου και θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές σου ορέξεις!

2. Με λίγη καλή τύχη θα πέσεις σε κοπέλα που θα είναι καλή μαγείρισσα. Και αυτό να μην συμβεί υπάρχει και η πεθερά και έτσι θα εξασφαλίσεις δωρεάν και πλούσια γεύματα σε καιρό κρίσης. Αλλά και αυτό να μην συμβεί ένα καταραμένο σάντουιτς θα ξέρει να σου φτιάξει!

3. Γιατί είναι υπέροχη η αίσθηση να ξέρεις ότι κάποιος σε σκέφτεται και θέλει να είναι μαζί σου, ειδικά όταν ακόμα και εσύ ο ίδιος δυσκολεύεσαι να αντέξεις τον εαυτό σου...

4. Δεν θα παραπονιέσαι για λακούβες και σαμαράκια στον δρόμο όταν η (ελπίζω) πλούσια τα ελέη κοπέλα σου κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού! Ιf you know what i mean...

5. Θα έχεις κάποιον να σε συνοδεύει σε γάμους και λοιπές οικογενειακές συγκεντρώσεις και να μην χρειαστεί να ακούσεις πάλι την γιαγιά σου ή τις θείες σου να σου λένε ότι έφτασες σε ηλικία γάμου και να προσπαθούν να σε προξενέψουν με την όρκα του χωριού.

6. Γιατί χρειάζεσαι κάποιον να νοιαστεί για εσένα και να σε σύρει με το ζόρι σε κανάν γιατρό γιατί με τις κραιπάλες που έκανες single δεν σε βλέπω υγιή για πολύ.

7. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τσάντα της ως αποθηκευτικό χώρο για τα κλειδιά σου το κινητό σου και το πορτοφόλι σου και να μην χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου αντιαισθητικά τσαντάκια και να κινδυνεύεις να σε πούνε και ντιντί οι φίλοι σου...

8. Γιατί είναι ωραίο να έχεις κάποιον δίπλα σου όταν ξυπνάς, να σε καλημερίζει με ένα χαμόγελο, να περιμένει πως και πως για να σε δει και να σου ομορφαίνει την μέρα.

9. Θα σταματήσεις να κερνάς σφηνάκια τα πιπινάκια στα μπαρ με το όνειρο καμιάς αρπαχτής με τα γνωστά αποτελέσματα της χυλόπιτας και στην συνέχεια να κλαις για τα χαμένα λεφτουδάκια σου και να παραπονιέσαι για πουτάνες γυναίκες...

10. Θα σταματήσεις να τεμπελιάζεις και θα έχεις συνέχεια το σπίτι στην πένα ώστε να μην ακούς τα εξ αμάξης μετά από κάθε επίσκεψη της στον χώρο σου...

11. Θα έχεις κάποιον με τον οποίο θα είσαι ο εαυτός σου. Βέβαια από την άλλη αν της δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό παίζει και να μην έχεις αυτόν τον κάποιον για πολύ!

12. Για να δώσεις στο δεξί σου χέρι (εκτός αν είσαι αριστερόχειρας) την ξεκούραση που επιτέλους δικαιούται!

13. Θα έχεις κάποιον να σε φροντίσει όταν θα είσαι άρρωστος και να σου κάνει χαλαρωτικό μασαζ στην πλάτη σου όταν αυτή πονάει επειδή αποφάσισες να πας για 5x5 με τους κολλητούς σου με την θερμοκρασία στο-10c (True Story).

14. Για να εξασκήσεις και λίγο τις μαγειρικές σου ικανότητες ώστε να την εντυπωσιάσεις, που κατάντησες να ζεις αποκλειστικά με μακαρόνια και σουβλακοειδή...

15. Γιατί για κάποιον περίεργο και ανεξήγητο λόγο οι γυναίκες σε πλησιάζουν περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε δεσμό... (εδώ χρειάζομαι μια εξήγηση τσούπρες)

16. Θα έχεις κάποιον να σε ακούει, όσο παράξενα και όσο βαρετά να είναι αυτά που θα του λες, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει και ότι σε καταλαβαίνει.

17. Κάποιον να πας μαζί του για ψώνια και να μην εξαρτάται η γκαρνταρόμπα σου από το γούστο της κάθε νοστιμούλας  πωλήτριας!

18. Πιο πολλά ταξιδια, βόλτες και διακοπές, συν ότι θα επισκεφτείς μέρη που πάντα ήθελες να πας αλλά οι φίλοι σου σε θεωρούσαν φλώρο επειδή το μέρος ήταν ξενέρωτο ή ρομαντικό...

19. Θα αρχίσεις γυμναστική όταν θα κουραστείς να την ακούς να σου παραπονιέται για την μπυροκοίλα σου...

20. Ώστε κάποια στιγμή να συζήσεις μαζί της και να μοιραστείτε ενοίκιο και λογαριασμούς καθώς και τις δουλειές του σπιτιού.

21. Και να έχεις κάτι να ασχολείσαι μέχρι να κυκλοφορήσει το Diablo 3 ή να περάσει το μακρύ καλοκαίρι και να ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση!

22. Δεν χρειάζεται να συχνάζεις σε Club και Trendy Bar ενώ σε χαλάει, επειδή βρίσκεσαι σε αναζήτηση για ταίρι και θεωρητικά εκεί έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να το γνωρίσεις.

23. Γιατί είναι υπέροχο το αίσθημα να κάνεις κάποιο άτομο χαρούμενο, τουλάχιστον τις περισσότερες ημέρες γιατί δεν ικανοποιείστε και εύκολα εσείς τα θηλυκά!

24. Γίνεσαι πιο τζέντλεμαν μαζί της, ειδικά σε καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου, όπως πχ σε έναν τσακωμό με κάποιον μαλάκα οδηγό. Μαζί με την κοπέλα σου θα το παίξεις σίγουρα ανωτέρος και θα προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

25. Γιατί μεγαλώνεις και κάποια στιγμή πρέπει να διαιωνίσεις το υπέροχο είδος σου και να χαρίσεις στον κόσμο πανέμορφα μικρά παρταλάκια! Οπότε καιρός είναι να ψάξεις για την ιδανική κοπέλα που θα κουβαλήσει αυτό το φορτίο...

Συν ένα ακόμα γιατί κάποιοι με θεωρούν ψυχαναγκαστικό:

26. Για να είσαι ευτυχισμένος! Πως να το κάνουμε, δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε μόνοι μας και χρειαζόμαστε το άλλο μας μισό.


υγ: Ξέρω ότι δεν γράφω συχνά και ότι σε πολλούς λείπω (ναι υπάρχουν και αυτοί), για αυτό θα ήθελα να δικαιολογηθώ. Λίγο ότι λείπω πολλές μέρες από το σπίτι τελευταία, λίγο η ψυχολογία μου που είναι σαν ασανσέρ του Empire State Building και πότε βρίσκεται στο ρετιρέ και πότε στο 5 υπόγειο, αλλά πιο πολύ επειδή υπάρχει ένα υπέροχο πλάσμα στο οποίο μ'αρέσει να αφιερώνω χρόνο και παρότι μου άδειασε ευχάριστα το μυαλό, είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσει έμπνευση για υπέροχα άρθρα.

32 σχόλια:

  1. Πολύ μου άρεσε, πολύ!
    Νομίζω ότι αρχίζεις να γίνεσαι λίγο ροζ, (και εδώ κάποια θα βάλει τα γέλια) παρόλα αυτά ήταν ένα υπέροχο, αγαπησιάρικο post.
    Α, και συμφωνώ με το νο. 20. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και ροζ, θα μας βγάλεις το όνομα και άντε να στέλνω την γυναίκα σε μπλογκ και τσατ για να αποκαταστήσει την αλήθεια!

      Διαγραφή
    2. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελιωσα angua!

      Διαγραφή
  2. Για να είσαι ευτυχισμένος φίλε μου, πρώτα απ όλα για αυτό! και για όλα τα άλλα και για άλλα τόσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να ξεσπας τα νευρα σου,οταν τα πανεμορφα παρταλακια θα γινονται διαβολακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάρουν από τον πατέρα τους θα είναι ήσυχα σαν αγγελούδια... Και πανέμορφα!

      Διαγραφή
  4. Oμορφη αναρτηση -ανθρωπου που διατελει υπο το καθεστως του ερωτα...

    Θα ηθελα να φυλαξεις καπου αυτο το κειμενο και να το ανασυρεις καποια στιγμη που θα σου σπασει τα νευρα η συντροφος ή θα κοντραριστειτε για καποιο γελοιο λογο (θα σου φανει πολυ χρησιμο τοτε).

    Επισης ολα αυτα εχουν αξια οταν τα λες μετα απο μια μακρα περιοδο σχεσης και οταν η συνηθεια κανει την εμφανιση της και το ροζ συννεφακι αρχιζει και διαλυεται.Δεν ειμαι δυσκοιλιος ,αν αυτο υποψιαζεσαι - απλα μετα απο 20 χρονια με τον ιδιο ανθρωπο διπλα μου εχω εκλογικευσει τα παντα και παρολα αυτα αρκετα πολλα απο οσα γραφεις ισχυουν ακομα .
    Ολοψυχα το ευχομαι σε ολους αυτο γιατί είναι πολυ μεγαλη υποθεση να βρει καποιος το ετερο ολοκληρο του και πορευτει μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20 χρόνια!!!
      Καλά μετά από τόσα χρόνια δεν νομίζω να ζητάω τόσα πολλά. θα είμαι ικανοποιημένος και με 10-15 από τα παραπάνω, αλλά σίγουρα να υπάρχει ανάμεσα τους ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος!

      Διαγραφή
  5. Αχ,έρωταααα <3 <3 <3

    Μικρό τιπ: Είναι καλύτερα να είναι η κοπέλα οδηγός κι εσύ συνοδηγός (αν δεν κατάλαβες θα σου στείλω τον δικό μου να πει δυο λογάκια).

    ;) ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς, αλλά η λέξη οδηγός δίπλα στην λέξη κοπέλα μόνο ένα πράγμα προδιαθέτει: ΓΚΡΕΜΟΟΟΟΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Τώρα μου έδωσες το μανιφέστο μου υπερ των σχέσεων!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Συμφωνώ με ΟΛΑ μα με ΟΛΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

    Για αυτό μας λες τα υπερ των σχέσεων πονηρεεεε!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ εσάς σκέφτομαι, βγείτε έξω αγαπήστε και περάστε καλά!

      Διαγραφή
  7. O τελευταίος είναι ο κυριότερος λόγος σε χοντρικές γραμμές. Ως εξαετής ανωμαλιάρης δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Μόνο δύο σημεία τα οποία έχω alternatives.


    11. Θα έχεις κάποιον με τον οποίο θα είσαι ο εαυτός σου. Βέβαια από την άλλη αν της δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό παίζει και να μην έχεις αυτόν τον κάποιον για πολύ!

    Κανένα πρόβλημα απολύτως. I am me, she is she. Άλλωστε μετά από τόσο καιρό δεν γίνεται να κρυφτείς...

    17. Κάποιον να πας μαζί του για ψώνια και να μην εξαρτάται η γκαρνταρόμπα σου από το γούστο της κάθε νοστιμούλας πωλήτριας!

    Νο fuckin way. Ι am me. Eκτός μπίζνες χώρου...jeans, fly jackets, denim jackets, leather jackets κτλ κτλ φετίχ μαζί με το λατρεμένο χρώμα...βασικά απουσία χρώματος...μαύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11. Το θέμα είναι όμως και να σε θέλει όπως είσαι, όχι απλά να σε ανέχεται
      17. όταν το έγραφα αυτό σκεφτόμουν ότι θα μου δώσεις ακριβώς αυτήν την απάντηση...

      Διαγραφή
  8. Μμμμμμμμ(μουγκανητό ευχαρίστησης)! Ερωτευμένος λοιπόν!
    Εύγε αγαπητό Παρτάλι!
    Χαίρομαι για την ευτυχία σου και χαμογελώ ευχαριστημένη όταν σκέφτομαι έναν κόσμο γεμάτο μικρά παρταλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά αν αυτά τα μικρά είναι συνδυασμός παρταλιού με γάτα...
      Σε ευχαριστώ και θα δεχόμουν ευχαρίστως συμβουλές από το στεφάνι σου, που είμαι σίγουρος ότι κάνει τα πάντα για να σε έχει ευτυχισμένη!

      Διαγραφή
    2. Ω ναι! Κάνει ότι περνάει από το χέρι του το στεφάνι μου για να είμαι ευτυχής! Βέβαια κι εγώ κάνω ότι μπορώ για να είναι χαρούμενος και γελαστός! Πάντως είναι πολύ απλό! Ο ένας κάνει πράγματα για τον άλλον!



      ΥΓ. Ή παρταλογατάκια!

      Διαγραφή
  9. Με ενημέρωσε ο blogger ότι αρχίσαν δυο μπλογκ να στέλνουν ερωτικά βέλη μεταξύ τους και είπα να περάσω να δω τί γίνεται! χεχε

    Δεν έχω παρά να εκφράσω τα σέβη μου για τους λόγους που παραθέτεις αλλά και για το +1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τέτοια υπηρεσία ο μπλόγκερ;
      Να περνάς είσαι πάντα καλοδεχούμενη και ένας από τους λόγους που βρεθήκαμε...

      Διαγραφή
  10. 13...true story baby true story!
    25....αποχη μεχρι νεωτερας!

    Να δεις οτι μ αυτα που γραφουμε θα σταματησουνε να μας κανουνε παρεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου έλαχε το λαχείο, γυναίκα που να μην θέλει πολλά παιδιά...

      Μην φοβάσαι μωρό μου, αφού μας μιλάνε ακόμα με τόσα μέλια σε μπλογκ και τσατ δεν υπάρχει κίνδυνος...

      Διαγραφή
  11. Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;
    Γιατί ερωτεύθηκε ο Partalias παιδί μου και γίναμε πολλοί!
    Να είσαι πάντα καλά και πάντα ερωτευμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να υπάρχει και ο έρωτας, είναι το μόνο πράγμα που θα μας σώσει ψυχολογικά από αυτήν την γαμωκατάσταση που ζούμε τελευταία...

      Διαγραφή
  12. Έμαθα τα ευχάριστα και πέρασα για τα συγχαρητήρια!

    Φίλε μου, συμβουλή ή τρόπος ή συνταγή δεν υπάρχει.
    Αγάπη μόνο και κατανόηση να υπάρχει και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!

    Με τις ευχές μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μήτσο και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!
      Έχεις δίκιο, τα πράγματα είναι απλά αλλά εμείς οι άνθρωποι βλέπουμε συνέχεια εμπόδια...

      Διαγραφή
  13. Τώρα είδα αυτή σας την ανάρτηση!
    Πολύ χαίρομαι που βρήκατε το άλλο σας μισό και είστε ευτυχισμένος! :)

    Καλό βράδυ και πάλι!

    η ίδια άγνωστη από την ανάρτηση "50 Λόγοι να είσαι Single".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά το προηγούμενο σχόλιο με εκπλήσσει ότι χαίρεσαι.
      Για να δω, εντάξει δεν έχει κανένα συννημενο το μήνυμα για να μου στείλεις υιό...
      Καλή μέρα και θα χαρώ να μάθω το όνομα σου!

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...