31.3.13

Συμβουλές για το Πρώτο Ραντεβού

Βρήκες επιτέλους το θάρρος να ζητήσεις σε ραντεβού την χαριτωμένη συνάδελφο, συμφοιτήτρια, γειτόνισσα ή απλά είσαι κότα και σου κανόνισε η μαμά σου συνοικέσιο; Δεν ξέρεις όμως που να ανατρέξεις για συμβουλές μιας και τα τελευταία χρόνια σε έχει φάει η μαλακία ενώ και όταν εφάρμοσες τις συμβουλές των κολλητών σου προκοπή δεν είδες...;
Μην φοβάσαι και μην απελπίζεσαι, καθώς με το παρακάτω άρθρο μας σου εγγυόμαστε για ακόμα μια φορά την επιτυχία!


Να είσαι ο εαυτός σου
Είναι πολύ αργά για να αλλάξεις κάτι πάνω σου δραστικά. Οπότε μην το κουράζεις το θέμα, μιας και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να σφίξεις το σάπιο σώμα του Μάμρα μέσα σε λίγες ώρες... Σκέψου ότι κάποια επιτέλους δέχτηκε να βγει μαζί σου οπότε της άρεσες (υπάρχουν και ανώμαλες), για αυτό να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά μην παίρνουν και τα μυαλά σου αέρα... κέρδισες την πρώτη μάχη όχι τον πόλεμο!


Προετοιμασία
Η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό βήμα. Γίνε για μια φορά στην ζωή σου άνθρωπος. Πλύσου, παρφουμαρίσου (χωρίς να λουστείς με το μπουκαλάκι) και ντύσου όμορφα και αντρικά χωρίς υπερβολές ή μπλουζάκια με cartoon και συγκροτήματα. Επίσης πλύνε τον κινητό σκουπιδότοπο που ονομάζεις αυτοκίνητο για να μην αναγκάσεις την κοπέλα να γυρίσει με ταξί και βάλε από πριν βενζίνη... Για παν ενδεχόμενο ρίξε και μια γενική στο σπίτι απομακρύνοντας τις αφίσες της Jenna.


Ιπποσύνη
Άνοιξε της την πόρτα από το αυτοκίνητο, τράβα την καρέκλα για να κάτσει, πρόσφερε της το πανωφόρι σου αν κάνει κρύο (βλέπεις ήρθε με ξώβυζο ένδυμα για να σε εντυπωσιάσει), πλήρωσε για τα πάντα (παρότι δεν συμπαθείς αυτό το στερεότυπο) και γενικά προσπάθησε να της δείξεις ότι είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Το ξέρω ότι σου ακούγονται πολύ ρομαντικά και μεσαιωνικά όλα αυτά αλλά οι (περισσότερες) γυναίκες τα λατρεύουν. Ααα και το πιο σημαντικό: ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙΣ!!!


Το Σωστό Μέρος
Αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, τότε πρέπει να βρεις και το κατάλληλο μέρος, το οποίο βέβαια  εξαρτάται πάντα από την τύπο της κοπέλας. Δεν μπορείς να πας μια μεταλού στην Πάολα, μια γκλαμουράτη για κεμπάπ στου Θανάση και μια σκυλού στην λυρική! Ένα καλό εστιατόριο ενδείκνυται για κάθε περίπτωση, αλλά θυμήσου πρώτα να ρωτάς για τις τιμές ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.


Σαβουάρ Βιβρ
Εννοείται μην παραγγείλεις σπληνάντερο, γαρδούμπα, σκορδαλιά, γουρονοκεφαλή κλπ. Σημασία έχει να της κάνεις καλή εντύπωση και όχι να γεμίσεις την μπάκα σου. Οπότε φάε και μια φορά λιτά και σαν άνθρωπος!!! Επίσης μην μιλάς με το στόμα γεμάτο, μην πιεις όλο τον Βόσπορο, μην παίζεις με οποιοδήποτε τρόπο με το φαγητό σου, μην ζητήσεις να σου κάνουν πακέτο τα υπολείμματα για τον σκύλο σου και μην τολμήσεις να της προτείνεις να τελειώσεις και το δικό της πιάτο!


Συζήτηση
Προσπάθησε η συζήτηση να μην είναι βαρετή και να περιέχει θέματα που θα την κρατήσουν ζεστή και θα απομακρύνουν τυχόν άβολες σιωπές. Ρώτα πληροφορίες για την ζωή της, ώστε να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και δείξε και εσύ ενδιαφέρον και για αυτά που σου λέει όσο βαρετά και να σου ακούγονται. Επίσης κάνε μου μια χάρη και μην αναφέρεις καθόλου την μάνα σου, την stalker πρώην σου, τον ψυχασθενή αδερφό σου που ζει στο υπόγειο και την συλλογή σου με φιγούρες πόκεμον.


Συγκεντρώσου
Μην χάνεις τον ειρμό των σκέψεων σου παρασυρμένος από τα πλούσια προσόντα της που σε συσχετισμό με την μακροχρόνια αγαμία σου θα σου ξυπνήσουν γενετήσιες ορμές. Προσπάθησε όσο μπορείς να την παρακολουθείς και κοιτά την στα μάτια για να μην σε περάσει για κανένα λιγούρη (όχι πως δεν είσαι). Επίσης αδιαφόρησε τελειώς για τα τεκτενόμενα στο γύρω περιβάλλον, ακόμα και αν η σερβιτόρα είναι τρελό τούμπανο και ο κιθαρίστας που έχουν στο live είναι ίδιος ο Τσάκωνας.


Μην λες Ψέμματα
Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις με πράγματα και ικανότητες που δεν διαθέτεις, όπως λόγου χάρη αν χορεύεις σαν ξυλάγγουρο πες της το και αρνείσου ευγενικά την πρόταση της να πάτε για χορό στο W στην συνέχεια. Επικεντρώσου στα δυνατά σου σημεία... και αν δεν έχεις απλά κάτσε και γίνε καλός ακροατής... θα σε λατρέψει!


Σωματική Επαφή
Μην γίνεις πολύ εκδηλωτικός με χάδια και αγκαλιές, μην περάσεις το χέρι σου στον ώμο της ύπουλα σε ανύποπτη στιγμή και μην την κάνεις να αισθανθεί άβολα me οποιονδήποτε τρόπο. Στον αντίποδα μην είσαι τελείως απόμακρος και σφιχτός και σε περάσει και για ξενέρωτο. Προχώρα βήμα βήμα και δοκίμασε τις αντιδράσεις της.



Έρευνα
Mην είσαι σίγουρος για τίποτα και για κανέναν! Διπλοτσέκαρε το ιστορικό της από κοινούς γνωστούς, με ερωτήσεις παγίδα προς αυτήν καθώς και με αθώο faceboook stalking γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τι πας να μπλέξεις... Ίσως δίπλα σου να βρίσκεται μια γυναίκα ψυχάκιας, overly attached, νυμφομανής, dominatrix και άλλα πολύ χειρότερα...


Φιλί
Διάβασε τα σημάδια και δες αν μπορείς να προχωρήσεις προς ένα φιλί για να τελειώσει ιδανικά η βραδιά. Μην την πιέσεις γιατί οι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα και μπορείς να φας τα μούτρα σου. Η κατάλληλη στιγμή είναι πάντα στην είσοδο του σπιτιού της πριν την καληνυχτίσεις. Αλλά ακόμα και αν την τελευταία στιγμή σου γύρισε 45 μοίρες και φίλησες μάγουλο μην αποθαρρύνεσαι! Δως της μια φιλική αγκαλιά και πρότεινε της δεύτερο ραντεβού (αν και το τελευταίο το αποκλείω αν εφάρμοσες πιστά τις συμβουλές μας)!


Σεξ
Μην κάνεις τρελά όνειρα για σεξ από την πρώτη βραδιά και αν της το ζητήσεις, ζήτα το με τακτ χωρίς να την φέρεις σε δύσκολη θέση και να ρισκάρεις να χάσεις όσα κέρδισες με κόπο στα προηγούμενα βήματα. Ούτως ή άλλως η γυναίκα αποφασίζει σε αυτό το θέμα οπότε και να σε προσκαλέσει να ανέβεις για ένα ποτάκι μην το δέσεις σχοινί κορδόνι ότι θα σκοράρεις και την περιμένεις στο σαλόνι γυμνός να γυρίσει...


92 σχόλια:

  1. Σοφές συμβουλές!
    Εγκρίνω!!!
    Καληνύχτες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tέλειος οδηγός!
    Μια απορία μόνο:
    Tι κακό είναι η dominatrix γυναίκα ? :-p
    Υπάρχουν και χειρότερα... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όποιον γουστάρει Dominance δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά για κάποιον που βγήκε ένα αθώο ραντεβού και βρέθηκε μετά από λίγες ώρες με χειροπέδες και gag ball στο στόμα κλπ υπάρχει...

      Διαγραφή
    2. Φυσικά δεν θα περίμενα να μην είσαι ενημερωμένος γύρω από το Dominance, τις χειροπέδες και τα gag balls...αλλά μήπως είσαι "πολύ" ενημερωμένος? ;) (λέω εγώ τώρα την μακακία μου...:) )

      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι φαν του είδους αλλά το επάγγελμα του μπλόγκερ απαιτεί να έχεις μια ιδέα από τα πάντα...

      Διαγραφή
    4. Γι' αυτό σε παρακολουθώ...γιατί είσαι επαγγελματίας Παρταλογράφος :)

      Διαγραφή
  3. Ωραία όλα αυτά, αλλά κουραστικά για τον νεαρό.
    Πάω στοίχημα ότι αποκλείεται κάποιος να τα τηρήσει και στο δέκατο έβδομο ραντεβού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου Αθηνά??
      πάντως, αυτό με το αγοράκι που γίνεται γέφυρα γι ανα περάσει το κοριτσάκι από πάνω του, πολύ μου άρεσε!!!

      Διαγραφή
    2. Τείνεις να συμφωνήσεις, γιατί όλα του τύπου "ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου", "πληρώνω τα πάντα", "ξέρω να ακούω" κ.λπ. κ.λπ. τα τηρούν μέχρι να μας ρίξουν στο κρεββάτι. Μετά τα ξεχνάνε. Οπότε καλύτερα να μην τα κάνουν εξ αρχής για να μην παραπονιόμαστε και τους λέμε "μα πόσο έχεις αλλάξει αγάπη μου..."!
      Φυσικά είναι πολύ όμορφα όλα όσα προτείνουν τα αγαπητά Παρτάλια, πλην όμως, μόνο όταν είναι στον χαρακτήρα ενός κυρίου, αλλιώς δεν έχει νόημα!

      Διαγραφή
    3. Μα και εγώ συμβουλές για να σας ρίξουν στο κρεβάτι δίνω!
      Αν ο άλλος είναι πραγματικός ιππότης θα τα κάνει αυτά για μια ζωή, αλλά όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται ειδική μνεία που υποδύονται έστω και για μέρα σωστά τον τζέντλεμαν!

      Διαγραφή
  4. Tα μπλουζάκια από συγκροτήματα τι φταίνε? Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Αρκεί φυσικά να μην είναι τίποτα wannabe φλώροι στη στάμπα και γελάνε και τα ποντίκια στους υπονόμους με την πάρτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπλουζάκια δεν φταίνε σε κάτι, αλλά αν δεν εχεις σκοπό να την βγάλεις σε καμιά συναυλία καλό θα ήταν να τα αποφύγεις την πρώτη φορά...

      Διαγραφή
    2. Για μένα δουλεύουν. Αυτά είναι ψυχαναγκαστικά κλισέ κύριε που μας τσαμπουνάτε.

      Διαγραφή
  5. κι αν σε κάποιο κάνεις γκέλα έχεις επιλογές να επανορθώσεις ...
    κόκκινη κάρτα απευθείας ... σε ρέψιμο,κλάσιμο,ξεμύτιασμα,φτύσιμο απλό και σύνθετο{τσιγάρου κτλ}
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνεις κάποια από τα παραπάνω είσαι για απαγόρευση από όλους τους αγωνιστικούς χώρους!

      Διαγραφή
  6. Αχ, αχ, αχ... Έχω πολλές ενστάσεις αλλά νυστάζω. Δυστυχώς για εμένα η βραδια κατέληξε με το φίλο μου (18) να είναι με τη μουνάρα μπαργούμαν (20) και εγώ να μην έχω παρέα να γυρίσω σπίτι.

    Τα βασικά. Νομίζω ότι οι συμβουλές είναι για το άτομο που δεν είχε ποτέ του γκόμενα, καθ' ότι στην πραγματικότητα εγώ είμαι το τιμόμενο πρόσωπο, παντού και πάντα!!!

    Επίσης η σωματική επαφή, το φιλί και το σεξ είναι όλα διαφορετικά σκαλιά της ίδια κλίμακας. Το ανέβασμα πρέπει να γίνεται ομαλά και στρωτά, και δε ζητάς τίποτα. Άμα γίνει έγινε, αλλιώς την επόμενη φορά, αλλιώς με την επόμενη.

    Για φινάλε επικός διάλογος μου με άγνωστη, μάλλον από τη Μυτιλήνη, τριήμερη με το σχολείο στη Χίο:

    Γ- Γεια! Βάλε τον αριθμό αου στο κινητό μου.
    Αυτη- Όχι!
    Γ- Γιατί όχι;
    Α- Γιατί ναι;
    Γ- Γιατί έτσι λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με εξαίρεση τον "επικό διάλογο", συμφωνώ απολύτως

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι, τώρα που το ξαναβλέπω, έχω μια διαφωνία...

      Το "τιμώμενο" δε γράφεται με "ω", αφού τονίζεται;

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι η Ιωάννα,αλλά απαντάω:
      Ναι,οι παθητικές μετοχές ρημάτων β' συζυγίας,που τονίζονται στην προπαραλήγουσα,γράφονται με -ω.

      Διαγραφή
    4. Ακόλουθα τις συμβουλές μου και θα φέυγεις εσύ με καυτή μπαργούμαν από εδώ και πέρα!
      Και όσο για τον διάλογο, αφού δεν σου έφερε το κινητό στο κεφάλι, τυχερός είσαι...

      Διαγραφή
    5. Nαι αλά χωρίς τις συμβουλές μου θα έφευγε η μπαργούμαν μόνη της...

      ...τώρα, δηλαδή, που το σκέφτομαι, είμαι μεγάλος μαλάκας.

      Διαγραφή
    6. Που λες Μαστερ οταν ειχα διαβασει τι ειχες γραψει στην αναρτηση της Ναμ μεσα σε ολα αυτο που μου ειχε μεινει πιο πολυ ηταν το ''Δηλαδή, προσφέρω πολύ καλύτερο πακέτο από το μέσο τύπο που κάνει πάρτυ άμα του κάτσει ραντεβού''και ερχομαι να σε ρωτησω...αυτο που ειπες στην κοπελα τον θεωρεις επικο διαλογο?Η απλα το λες ειρωνικα και εγω δεν το πιασα?

      Διαγραφή
  7. Άντε χέσου ρεε φιλεε!!Λίγους μήνες νωρίτερα δε μπορούσες να τα πεις αυτα;;;Τώρα χέσε μέσα!!Πάντως το πιο σημαντικό είναι η κουβέντα,που ομολογώ πως έχασα τη μπάλα.Ααααχ!!!Όσο για το στήσιμο χέσε μέσα επίσης!!Μα να πετύχω σε αργία και να ξεχάσω ότι δεν έχει λεωφορεία;;Μια ζωή γκαντέμης!

    ΑΥτα!!πωωω φιλεε έλεος!!Τεσπα!!Μετά τρέχεις κια δε φτάνεις!

    Αντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κλάιγεσαι ρε, θα έχεις και άλλες ευκαιρίες!
      Τωρα ξέρεις τον τρόπο!

      Διαγραφή
    2. Δεν βρίσκονται κάθε μέρα τυφλές απόφοιτες ψυχιατρείου!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
  8. Συγνώμη, αν ο κιθαρίστας από το live είναι ίδιος ο Τσάκωνας με ραντεβού και μαλακίες θα ασχολιόμαστε;
    Υ.Γ. Από σήμερα έχω σαν προσωπικό μου είδωλο το μικρό θεούλη που χορεύει στο GIF εκεί σ'απάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά μου είχε τύχει ένας τέτοιος (βασικά πληκτράς ήταν) για αυτό και το ανέφερα και όπως φαντάζεσαι μονοπώλησε τις συζητήσεις σε εκείνο το ραντεβού...

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ με Snake για τα μπλουζάκια.Εξαρτάται πού θα πάτε,βέβαια... Θεωρώ ότι το πιο γοητευτικό είναι το ανεπιτήδευτο.Και μ' αυτό δεν εννοώ να ρευτεί μετά το φαΐ...

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα εξαρτάται με ποια θα πας και πόσο την ξέρεις... αλλά για να μην ρισκάρεις εφαρμόζεις απλά τις συμβουλές μου!

      Διαγραφή
  10. Μια προσθήκη παρακαλώ: η stalker πρώην μπορεί να παίρνει τηλέφωνο (από απόκρυψη κυρίως) και την ώρα του ίδιου του ραντεβού. Οπότε έχε το στο αθόρυβο και μην προσπαθείς να την πείσεις ότι έχεις κοινωνική ζωή. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν έχεις μπλέξει μπορεί να σου κάνει πολύ χειρότερα από απλά να σε παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη...

      Διαγραφή
  11. Καταρχάς μια μεταλού μπορείς να την πας στην Πάολα http://www.youtube.com/watch?v=ORbggeuRB3M

    και το άρθρο ήταν αχρείαστο όταν υπάρχει το δικό μου http://simigdalenios.blogspot.gr/2012/05/10.html

    (αν θες πες μου την αποψη σου για κατι που με απασχολει :
    επισης, αν θες γινε μελος στο μπλογκ μου :)

    και τελος αν θες πατα λαικ στη σελιδα μου στο φεισμπουκ : simigdalenios official)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν την πάω στην Πάολα και ακούσει αυτό, θα με μαζεύουν με το κουταλάκι...
      Ναι είχα αμελήσει το επικό σου αριστολυργημα!

      Διαγραφή
    2. Μια (αδιάκριτη ίσως) ερώτηση:
      Γνωριζόσαστε ή άλλαξε όνομα ο Στέφανος;

      Διαγραφή
  12. Έξυπνες συμβουλές..!
    Έχουμε κάποιον πρόχειρο να τις δοκιμάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε έναν εθελοντή-πειραματόζωο για να δοκιμάσει όλους τους τύπους...

      Διαγραφή
  13. πολύ κόπος, κάτι σαν οδηγίες για δόση αντιπυρετικού...πότε πόσο και πως...ε δεν νομίζω οτι λέει έτσι και μετά τι? να ξανα-ενδυθεί κάποιος τον εαυτό του? πέραν τούτου όμως...πείτε μου μια γυναίκα που δεν θα βαριόταν μια τόσο τυπική και χωρίς ενδιαφέρων έξοδο, επομένως καλά το είπα στην αρχή...πολύ κόπος για το τίποτα
    την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άρθρα μου ως γνωστών έχουν μια χιουμοριστική προσέγγιση, αλλιώς δεν θα έλεγα το μπλογκ "Παρτάλια".
      Για εμένα το επιτυχημένο ραντεβού δεν καθορίζεται από το μέρος, το ντύσιμο και άλλα στερεότυπα που περιγράφω παραπάνω, αλλά από τους ανθρώπους και την χημεία μεταξύ τους!

      Διαγραφή
    2. για να σας διαβάζω σημαίνει οτι μου αρέσουν τα άρθρα σας και αυτή η χιουμοριστική προσέγγιση!!!
      την καλησπέρα μου

      Διαγραφή
    3. ...οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρω την τύφλα μου και καλό είναι να μην εφαρμόζει κανείς τις συμβουλές μου!

      Διαγραφή
  14. Γεια σου δασκαλε χαχαχα!Μου ελειψαν οι λιστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάιρομαι που σας έλειψα, θα φροντίσω να μην επαναληφθεί!

      Διαγραφή
  15. -Καλησπέρα θα ήθελα το κινητό σου..
    -Γιατιιί(υφάκι);;;;
    -Γι'αυτό που νομίζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Συνέχεια)
      -γιατί δεν έχεις κάρτα;;;
      -είσαι φυσική ξανθιά;
      -πως το κατάλαβες καλέ;

      Διαγραφή
  16. Ναι όντως αν τα κάνεις όλα αυτά δεν παίζει να μην τα εκτιμήσει η γκόμενα. Εκτός αν είναι μεγάλη καριόλα ή λεσβία. Η ξαδέρφη σου. Η ανώμαλη. Η πρωην άντρας. Ή κακογαμημένη. Ή νυμφομανής και βαριέται τα προκατακτικά. Ή νταλικέρης. Ή ψυχανώμαλη. Τελικά υπάρχουν πιθανότητες να μην της αρέσουν. Οπότε τσάμπα κόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τσάμπα!!! ακόμα και η απόρριψη μας κάνει πιο έμπειρους και ανεβαίνουμε level στο παιχνίδι του ζευγαρώματος

      Διαγραφή
  17. Παρτάλι όλα καλά κι όλα ωραία αλλά το πρώτο ραντεβού στο εστιατόριο είναι οικτρό λάθος και παραβιάζει το νόμο της Τηγανητής πατάτας που λέει: στο πρώτο ραντεβού δεν τρώμε τίποτα για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες έκπληξεις (κέτσαπ στο παντελόνι, μαρουλάκι στα δόντια, λαδιές στη μπλούζα κλπ). Το μόνο που επιτρέπεται να φάμε αν και μόνο αν γουργουρίσει το στομάχι μας τόσο ώστε να μας ρεζιλεύει είναι τηγανητές πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά κάποιον τρόπο θα συμφωνήσω. Γενικά το εστιατόριο στο πρώτο ραντεβού είναι κακή ιδέα. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο μαμ παρά στις αρλούμπες που πετάει ο απέναντι μου.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω για τον νόμο της τηγανιτής πατάτας, αλλά ξέρω τον νόμο της λιγούρας...καθώς με άδειο στομάχι δεν μπορώ να σκεφτώ, πόσο μάλιστα να εντυπωσιάσω μια κοπέλα!
      Στο εστιατόριο μπορείς να καλύψεις μερικά από τα μειονεκτήματα σου και να φανείς και λίγο large...

      Διαγραφή
  18. Μπύρες, ποτάρες, αλκοόλ γενικότερα, λύνονται πολλά προβλήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mία προς μία τις συμβουλές αυτές,θα έπρεπε να τις μάθουν όλοι οι άντρες απ'έξω όπως τον Εθνικό Ύμνο,χαχαχαχα
    Σπάνιο να τα κάνει άντρας όλα αυτά μαζί...αποσπασματικά μπορεί :p
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει μην μας αποπαίρνεις, υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να τα κάνουν όλα τέλεια... αλλά δυστυχώς εκείνη την στιγμή το σύμπαν συνομοτει και πάνε όλα σκατά!

      Διαγραφή
  20. Εγώ πρόσεξα ότι στην αρχή λες να είσαι ο εαυτός σου και μετά παίρνεις τη σημαντικότερη συμβουλή και τυλίγεις με αυτή τα σουβλάκια! Πες ρε από την αρχή κάνε ότι μπορεί να δείξει καλό και άσε το να είσαι ο εαυτός σου!

    Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνεις την μαγεία της ανάρτησης μου!
      Το να είσαι ο εαυτός σου εννοεί να μην υποδυθείς κάποιον που δεν είσαι! Τα πρωτόγονα ένστικτα του μπίχλα, του λιμάρη και του αγροίκου μπορούν να περιμένουν μερικές μέρες...

      Διαγραφή
  21. Εάν υπάρχει έστω και ένας που έχει ανοίξει ποτέ πόρτα αυτοκινήτου σε γυναίκα παρακαλώ να μου στείλει μυνημα. Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω!

    Τώρα σοβαρά αυτό πως γίνεται? Παρκάρεις, βγαίνεις από το αυτοκίνητο, κάνεις τον κύκλο και ανοίγεις την πόρτα? Και όλη αυτή την ώρα η άλλη τι κάνει? Καθεται μέσα σαν κότα? Εγώ γιατί βγαίνω πάντα πρώτη?

    Επιπλέον ,επειδή περπαταω και γρήγορα, μη σου πω ότι ανοίγω και την πόρτα του μαγαζιού και την κρατάω ανοιχτή να περάσει ο άλλος.

    Πάντως τα τιπς σου θα είχαν αποτελέσματα εάν δεν ήταν για να ρίξετε γυναίκες. Καλέ μου εμείς είμαστε ότι 'ναι! Έαν μας αρέσει ο άλλος (πολύ) μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ακόμα και όταν κρυφοκοιτάει μπάλα στην τηλεόραση της καφετέριας. Εάν πάλι δε μας αρέσει τότε όσες μαλαγανιές και να κάνει στο τέλος φλούφλη θα τον πούμε!

    Αβυσσος η γυναικεία ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επιτυχημένο άνοιγμα της πόρτας έχει να κάνει μόνο με την είσοδό σας σε αυτό, όχι την έξοδο. Αυτή, είναι για τις ελληνικές ταινίες μέχρι ο σκηνοθέτης να πει "κατ(υ σαρκ)".

      Και πίστεψέ με, υπάρχουν τέτοιοι άντρες ακόμα. Μην γίνεσαι συλλέκτης μηνυμάτων χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Όπως πολύ σωστά απαντάει το μωρό μου παρακάτω, τις κάνω αυτές τις μαλακίες (αυτό ελπίζω να σου κάνει σαν μύνημα).
      Στην τελευταία σου παράγραφο πολύ σωστά συνοψίζεις την ανουσιότητα του άρθρου μου, αλλά τι να κάνω για εσάς δουλεύω και να έχετε τουλάχιστον ένα ευχάριστο ραντεβού...

      Διαγραφή
    3. Ναι dear e υπάρχει, και υπάρχει και τρόπος που δεν τον κάνει να θυμίζει τον παρκάδορο: Από έξω, απλώς ξεκλειδώνει πρώτα τη δική σου και την ανοίγει. Από μέσα, καθώς βγαίνετε σκύβει (χωρίς αγγίγματα 'τυχαία') και σου ανοίγει να μην ψάχνεις στο σκοτάδι κι ώσπου να βγεις έχει βγεί και κλειδώνει από τη μεριά σου. Επίσης: Δεν παρκάρει εκεί που βγαίνοντας θα σε εμποδίσει κολώνα ή θα πατήσεις λάσπες. Δεν είναι δύσκολο, συνήθεια είναι και δείχνει πως νοιάζεται.

      Διαγραφή
    4. @Δαφνη: Ατιμο ηλεκτρονικό κλείδωμα μας έχεις κατεστρέψει. Εμένα ξεκλειδώνει από ένα χιλιόμετρο μακριά.

      @Afrikanos:Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι αντρες.
      Πολύ λυπάμαι που δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν...

      @partali: Tres romantic partali....
      Εάν και η Vicky δίνει μια άλλη εκδοχή για το γιατί της ανοίγεις τη πόρτα...

      Διαγραφή
    5. @Δάφνη, δύσκολο το πρότζεκτ του ανοίγματος από μέσα...άσε που θα λαχανιάσεις για να προλάβεις να βγεις ή που θα περιμένει η κοπελιά μόνη της, αν δεν μπορείς να βγεις λόγω κίνησης...Αν πας να την παραλάβεις για το πρώτο ρανδεβού, της ανοίγεις την πόρτα, την εκστασιάζεις και δεν χρειάζεται να κάνεις την 2η κίνηση :)

      @Ντίρι-ντάχτα, κάνεις κακές παρέες :)

      Διαγραφή
    6. @Dear e-diary μα το ξεκλείδωμα είναι πρόφαση, η προσφορά είναι το άνοιγμα της (κάποτε βαριάς ή δύσκολης) πόρτας.

      @Afrikane επειδή γενικώς θεωρώ το αυτοκίνητο τον καλύτερο φίλο της γυναίκας συνήθως σε πρώτες συνατήσεις εγώ είμαι που οδηγώ και έχω ακούσει (όχι μια και δυό) πόσο εκτιμήθηκε που όταν σταματώ να παραλάβω κάνω τον κόπο να σκύψω και να ανοίξω (από μέσα) την πόρτα.
      Γλώσσα του σώματος, καμιά φορά τιμά πιο πολύ από τα παχιά λόγια. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι του ιπποτισμού, είναι τα μικρά που δείχνουν πως μετράς τον άλλον.

      Και κάτι άλλο:
      Του αυτοκινήτου δε μετρά εάν δεν ανοιχτεί και η απολύτως απαραίτητη του εστιατορίου αλλά περάσει μπρος ο γάιδαρος και μας έρθει η πόρτα στο πρόσωπο και μάλιστα μπροστά σε όλο τον κόσμο...

      Διαγραφή
    7. @Δάφνη, νόμιζα ότι τόσα κόμμεντς μιλάγαμε για το άνοιγμα της πόρτας (από μέσα) όταν είναι κι οι δύο μέσα στο αμάξι. Γι' αυτό που περιγράφεις, εννοείται πως δεν περιμένει κανένας άντρας να βγεις και να του ανοίξεις την πόρτα! :) Εγώ, πάλι, δεν διανοούμαι να μην πάω εγώ να παραλάβω (εάν έλθει έτσι το ραντεβού) εξόν κι αν δεν έχω αμάξι για Χ λόγο :)

      Για το εστιατόριο, δε, εξαρτάται αν έχει σκάλες -οπότε επιβάλλεται ο γάιδαρος να περάσει πρώτος. Αλλά αν έχει κάνει του αυτοκινήτου -σχεδόν- αποκλείεται να μην κάνει και του εστιατορίου!

      Διαγραφή
  22. Eχμ το Παρταλι μου ανοιγει την πορτα-οχι παντα-αλλα συχνα πυκνα!Ο βασικος λογος ειναι οτι η πορτα του αυτοκινητου του ειναι πολυ βαρια και εχει την εκνευριστικη συνηθεια να κλεινει πανω μου.Επισης μεχρι να μαζεψω μπουφαν τσαντες κινητο το Παρταλι εχει βγει και εχει ερθει να ανοιξει μπας και ανεβουμε στο σπιτι καμια ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι τζέντλεμαν και ότι σ' αγαπάω... και η πόρτα είναι βαριά για να σε προστατεύει!

      Διαγραφή
  23. Χρήσιμες οι συμβουλές αν και το κόβω δυσκολάκι να μπορέσει να τις εφαρμόσει όλες κάποιος!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει προσπάθεια...βέβαια πρέπει να τα αξίζει και η άλλη!

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο έγινε print-screen, εκτυπώθηκε και κορνιζαρίστηκε στο σαλόνι!

      Διαγραφή
  25. Πάλι καλά που έχουμε και σένα Παρτάλι να ανοίγεις τα μάτια στα απανταχού γκομενάκια!!!

    Προσκυνώ για ακόμη μια φορά!

    Καλό μήναααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλα σωστά κι ωραία και πιο πολύ το βασικό: «κάνε μου μια χάρη και μην αναφέρεις καθόλου την μάνα σου» που, ειλικρινά, αν ήξεραν τα ελληνόπουλα πόσο ασεξουαλικό είναι θα δήλωναν πάντα ορφανά.
    Αλλά... αυτό με το φιλί στην πόρτα... τι αμερικανιά έχετε κολλήσει; Σε λίγο θα μου πείτε πως μελετήσατε 'The Rules'. Αν δεν υπάρξει έλξη από πριν... άσ΄το.

    Και κάτι άλλο. Αν δε γνωρίζεστε ήδη κοινωνικά, το φαγητό είναι μεγάλο ρίσκο απέραντης πλήξης (και αηδίας). Ένα ποτό/ καφέ κι αν η κουβέντα τρέχει πάμε και για φαγητό και όπου να 'ναι ώσπου να ξημερώσει. Αλλιώς, προσωπικά, θα προτιμούσα τίποτε ή κατ' ευθείαν κρεβάτι.

    Καλή άνοιξη Παρτάλη (και στη Γάτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ρομαντίκ, δεν μπορώ να πω χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Δεν έχεις και άδικο με το φιλί, φαίνεται από πριν που οδεύει η κατάσταση αλλά αν δεν βρεις την κατάλληλη στιγμή (ή είσαι λίγο κότα) τότε και μόνο τότε το συστήνω...

      Διαγραφή
  27. αχαχαχαχαχαχαχ δεν υπάρχουν οι συμβουλες!! Και να μην χάνεσαι γιατί μας λείψανε οι λίστες σου!

    Καλημέρα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μια χαρά τα είπατε στο άρθρο αλλά θέλω να προσθέσω ένα τρικ κατά το κέρασμα. Για να μην τη φέρεις σε δύσκολη θέση και για να αποφύγεις τη μάχη μπροστά στο σερβιτόρο για το ποιος θα πληρώσει και για να αποφύγεις τη μουρμούρα να τα πληρώσετε μισά μισά κάνε το παρακάτω τρικ. Όταν πας κάποια στιγμή τουαλέτα δώσε την κάρτα σου στο σερβιτόρο και πες του να χρεώσει το γεύμα από κει (αμερικανιά αλλά αν δεν έχεις κάρτα πλήρωσε τον με μετρητά). Οπότε όταν θα είναι φύγετε και πείτε να σας φέρουν το λογαριασμό θα σου φέρουν την κάρτα η αν πληρώσεις με μετρητά θα της πεις πως είναι πληρωμένα. Έτσι θα την εκπλήξεις ευχάριστα και δε μπορεί να επιμείνει να τα βάλετε μισά μισά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι η κομψότερη συμβουλή.
      Ακόμα και με φίλους αν έχουμε αποφασίσει να κεράσουμε.

      Διαγραφή
    2. Ωραίο το τρικ σου και για να μην επιδειχτείς βγάζοντας φουσκωμένα πορτοφόλια μπροστά της και να γλιτώσεις και την εκνευριστική συζήτηση "Όχι επιμένω να πληρώσω τα δικά μου..."

      Διαγραφή
  29. Σκέψου ότι κάποια επιτέλους δέχτηκε να βγει μαζί σου οπότε της άρεσες (υπάρχουν και ανώμαλες)

    lol

    postara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. συμβουλές για γυναίκες δεν έχει;
    και εμεις τα σκατώνουμε στα πρώτα ραντεβού :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς μπορείτε να τα διορθώσετε όμως, μιας και δεν είμαστε της λεπτομέρειας εμείς οι άντρες...
      Άρθρο αντίστοιχο για το γυναικείο φύλο δεν νομίζω να κάνω, το αφήνω σε κάποια από εσάς!

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...