9.11.11

Άλλος για Πρωθυπουργός;

Επειδή η Γιωργάκης με τον Αντωνάκη δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την πρωθυπουργία την δύσκολη αυτή περίοδο, τα Παρτάλια προτείνουν τα πιο ικανά άτομα να αναλάβουν να συνεχίσουν την δουλειά του ΓΑΠ, να βοηθήσουν την χώρα και επίσης τα παρακάτω άτομα είναι πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Τρύφων Σαμαράς
Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι ξέρει από κούρεματα και το χρέος της χώρας με αυτόν πρωθυπουργό θα κουρευτεί με την ψιλή. Στα συν ότι θα κερδίσουμε την εύνοια του Σαρκοζί αφού θα είναι και ο προσωπικός κομμωτής της γυναίκας του.


Απόστολος Γκλέτσος
Αν θέλουμε έναν δυναμικό πρωθυπουργό για να διεκδικήσει με τσαμπουκά ότι δικαιούται η χώρα μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από τον Μπαλαμό. Στα θετικά ότι δεν θα πληρώσουμε διόδια ποτέ ξανά...


Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Θα αρχίσει με το καλημέρα να γράφει σενάρια εξόδου μας από την κρίση. Οι εταίροι θα μαγευτούν από το δράμα των ελλήνων πολιτών όπως θα το παρουσιάζει ο Χριστόφορος και θα αποφασίσουν να μας βοηθήσουν ουσιαστικά πλέον αυτή τη φορά (εκτός αν αρχίσει να γαμάει και τις άλλες οικονομίες, όπως έκανε με τις συγγενείς των συντρόφων του στις σειρές του).


Φίλιππος Πλιάτσικας
Το λέει και το όνομα του, "Πλιάτσικας"! Θα κάνει ντου με νέους φόρους, χαράτσια και θα πάρει ότι έχουν και δεν έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, οι μισθωτοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Έτσι το χρέος θα μηδενιστεί σε χρόνο ρεκόρ.
Γιατί αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα έβαζα πρωθυπουργό τον Πλιάτσικα...


Τζούλια Αλεξανδράτου
Η μοναδική γυναίκα που προτείνουμε για πρωθυπουργό, ίσως είναι και η κατάλληλη αφού θα σκύψει αμέσως πάνω στα προβλήματα μας και θα πέσει στα γόνατα για να βρει λύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Στα συν ότι είναι Τραγουδίστρια, μοντέλο, ηθοποιός, πορνοστάρ κλπ. Ποιος πρωθυπουργός είχε ποτέ καλύτερο βιογραφικό.

6 σχόλια:

  1. ααα Προτείνω Βίσση, τσάμπα τόσες ώρες ντοκιμαντερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε θέλει κανείς από τους από πάνω ας βάλουμε τη Μάγια τη μέλισσα! Καλύτερη θα είναι από όλους που θα προτείνουν αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποστ σου μου θυμίζει Παπακαλιάτη και Γκλέτσο μαζι. Γιατί γαμησε! Πολυ καλο, ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Hfaistiwnas: Είπα να δώσω τόπο στα νιάτα, αλλά θα προτείνω την Αννούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

    @Πρόεδρος: Από όσο θυμάμαι το cartoon, πάντα μπουρδέλο την έκανε την κυψέλη με τα καμώματα της...

    @JRous: Χαχαχα, πρέπει επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eφόσον δεν μπορούμε να κάνουμε πρωθυπουργό τον Τσακ Νόρις λόγω οτι πρέπει να είναι Ελλήνας ο Πρωθυπουργός (λέμε οτι κυβερνάει) θα πρότεινα να βγάλουμε απο την φυλακή τον Μπέο και να τον κανουμε πρωθυπουργό. Έχει τρόπο να βγάλουμε λεφτά

    ioannis_the_great
    Kάποιος γνωστός επιμένει οτι ο καταλλήλοτερος είναι ο Αλέφαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ioannis_the_great: Εδώ ο Γιωργάκης είναι πρωθυπουργός και δεν ξέρει καν ελληνικά και ο Χολέμπας παίζει στην εθνική, στον Chuck θα κολλήσουμε αν έρθει να μας σώσει;
    Υγ: τι έπαθες τελευταία με τα ανώνυμα σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...