21.10.11

Ο Καντάφι νεκρός (Ναι καλά...)

Ο ανατραπείς Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη σύλληψή του κοντά στη Σύρτη. Στη γενέτειρά του οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών. Το πτώμα του έχει ήδη μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία για λόγους ασφαλείας. (By news247.gr)
................
Ναι καλά μας πείσατε! Ιδού που βρίσκετε ο Καντάφι τώρα:



Ως γνωστόν τα Παρτάλια λατρεύουν τις θεωρίες συνομωσίας και ο λατρευτός δικτάτορας Μουαμάρ Καντάφι δεν θα ξεφεύγε από μας. H παρακάτω φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που τον δείχνει νεκρό απλά δεν μας πείθει...


Ούτε και το παρακάτω βίντεο:


Footage shows Gaddafi's bloodied body by Stefanelonikitelo

Τα παρτάλια ξέρουν την αλήθεια...
Oπως γνωρίζετε, ο πρώην Λίβυος ηγέτης (και λάτρης του ωραίου φύλλου) ανήλθε στην εξουσία ως επαναστάτης και απελευθερωτής. Αλλά στην συνέχεια προτίμησε να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα καθώς και αυτά των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για δεκαετίες, εις βάρος πάντα του ίδιου του του λαού. Βλέπεται η κακομοίρα η Λιβύη είχε την ατυχία να διαθέτει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου στο υπέδαφος της.
Ο Καντάφι λοιπόν τελείωσε την δουλειά του και θα απολαμβάνει στο εξής τις διακοπές του ινκόγκνιτο παρέα με τους άλλους φίλους των ΗΠΑ, χάρις στο υπέροχο πρόγραμμα προστασίας πρώην δικτατόρων της CIA.

3 σχόλια:

  1. είναι απίστευτο και τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο να ξεψυχά και κάποιοι να πανηγυρίζουν. Ακόμα κι όταν αυτός ευθύνεται για τους θανάτους πολλών. Λίγη ανθρωπιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάει όπου θέλει, μήπως δουν άσπρη μέρα και αυτή.. λες να πάθει και ο δικός μας τίποτα τέτοιο μια μέρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @PiciFriki: Όντως είναι Friki, αλλά καλό είναι να βλέπουν τι μπορεί να πάθουν και κάποιοι άλλοι τύραννοι

    @Hfaistiwnas: Ο δικός μας δεν χρειάζεται σωσία ή σκηνοθετημένο θάνατο, απλά εξαφανίζεται όπως ο Κωστάκης έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...