18.2.13

Τι Θα Κάνω Αν Εκλεγώ Πάπας

Με αφορμή την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του XVI, μου ήρθε Θεία έμπνευση για μια νέα σουρεαλιστική λίστα. Γιατί όμως πιστεύω ότι θα πείσω το Κονκλάβιο πως είμαι ο καταλληλότερος για το παπικό αξίωμα;
Η απάντηση στους παρακάτω λόγους:

 

1. Θα διαλέξω ένα νέο όνομα όταν θα παρουσιαστώ στο πλήθος που θα με αποθεώνει στην πλατεία Αγίου Πέτρου, γιατί το κατά κόσμο όνομα μου δεν θα εμπνέει πλέον σεβασμό. Σκέφτομαι κάτι σε "Pope Conan the First", "Pope Corn IX" ή "Pope on Dope IV"...

2. Θα ξαναδημιουργήσω την ιερά εξέταση για να τρομοκρατώ τον κόσμο την στιγμή που κανείς δεν θα το περιμένει...

3. Θα ξεκινήσω μια τελευταία Σταυροφορία. Αυτή την φορά θα είναι διαδικτυακή και θα ευελπιστεί στην ανακατάληψη του ίντερνετ από τους άθεους και τις γάτες!

4. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα από τον Dan Brown. Δεν θα βγάζει αυτός εκατομμύρια εις βάρος της Αγίας Εκκλησίας!

5. Θα ζητήσω τον φάκελο από κάθε παιδεραστή ιερέα που κουκουλώθηκε η υπόθεση του και θα ξεσκουριάσω τις σιδηρές παρθένες που βρίσκονται στα υπόγεια του Βατικανού για χάρη τους... 

 
6. Το Βατικανό είναι κράτος. Οπότε θα μαζέψω καμιά 20αρια σχετικά νέους καρδινάλιους, θα φτιάξω Εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου και θα την δηλώσω στην UEFA! Έτσι σαν παίχτης, προπονητής και ποντίφιξ θα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα να παίξω απέναντι σε Μέσι, Ρονάλντο και σία! Όσο για γήπεδο, έχει αρκετό χώρο η πλατεία του Αγίου Πέτρου.

7. Θα απολύσω τους Ελβετούς μισθοφόρους (ποτέ δεν τον συμπάθησα αυτόν τον λαό) με τις αστείες στολές τους και θα προσλάβω τους Hell's Angels στην θέση τους...

8. Θα κατονομάσω ως αντίχριστο τον Justin Bieber, την συγγραφέα του Twilight και κάθε έναν που με εκνευρίζει και θα αφήνω τους πιστούς να κάνουν την βρώμικη δουλειά για εμένα.

9. Θα κάνω άνοιγμα προς την gay κοινότητα και θα επιτρέψω τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φίλου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν λέει να χάνουμε τον οβολό μιας τέτοιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων!

10. Θα βάλω επιτέλους ένα στοπ στην καταδίκη από την καθολική εκκλησία της χρήσης των προφυλακτικών. Θα ιδρύσω εταιρία προφυλακτικών στο Βατικανό και θα ευλογώ την κάθε συνουσία σας!


11. Θα προσπαθήσω να ενώσω όλα τα δόγματα. Δεν θα κάθομαι να ασχολούμαι άλλο με κουταμάρες τύπου από που εκπορεύεται το Άγιο πνεύμα... Άσε που ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα των άθεων!

12. Θα εκμοντερνήσω την βίβλο. Ποιος εν έτη 2013 θα πιστέψει μια ιστορία που μιλάει για παρθένες με κρίνους; Ο κόσμος έχει αλλάξει και δεν μπορούμε να τον ταϊζουμε τις ίδιες μπαρούφες που του προσφέραμε τα τελευταία 2.000 χρόνια με επιτυχία...

13. Θα αλλάξω την Θεία Κοινωνία. Αντί για κρασί και ψωμί θα δίνω γάλα και ένα μπισκότο oreo για σώμα και αίμα του Χριστού  και έτσι θα ανεβάσω τα στατιστικά στις μικρότερες ηλικίες!

14.  Θα αφήσω τις νέες τεχνολογίες να διεισδύσουν στην εκκλησία. Θα δίνω συγχωροχάρτια online σε pdf  και θα προσφέρω εξομολογήσεις μέσω Skype στους εγγεγραμμένους πιστούς!

15. Θα στείλω για απόσυρση το  παλιό Popemobile και θα εγκρίνω στον προϋπολογισμό του Βατικανού μια καινούργια κάμπριο Bugatti Veyron για να  περνάω αεράτος και να μην μοιάζω με μπάρμπι σε πλαστική συσκευασία...

 

16. Θα ανανεώσω τη καγκούρικη παπική γκαρνταρόμπα με τα αστεία καπέλα και τα χρυσά χαϊμαλιά σε κάτι πιο απλό, cool και καθημερινό!

17. Από γεννησιμιού μου ήξερα ότι έκανα πάντα το σωστό, τώρα με το αλάθητο του Πάπα θα έχω και εκατομμύρια πιστούς να συμμερίζονται την άποψη μου!

18. Θα επιτρέψω στους ιερείς και στους καρδινάλιους να παντρεύονται (και μεταξύ τους άμα λάχει), ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παιδεραστικά φαινόμενα και να πληρώνουμε μετά εκατομμύρια για να τα κουκουλώσουμε...

19. Θα κατασκευάσω στο Βατικανό ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με θέμα την Βίβλο. Φαντάσου να είσαι σε ένα τρενάκι που κατευθύνεται προς μια τεράστια πισίνα και ξαφνικά να πετάγεται ο Μωυσής και να ανοίγει δρόμο μέσα από τα νερά!

20. Και τέλος θα πουλήσω το 99% της εκκλησιαστικής περιουσίας προς όφελος των φτωχών και θα κάνω επιτέλους και κάτι για το οποίο μίλησε ο Χριστός.


υγ: Τα Link τα έχω βάλει για να τα πατάμε. Άντε παλιό τεμπέληδες...

92 σχόλια:

  1. Αρχικά χαιρετίζω την υποψηφιότητά σου για Πάπας και δεύτερον θέλω να σου πω ότι θα έχεις την αμέριστη στήριξη και των τριών συνεργατών του ola de palabras!!!

    Θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή για να δω τους συνδέσμους διότι αυτή τη στιγμή αισθάνομαι όπως όταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής ο β΄, δηλαδή βαθύτατα κουρασμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την στήριξη σας! Με την βοήθεια σας θα αναστήσουμε την χριστιανική πίστη!

      Διαγραφή
    2. Άντε και μόλις γίνεις Ποντίφιξ, θα βγεις στο κεντρικό μπαλκόνι στο Βατικανό να ευλογήσεις το πλήθος κι εγώ από κάτω θα σου τραγουδάω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=VQgk5UXyFE8

      Διαγραφή
    3. Θα σε προσκαλέσω στα ιδιαίτερα δωμάτια του Βατικανού αν κάνεις καλή εκτέλεση...

      Διαγραφή
    4. Κοίτα, εγώ βασικά θέλω να αναλάβω το γραφείο Τύπου του Βατικανού, αν γίνεται!
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    5. Μοιράζεις και θέσεις τσαρλατάνεεε;;;Αθηνά μη δεχτεις καμιά θέση από αυτον τον απατεώνα!Ένας είναι ο μοναδικος Πάπας και όλοι τον ξέρουμε!

      Διαγραφή
    6. @Ρασκόλνικωφ
      Δεν μοιράζει θέσεις. Εγώ ζητάω ρουσφέτι!
      Να τα λέμε αυτά!

      Διαγραφή
    7. Ε και αυτός είναι ο ΑΝδρέας Παπανδρέου που μοιράζει θέσεις!!(Τα μισά να σου ελεγα παρτάλι!:Ρ:Ρ)

      Διαγραφή
  2. αχαχαχαχαχ "Pope Partalious The One and Only" Λίγο μεγάλο αλλά οι Ισπανοί που έχουν τόσα πως τα καταφέρνουν και τα θυμούντε??

    Γέλασα με το προφυλακτικό!!!! Ελπίζω να βγάλεις καμιά καλή φωτό να εμπνέεις και να μην ρίχνεις τις μάνικες με το που θα σε αντικρίζουν!!

    Καλό βράδυ!! Και που σαι.. να μας θυμηθείς και εμάς τα φιλαράκια σου να μας δώσεις κανα οβολο παραπάνω μιας και θα σου περισσεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Popa Partalius, δεν ακούγεται και άσχημα!
      Θα ρίχνω με τις μάνικες αλλά το ύδωρ τους θα είναι αγιασμένο!

      Διαγραφή
  3. Μόνο για τον πόλεμο κατά των γατών στο ιντερνετ θα γίνω πιστό πρόβατο σου!!!

    +Απογάτιcoν+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχχαχαα με πεθανες!Αλλα ρε συ τι σου καναμε εμεις οι γατοι??
    Εγκρινω στα υπολοιπα και δινω την εντολη να βγει λευκος καπνος για την επιλογη του νεου παπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε κατακτήσει το ίντερνετ!
      Και ο καπνός θα είναι μαύρος από το επινίκιο μπάρμπεκιου που θα κάνουμε!

      Διαγραφή
  5. μέγα παρταλοπάπα ο ΜΠΑΟΚ μου να πάρει πρωτάθλημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και το έμβλημα του είναι Βυζαντινό κάτι θα κάνουμε μόλις ξεμπερδέψω μετά του σχίσματος!

      Διαγραφή
  6. Θέλω να γίνεις Πάπας!!!
    (Α και είμαι φτωχή)..μη με ξεχάσεις στο τελευταίο που λες..χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύ συνέχισε να προσεύχεσαι γαι εμένα και όλα θα γίνουν!

      Διαγραφή
  7. Πολλά ωραία σχεδιάζεις αγαπητό Παρτάλι, αλλά σε προειδοποιώ πως ήδη κοινοποίησα ότι προσφέρομαι.
    Απόδειξη: ΕΔΩ

    Και επειδή ως Lady Pope σκοπεύω να προεφέρω τη σοφία μου αρχίζω προσφέροντάς σου μία διόρθωση για το Πρόγραμμά-Συμβόλαιο με το Λαό/Θεό που κατέστρωσες:
    Εκείνο που λες πως «Ποιος εν έτει 2013 θα πιστέψει μια ιστορία που μιλάει για ... κρίνους;» ξέρεις, ιδέα σου είναι. Ακόμα πιάνει το «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είδα την φωτογραφία σου, στιγμές πριν το ποστάρω. Ίσως είναι καλύτερα με λίγο ανταγωνισμό. Σε καλώ σε debate για να ακούσω και τις υπόλοιπες θέσεις σου!

      Διαγραφή
    2. Οι θέσεις δεν απέχουν και πολύ από τις δικές σου, μόνο:

      ―δεν έχω πρόβλημα με τους Ελβετούς φρουρούς (Ελβετοί μισθοφόροι ήταν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Μαρίας Αντουανέτας άρα μπορεί να τους χρειαστώ)

      ―απόλυτη Νομιμοποίηση ουσιών κι υποκαταστάτων που έχουν μπει στο αυθαίρετο, ξεπερασμένο και αδόκιμο 'Narcotics Act' (είναι γνωστή η ακτιβιστική μου δράση σχετικά)

      ―Γάμος για όλους

      ―Αυτόματο διαζύγιο (μουσουλμανικού τύπου: το λες τρις, πληρώνεις, εξαφανίζεσαι).

      ―Κατάργηση κατηχητικών κι αντικατάσταση με κατασκηνώσεις για παιδιά όταν οι γονείς θέλουν να ηρεμίσουν

      ― Μετάφραση (καλή) της Βίβλου από 70 Σοφούς (κατά την παράδοση των Ο')

      ― Άνοιγμα της πριστοσύνης στις γυναίκες (βέβαια).

      ―Καύση νεκρών.

      ― Φιρμάνι (ή όπως λέγεται στα καθολικά) ότι τα Ζώα Έχουν Ψυχή (εξαιρούνται οι βιαστές για τους οποίους θα επαναφέρω τον Ευνουχισμό παρουσία βιασθείσας, αν το επιθυμεί).

      ―Προφυλακτικά, δικαίωμα επιλογής άμβλωσης (θέμα μόνο της γυναίκας)

      ―Yoga στα Μοναστήρια.

      Κι αυτά για αρχή. Μόλις συνηθίσει το ποίμνιο θα ακολουθήσουν και απαγγελίες Ποίησης από τον άμβωνα καθώς και εκσυγχρονισμός της μουσικής των Ύμνων και Ψαλμών.

      Διαγραφή
    3. Μπορώ να πω ότι συμφωνώ με όλα (οι Ελβετοί δεν την γλιτώνουν βέβαια)...
      Για ναρκωτικά και καύση νεκρών κακώς δεν ανέφερα κάτι, αλλά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται η yoga στα μοναστήρια?

      Διαγραφή
    4. Ούτε εγώ το ήξερα ώσπου διάβασα ιερεμιάδα παπά που κατηγορούσε όλα αυτά τα ξένα.

      Αλλά μια και συμφωνούμε θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός. Ελπίζω να μας λάβουν υπ' όψιν οι Άγιοι Πατέρες.

      Διαγραφή
  8. Ώστε εσύ είσαι Πέτρο εξ Αφρικής που θα φέρει το τέλος της Εκκλησιάς!!Πίσω Πέτρε που χρησιμοποιείς τό όνομα Παρτάλι!!Πισωω λεγωωω!!Επειδή τα έχεις κάνει πλακάκια με τους Μάγια μη νομίζεις ότι θα σε αφήσω να εκλεγείς!Ουστ ρεεεε!!

    ΥΓ:Αν είχες το Αλάθητο εσύ σημαίνει πως εγώ έχω πάντα άδικο ως Τσάρος,που σημαίνει πως αυτό δε γίνεται οπότε καταλήγουμε ότι έχεις άδικο και πως άξιος για Πάπας είμαι εγώ και μόνο εγώ!Μπορείς να αποχωρήσεις με ψηλά το κεφάλι αγαπητέ άθλιε και κακορίζικε ανταγωνιστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο πριν χρησιμοποιήσεις το Όνομά μου επί ματέω, ΑΝΤ1χριστε!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν με λένε Πέτρο αλλά θα επενιδρύσω την εκκλησία!
      Οι μάγιας την έκαναν με διαστημόπλοια, πάνε για άλλες αστρικές πολιτείες...
      Εσύ ξεμπέρδευε πρώτα με τον Πούτιν για να γίνεις Τσάρος!

      Διαγραφή
    3. θα τι διαλύσεις άθλιο γέννημα των Ελοχιμ!

      Ο Πούτιν μου ειπε να γίνω Τσάρος για λίγο γιατί θέλει να κάνεις λίγες διακοπές για να ηρεμήσει και εγώ φυσικά ως πιστός εν Βλαδίμηρο δούλος τρέχω να εκτελέσω την εντολή του!
      Την έχεις βάψει προδοτη του Τσαρισμού και του Παπικού Θρόνου!:Ρ

      Διαγραφή
  9. Θα έχεις και το αλάθητο; Μα, τι λέω; Το έχεις ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα πάντα μέσα μου! Δεν είναι τυχαία αυτή η συγκυρία...

      Διαγραφή
  10. Οκ οκ!
    Ποιές σιδηρές παρθένες; Τι είναι αυτό;
    Με το 9,το 13 και το 18 με έπεισες! ΘΑ σε ψηφίσω αν γίνω αρχιεπίσκοπος ποτέ!
    Άντε με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιδηρά παρθένος: α)Συγκρότημα του NWOBHM (New Wave of British Heavy Metal) με μεγάλη επιτυχία.
      β) Μεσαιωνικό όργανο βασανισμού στο οποίο ο βασανιζόμενος εισάγεται σε μία μεγάλη σαρκοφάγο που έχει μέσα καρφιά είκοσι πόντων. Ωραίο πράγμα.
      Υ.Γ. Είναι πολύ κρίμα που δεν είμαι καρδινάλιος να σε ψηφίσω.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ Thomas για τον ακριβή ορισμό!
      Θα σας διορίσω εγώ καρδινάλλιους με συνοπτικές (και διαφανείς) διαδικασίες...

      Διαγραφή
    3. Σαν όργανο βασανισμού το έχω δει αλλά δεν ήξερα ότι ονομάζεται έτσι! απαπα!

      Διαγραφή
  11. Το δώρο μου θέλω, τίποτα άλλο :Ρ


    (Τι Πάπας? από Καρδινάλιος και βάλε! -κατά το ΧαρυΚλυννίστικο "Τι Θεός? Ημίθεος και βάλε!")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε μίλησα για δώρα?
      Το δώρο θα είμαι εγώ προς όλους εσάς!!!

      Διαγραφή
    2. "Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!"

      ...μάλλον είσαι σε ηλικία να γίνεις Πάπας, τελικά, αφού ξεχνάς τι γράφεις!

      αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Που να ήξερα ότι μιλάς για αυτό; 5 μήνες το έχω βάλει και είσαι ο δεύτερος που το αναφέρει...

      Διαγραφή
    4. Παρατηρητικότης, η ειδικότης μου ;)


      Πάντως το "δωράκι" το πήρα...εις διπλούν χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  12. Εμένα με έψησες με το γάλα με τα oreo. Θα έρθω να κοινωνήσω...μην ακούσω όμως ατάκα "σκύψε ευλογημένη" ,έφυγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα, μην φοβάσαι δεν θα κάνω τον Γκουσγκούνη ιερέα!

      Διαγραφή
  13. Μπορείς να αναρτήσεις στη σελίδα σου στο facebook φόρμες διαφόρων εκκλησιαστικών εντύπων π.χ. συχωροχάρτια, αφορισμούς κλπ και αναλόγως, να μπαίνει ο κάθε πιστός και να κάνει like ή κοινοποίηση, συμπληρώνοντας απλά το όνομα στο κατάλληλο κενό! Πόσο κόπο θα γλυτώσουμε. Μην ξεχάσεις το έντυπο εξορκισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξορκισμός σε Live streaming!
      Μόνο και μόνο από τις διαφημίσεις θα χεστούμε στο τάληρο!

      Διαγραφή
  14. πάτα εσύ τα λινκ, εμείς ξέρουμε τι είναι η Μπουγκάττι Βαϊρόν.
    We are anonymous, we have internet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ξέρεις αλλά άλλοι τώρα ξεστραβόνονται...

      Διαγραφή
    2. ξεστραβΩνονται* βρε χρυσαυγήτη, έλεος είσαι κι εσύ ώρες-ώρες!!

      Διαγραφή
    3. χρυσαυγίτη* ρε ουγκ, που θα μου πεις εμένα!!

      Διαγραφή
    4. Τώρα θα πλερώσεις με τις σιδηρές Παρθένες Παρτάλι, το ΟΥΓΚ είναι κλόπυ-πέιστ μου!!!

      Διαγραφή
  15. Ου να μου χαθείς που θέλεις να γίνεις και Πάπας. Πλάκα πλάκα κάποιες προτάσεις είναι όλα τα λεφτά και θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω έναν έτοιμο αφορισμό για εσένα με το που εκλεγώ!

      Διαγραφή
    2. Αστα αυτά εμένα θα με χρειάζεσαι .Ενας εμπιστος με τόσα ζομπί και ομοφυλοφυλους που εχουν συμμαζέψει εκει σου είναι απαραίτητος φανταστικέ μου φίλε

      Διαγραφή
    3. Δεν με πειράζουν ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε τα ζόμπι, αρκεί οι πρώτοι να μην είναι παιδεραστές και τα δευτερα να είναι χορτοφάγα...

      Διαγραφή
  16. Η στολή της εθνικής ομάδας πώς θα είναι;Άμα έχει χρυσοποίκιλτο καπελάκι,να σε στηρίξω κι εγώ!

    ‎† ΕΥΛΟΓΗCΟΝ †

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε σταυροφορούσα νέα μου!
      Αν μας το επιτρέψει η Fifa θα έχουμε και καπελάκια.
      Το σίγουρο είναι τα κόκκινα παπουτσάκια!

      Διαγραφή
  17. Χαχαχα! Δε θα καινοτομήσεις και πολύ! Τα περισσότερα έχουν γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει. Όλα είναι πρωτοποριακά και θα επαναφέρουν την πίστη στον κόσμο!

      Διαγραφή
  18. Θέλουμε για Πάπα το Παρτάλι!
    Και κανένα τιραμισού να βάλεις μαζί με τα μπισκότα και το γάλα σαν μπόνους!!!!!!!!!!!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να καταργήσεις το κρασί, απλά στη θέση του να βάλεις μπύρα!!

    α, και με κάθε έκτρωση να προσφέρεις και ένα οικόπεδο του Βατοπεδίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπύρα και αίμα και μεζές για σώμα...
      Βλέπω να μαζεύω όλες τις μπεκροκανάτες στην λειτουργία!

      Διαγραφή
  20. Να προσλάβεις μοντέλα καλόγριες για να πηγαίνει ο κόσμος στις μονές για μονοδουλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα, θα τις μοστράρω στην είσοδο των ναών για να προσελκύσω πελατεία!
      Είσοδο δεν θα έχει αλλά θα προσλάβω χρυσαυγίτες και αν δεν ανάψει κανείς 5-6 κεράκια με το ανάλογο τίμημα θα τον περιποιούνται κατάλληλα...

      Διαγραφή
  21. Αν εκλεγείς εσύ Πάπας δεν θα προλάβεις να χαρείς. Θα σε καθαρίσει η μαχήτρια του θεού, ο οργή του μαζεμένη...η Ελέν Λουκα.

    www.youtube.com/watch?v=CISa4zxypR8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την κάνω την πρώτη γυναίκα καρδινάλλιο και με τις δόξες και τις τιμές θα ησυχάσει αυτή και ο όχλος που την ακολουθεί...

      Διαγραφή
    2. H Eλένη ξέρει την θέση της και δεν θα ξεπουληθεί!!!

      Διαγραφή
  22. Λέω να παντρευτούμε. Θα είμαι η Πάπισα, θα είμαι σέξι και θα κάνω και ότι θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να είσαι Πάπισα προϋποθέτει και πολλά.
      Να εμπνέεις σεβασμό, να συμμετέχεις σε αγαθοεργίες και να ξέρεις να σιδερώνεις τα παπικά μου ρούχα...

      Διαγραφή
    2. ...χωρίς το "και" θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον ;) χαχαχαχα

      Διαγραφή
  23. Στηρίζω φανατικά Παρταλόπαπα!
    (Θα μου πάρεις όμως και μένα μια Veryon, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πάρω μια, τι να σε κάνω... αλλά όχι την κάμπριο και όχι σε λευκή!

      Διαγραφή
  24. Αρχικά το ψευδώνυμο σου είναι πολυ εύστοχο και κατάλληλο για πάπας ή παππάς απο τώρα.
    Μεταγενέστερα πάρε το αλάθητο και γάμησε τα όλα.
    Στη συνέχεια όντως κάνε και κατι καλό!
    Και αργότερα, ε νταξ ήρθαν και δυο κότερα ξερω γω.

    Pope On The DOpe ΠΕΘΑΝΑ ΜΑΝΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ εννοείς το Παπαπάρταλος...
      Το Pope on Dope μου ήρθε από αυτό το άσμα!

      Διαγραφή
  25. Ευλόγησον πάτερ Κόναν (αυτό το όνομα ψηφίζω εγώ)! Να απαγορέψεις και τα εργοτάξια που είναι πνιγμένα στη λάσπη. Είναι έργο του διαβόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φέρω καλόγριες να επιβλέπουν το εργοτάξιο με την βοήθεια του θεού και άμα λάχει να ρίχνουν και καμιά λασμομαχία προς τέρψη των εργατικών ματιών!

      Διαγραφή
  26. Δεν έχω λόγια, πάτησα και όλα τα links και φυσικά θα μεσολαβήσω στο κονκλάβιο ή όπως σκατά λέγεται να ψηφιστείς ανυπερθέτως. Ξέρεις δα τις σχέσεις μου με τους ιερείς!

    Μόνο μια διόρθωση στη φρουρά. να περνούν κάστιγκ, να είναι μικτή και να φορούσι μπικίνι προς αγλάισμα όλων των Χριστιανικών ψυχών. Αν βγεις, που θα βγεις, περιμένω να με διορίσεις πρόεδρο κάστινγκ, έχω εξαιρετικά λεπτό γούστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο πρώτος που πατησε όλα τα λινκ, είμαι κατασυγκινημένος!
      Το να σε διορίσω πρόεδρο κάστινγκ θα είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στην προσφορά σου στην εκλογή μου...

      Διαγραφή
  27. ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ "ΠΑΚΕΤΟ".
    ΕΓΩ ΑΜΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    "ΓΑΤΙ ΕΚΑΝΑ BLOG ΕΓΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!"

    "Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ"

    ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mercy για το πακετάκι!
      Με πέτυχες σε καθεστώς μπλογκικής αποτοξίνωσης και θα σε επισκεφθώ με την πρώτη ευκαιρία!

      Διαγραφή
  28. xaxaxaxa!
    Καλώς σε βρίσκω!
    Πρώτη μέρα μπαίνω και έχω λυθεί στα γέλια!
    Ψηφίζω δαγκωτό Παρτάλια για Πάππα δε το συζητώ...
    Μήπως όμως να το ξανασκεφτόσουν κι αυτό το:"Pope Conan the First" να το έκανες "Porn Conan the feast"? :-p
    Η αν κάνεις ή αν μην κάνεις ριζικές αλλαγές... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για την στήριξη σου και τις προτάσεις σου!
      Αν και με την τελευταία πιο πολύ για Porn Star με κόβω...
      Στο μπλογκ έχεις ξαναμπεί αλλά είναι τόσο μεγάλη η δημιουργικότητα μας που κάθε φορά είναι σαν την πρώτη!

      Διαγραφή
    2. Nα σου πω την αλήθεια δε το θυμάμαι αλλα θυμάμαι πως φάγαμε τα μουστάκια μας για το λάθος λόγο κι είπα να το πάρω αλλιώς γιατί είναι κρίμα... :)))
      Bλέπω τώρα τι έχω γράψει η γυναίκα και γελώ...
      Η να κάνεις ή να μην κάνεις ήθελα να πω :-p
      Καλή σου μέρα!

      Υ.Γ Δε μας είπες όμως αν έγινε το τυπικό: Aν ήλθε ο καμεράριος να πιστοποιήσει το φύλο σου και να αναφωνήσει Duos habet et bene pendentes ως είθιστε... και θα μείνουμε με αγωνία... :-p

      Διαγραφή
    3. Και αυτό το θυμάμαι αλλά αποφάσισα να μην το αναφέρω μιας και δεν του έδωσα ποτέ σημασία. Αλλά για να ξέρεις η γνώμη μου για τα εν λόγω πτηνά δεν άλλαξε (παρότι δεν έχω πειράξει ποτέ μου κανένα)!

      H πάσα αλήθεια είναι ότι με είχαν επιλέξει για πάπα με απόλυτη πλειοψηφεία και ενώ ετοιμάζανε τον άσπρο καπνό πληροφορήθηκα για το εν λόγω τελετουργικό. Χωρίς πολλά πολλά αρνήθηκα ευγενικά και παρέδωσα τα σκήπτρα μου στον αμέσως επόμενο (έναν κακόμοιρο Αργεντίνο που είχε ψηφίσει τον εαυτό του).

      Διαγραφή
  29. Ευχαρίστως!!!

    Αν θες συμπλήρωσε και εσύ αυτό το χρήσιμο για εσένα Quiz:
    http://quizfarm.com/quizzes/dumb/solomon10/are-you-a-dumbass/

    επίσης, αν θες σταμάτα να κάνεις copy paste το ίδιο μύνημα σε όλα τα blog...

    και τέλος, έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε έχει όλη η μπλογκόσφαιρα στο ψιλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το έκανα μόλις εγώ και μου βγαλε αυτό!


    You Scored as Anti-Dumbass
    you are an anti-dumbass. you are generally a smart person, but you might occasionally do some dumbass things!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξανακάντο για να είσαι σίγουρος...

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...