1.12.08

Κάπνισμα Τέλος!

Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να απαγορεύσει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους από την 01-01-2010 (φήμες λένε ακόμα και από τον Ιούνιο). Ορισμένες χώρες έχουν προβεί στην απαγόρευση εδώ και καιρό αλλά για την Ελλαδίτσα μας πολύ αμφιβάλλω αν θα εφαρμοστεί τελικά το μέτρο. Μια προσπάθεια που είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια είχε καταλήξει σε αποτυχία (βλέπε διαχωρισμός σε χώρους καπνίστών και μη καπνιστών). Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, 300 ευρώ αν θα καπνίζεις π.χ. σε μια καφετέρια και 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της.

Στο παρακάτω βίντεο ακολουθεί μια πραγματική ιστορία για το πως ο φίλος μου ο Κώστας έκοψε το κάπνισμα


Καπνιστές απολαύστε το τσιγάρο σας όσο είναι καιρός γιατί έρχονται μέτρα. Όπως βλέπεται στην Γαλλία έχουν προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα στην καμπάνια εναντίων του καπνού.


Πολλοί επαγγελματίες αναμένεται να εναντιωθούν στην απαγόρευση του καπνού. Όπως για παράδειγμα το συμπαθές επάγγελμα των γραφείων κηδειών, απ' όπου και ο παρακάτω αναπτήρας.


Για να καταλάβετε πόσο εθιστικό είναι το κάπνισμα δείτε τον κυρ Γιώργη πιο κάτω, ο οποίος ξεκίνησε από ένα πακέτο την ημέρα, συνέχισε με τρία και κατέληξε εδώ...


Τέλος μια ακόμα απόδειξη ότι το κάπνισμα σκοτώνει


Δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια η οποία για να επιτύχει χρειάζεται μόλις ένα πράγμα, σεβασμό...

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ jk in your life. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Aναπτήρας του γραφείου κηδειών ήταν όλα τα λεφτά. Καλημέρα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε μαύρο χιούμορ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...