26.11.12

Κατηγορίες Ελλήνων Blogger #1

Με το παρακάτω άρθρο ενδέχεται να χαλάσω φιλίες ετών, αλλά κάτι μέσα μου με πίεζε να το αναρτήσω (παρά της αντιρρήσεις που μου έφερνε το εκ δεξιού μου ώμου καθήμενο αγγελάκι) και να σας το προσφέρω! Mε μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τις κατηγορίες Ελλήνων Bloggers!
Αν κάποιοι από εσάς νομίζετε ότι σας φωτογραφίζω σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες κάνετε λάθος. Η συγκεκριμένη έρευνα εμπεριέχει δείγματα από στοιχεία εκατοντάδων μπλόγκερ...


Ο Φιλόσοφος
Η συνταγή του είναι απλή: 1 κουταλιά της σούπας αποφθέγματα μεγάλων φιλοσόφων, 1 ματσάκι υπαρξιακά θέματα, 1 κουταλιά του γλυκού αναπάντητα ερωτήματα, 1 τζούρα ψαγμένα τραγουδάκια, 3 φλιτζάνια του τσαγιού ασυναρτησίες... και έδεσε το γλυκό! Ο φιλόσοφος θεωρεί το blog του έργο τέχνης και σημείο πολιτισμού και ότι τα άρθρα του πολύ δύσκολα μπορεί να τα κατανοήσει ο ταπεινός και μέσου IQ εγκέφαλος σου! Κλασικά θα χρησιμοποιεί συχνά και το Twitter ώστε να αναπαράγει τις μαλακίες του και να περιμένει σαν νέος Σωκράτης τους μαθητές του να τον ακολουθήσουν.
Προφίλ: Αιώνιος Φοιτητής και ολίγον σαλεμένος

Ο Γκρίνιας
Κλασικό παράδειγμα Έλληνα μπλόγκερ. Θα αρχίσει να κράζει τους πολιτικούς, τους νεοέλληνες, τους χρυσαυγίτες, τους αναρχικούς, το κοπρόσκυλο του γείτονα, τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, τον mikeius που ξεπουλήθηκε, την γκόμενα που δεν του έκατσε (και καλά έκανε), τον ανιψιό του που παρατάει τα lego όπου να ναι και τα πατάει αυτός... και άλλα χίλια μύρια first world problems. Θα βρει σίγουρα πολλούς companions να συμφωνήσουν με τα λεγόμενα του, γιατί ως γνωστόν η γκρίνια είναι από τα αγαπημενα χόμπυ του Έλληνα ειδικά στους καιρούς μιζέριας που ζούμε.
Προφίλ: Καταπιεσμένος ιδιωτικός υπάλληλος με 3 και 60 (κοινώς είλωτας) plus ευνουχισμένος

Ο Parrental Approval
Θα τον καταλάβεις πρωτίστως από το μήνυμα που σε προειδοποιεί για το περιεχόμενο, το οποίο δεν μπορείς να καταλάβεις για ποιον ακριβώς λόγο τοποθετήθηκε. Νομίζει ότι είναι και ο σούπερ γαμάω μπλόγκερ επειδή κάθε 3-4 λέξεις παρεμβάλλεται και ένα μπινελίκι στολισμένο με μια ευφάνταστη πρωτότυπη φράση. Για να σου αποδείξει ότι δεν το έχει βάλει τυχαία το παραπάνω μήνυμα θα κοτσάρει μια στο τόσο και ένα άρθρο με λίγο τσόντα. Θεωρεί τον εαυτό του προχωρημένο και χωρίς αναστολές και όλους τους άλλους μπλόγκερ σκατόφλωρους. Θα τους στολίζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα με διάφορα κοσμητικά επίθετα ενώ τα συνώνυμα της λέξης ομοφυλόφιλος θα έχουν την μερίδα του λέοντος. Εννοείται ότι θα την πέφτει σε κάθε μπλογκοθύληκο που κυκλοφορεί...
Προφίλ: Αθλητής ή ένας απλός καθημερινός κάγκουρας

Ο Ότι να 'ναι
Σε μια ανάρτηση θα υπάρχει κείμενο δικό του, στην άλλη ένα κείμενο που έκανε copy paste από άκυρο μέσο, στην συνέχεια ένας διαγωνισμός, μετά ένα βίντεο με γάτες που κάνουν λίμπο, στη συνέχεια μια λίστα από το σούπερ μάρκετ που του φάνηκε ενδιαφέρον να ανεβάσει... και τέλος πάντων για να μην πολυλογούμε αυτός ο Blogger ανεβάζει ότι του καπνίσει και όποτε του καπνίσει. Οι τίτλοι των αναρτήσεων θα είναι εντελώς άσχετοι με το περιεχόμενο τους, το όνομα που έχει διαλέξει για να υπογράφει εντελώς άσχετο με το άβαταρ που χρησιμοποιεί και η διακόσμηση θα είναι τελείως κιτς η μάνα κάθουνταν. Επειδή δεν υπάρχει λογική μαζί του μην περιμένεις σοβαρές απαντήσεις στα σχόλια σου
Προφίλ: Τρόφιμος Ψυχιατρείου ή μελλοντικός κάτοικος του

Ο Φωτοσοπάκιας
Προσπαθεί να κάνει με το ποντίκι ότι ο Ρέμπραντ με το πινέλο, ότι o Jimmy Page με την κιθάρα, ότι ο John Holmes με την μαλαπέρδα του. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν συνεπάγονται ότι ο συγκεκριμένος blogger έχει ταλέντο, χιούμορ ή απλά μπορεί να περνάει συγκεκριμένα μηνύματα με τα Shopia του... Συνήθως καταπιάνεται με το να διακωμωδεί άτομα και καταστάσεις της επικαιρότητας για αυτό όλη την μέρα του θα την περνάει μπροστά από έναν υπολογιστή να κάνει ατελείωτα Reload σε ειδησεογραφικά Site και με την τηλεόραση πάντα ανοιχτή στο background. 'Όλα αυτά για να μην χάσει κάποια συνταρακτική είδηση και να προλάβει να την ανεβάσει πριν περάσει η μπογιά της.
Προφίλ: Κάνει δουλειές του κώλου και μαζεύει χρήματα για να μπει στην Acto.

Ο Σεντονάτος
Θα αρχίσει να γράφει και να γράφει, θα κάνει μια παρένθεση με μια ιστορία από τον στρατό, θα επανέλθει, θα πάει να φτιάξει ένα φραπέ, θα γυρίσει, θα έχει ξεχάσει γιατί έγραφε και θα συνεχίσει με άλλο θέμα, θα ξαναεπανέλθει και στο τέλος θα κοτσάρει και 5-6  υστερόγραφα για επιδόρπιο. Αν δεν φτάσει στο σημείο να χαλάσει ο μέσος αναγνώστης του τη ροδέλα από 3 ποντίκια από το ατελείωτο scroll down δεν θα νοιώσει ικανοποιημένος από την ποσότητα της ανάρτησης του και θα τη συνεχίσει. Οι αναρτήσεις του δεν έχουν δείγμα εικόνας γιατί δεν θέλει να κλέψουν την δόξα από το απερίγραπτο κείμενο του. Και προς θεού, αν τολμήσεις να τους αφήσεις σχόλιο να είσαι προετοιμασμένος για το σεντόνι απάντηση που θα ακολουθήσει.
Προφίλ: Για να έχει τόσο χρόνο μάλλον άνεργος

Ο Κατηγοριάκιας
Σχεδόν σε κάθε άρθρο του θα ξεχωρίσει ανθρώπους και καταστάσεις σε κατηγορίες (καλή ώρα όπως εγώ σε αυτό το άρθρο), θα τις ονομάσει με πιασάρικα και πρωτότυπα ονόματα και θα φουσκώνει σαν το παγώνι όταν θα σκέφτεται τους αναγνώστες του να λένε "πω ρε φίλε, ο πούστης έκανε σοβαρή έρευνα", ή "ο τύπος είναι πολύ ψαγμένος", ενώ στην πράξη γράφει μαλακίες όπως του κατεβαίνουν από το μυαλό (όπως και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή) με την μόνη διαφορά ότι τυχαίνει να είναι κατηγοριοποιημένες... Αγαπημένο του θέμα διαχρονικά είναι το σεξ.
Προφίλ: Τραπεζικός ή Δημόσιος Υπάλληλος

Ο Attention Whore
Το κείμενο του δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ, απλά θέλει να γίνει ντόρος ώστε να γραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα σχόλια. Αν τον έχεις στην λίστα ιστολογίων σου ή ειδοποίηση για κάποια νέα του ανάρτηση θα κοσμεί πάντα την αρχική σελίδα του blogger σου. Σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να ανεβάζει σαν αναρτήσεις μόνο τραγούδια από το youtube, τα οποία θα είναι Ροκ ή έντεχνα για να μάθουν όλοι τι κουλτουριάρης είναι. Κάπου κάπου θα πετάει και σε κάποια ανάρτηση πόσο χάλια είναι ψυχολογικά για να ακούσει τα απαραίτητα σχόλια συμπαράστασης. Στα σχόλια άλλων μπλογκ εξυμνεί τους γραφώντες ακόμα και αν έγραψαν μαλακία άρθρο με την ελπίδα να περάσουν μια βόλτα και από το δικό του...
Προφίλ: Άνεργος και άπαρτος


υγ1: Αν δεν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες μην ανησυχείτε, έρχεται και part deux!
υγ2: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την Μπλογκοπραγματικότητα!

70 σχόλια:

  1. Ρε καμμένε ο σεντονάτος δεν είναι έτσι!!Γράφω,γράφω και παρασύρομαι!Τι να κάνω εγώ που είμαι ο διάδοχος του Ντοστογιέφσκι,εεεεεε;;
    Και δεν έιμαι άνεργος,είμαι φοιτητής!!Ακους εκειιι!
    Προσεχώς μπορεί βέβαια!

    Συμπέρασμα:δεν ανήκω πουθενά,περιμένω το επόμενο μέρος και το καλό που σου θέλω να με έχεις μέσα(μια κατηγορία δική μου και μόνο δική μου!Τόσες μαλακίες γράφεις,γράψε και μια παραγγελια!Λεφτά δεν υπάρχουν)

    Όπως διαπίστωσες είμαι ολιγόλογος και καθόλου σεντονάτος!χαχα!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχα εσένα στο μυαλό μου στον σεντονάτο ρε...
      Όντως έχεις στοιχεία αλλά πιο πολύ σε ότι να ναι φιλόσοφο σε κάνω!
      Στείλε μετρητά και θα το σκεφτώ, έχεις 3 μέρες μέχρι να βγει το δευτερο μέρος!

      Διαγραφή
    2. Έφτιαξα κατηγορία δηλαδή!!Χεχε!:Ρ

      Άκου ρε δεν προλαβαίνω να στείλω γιατί έχω πήξει!Θες να στα δώσω σε ομολογα και βλέπουμε μετά;:Ρ

      Διαγραφή
  2. Για (όλους) τους άλλους δεν ξέρω,αλλά νομίζω κατάλαβα ποιον είχες στο παρταλομυαλό σου,όταν έγραφες για τον «Ό,τι να 'ναι»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τότε ποιος είναι βρε δικηγορίνα;

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα έναν συγκεριμένο, είπαμε η έρευνα είχε τεράστιο δείγμα μπλογκερ και δεν φωτογραφίζει κάποιον! χεχεχεχε

      Διαγραφή
  3. θα περιμένω όλα τα παρτ για να πάρω απόφαση.
    προς το παρόν σε αυτό το παρτ είμαι ένα συνονθύλευμα του φιλοσόφου χωρίς τουίτερ και του ότι να ναι!
    αλλά δεν προτρέχω,περιμένω είπα τα άλλα παρτ για να πάρω τις καίριες αποφάσεις μου.
    εύγε παρτάλια που με ξεστραβώνετε με τις επιστημονικές σας έρευνες!
    φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι όλοι είστε μια μίξη από 2 με 3 κατηγορίες, ίσως να βρεις και κάτι στο παρτ Β που να σου ταιριάζει!

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάλι τους blogger -και όχι μόνο- τους χωρίζω σε κατηγορίες ανάλογα με το τι μουσική ακούνε. Μην το ψάχνεις, ο καθένας με το πρόβλημά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα δεν με βρίσκω κάπου, αλλά βρίσκω μεγάλα μέρη μου σε δυο τρεις κατηγορίες, που όμως έχουν πολλές αντιφάσεις με εμένα.

    Οι κατηγοριοποίηση μου γίνεται στο βασικό επίπεδο:

    α) μπλόγκερ
    β) σοφιστικέ φεισμπουκάς
    γ) attention whore
    δ) άκυρος μαλάκας (αυτοί με τα μπλογκ του Ολυμπιακού, της ΚΝΕ κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην τελευταία να μην είσαι και όλα τα άλλα είναι αποδεκτά!
      ...και αν πάρω υπ' οψιν τις κατηγορίες σου, στις 3 τελευταίες BURNNNNNN!!!

      Διαγραφή
  6. Ρε θέλω χολή.. άσε τα δημοσιογραφικά . Ξεμπρόστιασε κόσμο ρε με παραδείγματα.

    Δώσε πούτσα μπάλα και καράτε στον κόσμο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Καιρό έχει να σφαχτεί μαζικά η μπλογκόσφαιρα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ την προσπάθεια μου την έκανα, και είμαι μέσα αν χρειαστεί!

      Διαγραφή
    3. Τα παραδείγματα μετά από κάθε κατηγορία σβήστηκαν μετά από προτροπή του άγγελου που αναφέρω στην αρχή, παρότι το διαβολάκι (Aka η Vickyyy) προσπαθούσε να με πείσει να τα βάλω...
      Όντως χρειάζεται μια σφαγή Ναμι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή όπως πάντα!

      Διαγραφή
    4. Kι όμως τα παραδείγματα θα το έκαναν πιο spicy.. Κυρίως διότι (όπως βλέπω στα σχόλια) κανείς μας δεν αναγνωρίζει εαυτόν σε μια κατηγορία.
      Κι αφού τα είχες..
      αχ να το ακούς το Διαβολάκι σου, για το καλό του blogging..

      Διαγραφή
    5. Φοβήθηκα μην το παρακάνω με το τσίλι και παραβγει spicy...
      Όντως μόνο ο De Kanzler ήταν ταπεινός!

      Διαγραφή
  7. Α, νόμιζα πως ήμουν ο γκρίνιας αλλά δεν είμαι τελικά, περιμένω το παρτ του για να αποφανθώ, ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα! αααα όντως πολλοί θα σου φύγουν μετά από αυτό! χαχαχαχα!
    ΠΕριμένω το παρτ ντε να με βρω!!! χαχαχχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είναι που θα κολλήσουν, που έχω ράμματα για την γούνα τους!

      Διαγραφή
  9. Αχ, θα περιμένω και το παρτ του, θα τα μελετήσω επισταμένως, θα τα αναλύσω διεξοδικώς και θα δω που ακριβώς ανήκω!
    Προς το παρόν, λίγο μου κάνει αυτό το "ότι να 'ναι" λόγω μη συγκεκριμένης θεματολογίας, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι είμαι στα πρόθυρα του ψυχιατρείου!!! Φυσικά θα μου πεις πως ουδείς παράφρων παραδέχεται το πρόβλημά του! Όμως, σπανίως βάζω γάτες. Τώρα όμως που το είπα έχω κάτι γατιά και θα τα βάλω μια μέρα! Ακόμα νομίζω ότι δεν είναι κιτς η διακόσμηση του βλογ μου. Και φυσικά δεν έχω βάλει ποτέ λίστα για σούπερ μάρκετ, πλην όμως σκέφτομαι πολύ σοβαρά κάποια στιγμή να κάνω ένα ποστ με ονόματα από τηλεφωνικό κατάλογο!

    Επίσης μην σου πω ότι συμφωνώ και ολίγον με τον Monsieur Cannibal, πιο πάνω, στο σκέλος του σχολίου του που αναφέρει: "Ρε θέλω χολή.. άσε τα δημοσιογραφικά. Ξεμπρόστιασε κόσμο ρε με παραδείγματα."!
    Ακόμα και αν πρόκειται για μένα. Θα το αντέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχονται εκπλήξεις με το παρτ 2!
      Η αλήθεια είναι ότι δεν σε θεωρώ ότι να ναι ακόμα και γάτες να έβαζες...
      Όπως απάντησα και στον Monsieur, αποφάσισα να μην βάλω παραδείγματα και να αφήσω την φαντασία σας να δουλέψει (όπως και να γλιτώσω γκρίνια τύπου: εγώ γκρίνιας ρε!)

      Διαγραφή
  10. Αν με βρίσκω σε παραπάνω από μία κατηγορίες να πάω να φουντάρω ή να δώσω χρόνο στη μεγαλειότητα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να χαίρεσαι που έχεις στοιχεία από κάθε κατηγορία, είσαι πλουραλιστής!

      Διαγραφή
    2. Για σας το κάνω ρε! Για να μη βαριέστε να με διαβάζετε!

      Διαγραφή
  11. Και όμως ΔΕΝ είμαι άνεργος!! Ουάου!!

    Α, και θάνατος στους φιλοσοφικούς φιλοσοφικοφιλοσοφιλοσοφικόπουλους μπλόγκερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πεις ότι έκανα κάπου λάθος!!!

      Θάνατος με κώνειο... (είναι ενα νέο είδος ιού)

      Διαγραφή
  12. Ο απεχθέστερος είναι ο 'Ο,τι Να 'ναι (συνήθως έχει και διαφήμιση)
    αλλά κάτι έχουμε από όλους νομίζω.

    Μα περιμένω το Παρτ 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να σας βρω, εσείς θέλω να αποκτήσετε αυτογνωσία...

      Διαγραφή
    2. τώρα μάλιστα. μου την είπες θαρρείς;
      μάλλον λες διάφορα από δω κι από κει και καλά κάνεις αλλά δε φαίνεται στα σοβαρά ν ασχολείσαι ή να ενδιαφέρεσαι για τους συνανθρώπους σου.

      Διαγραφή
  14. Νομίζω ότι δε χρειάζομαι το δευτερο μέρος! Είμαι ξεκάθαρα "ότι να ναι"!

    Πολύ καλή η λίστα σου!!! Εχω από δυο-τρία ονόματα να σου βάλω δίπλα από κάθε κατηγορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε... και εγω τα εχω τα ονόματα αλλά προτίμησα να μην τα δημοσιεύσω!

      Διαγραφή
  15. Παρτάλι αφού δε με έχεις στο μπλογκρολ σου πως με πιάνεις στο στόμα σου ρε!? Χαχα!
    Εδώ στο Ελλάντα το χούμορ είναι κάφρικο. Γι' αυτό δεν έχει αξιόλογη σκηνή σταντ απ κομεντυ. Μαζεύονται πέντε κάφροι και ευλογάνε ο ένας τα γένια του άλλου ξεπατικώνοντας κυρίως πετυχημένα μοντέλα καφρίλας της αμερικάνικης σκηνής. Το κοινό άβολο και πειθήνιο, ό,τι ανοστιά και κρυάδα. λένε ή γράφουν, κάνουν πως την κατάλαβαν για πλάκα! Είχα μια φίλη που πήγαινε στον Πανουση ανελλιπώς και καθόταν στα τελευταία τραπέζια μην τυχόν και τη δει και έτσι που ήταν ενθουσιώδης την διαλέξει για να την ξεφτιλίσει! Η καφρίλα καταξιώνει στο Ελλάντα! Φοβάται το κοινό να συμμετάσχει μήπως ο παπάρας κωμικός το ξεφτιλίσει.
    Και η απάντησή μου για να πάρεις κι άλλη έμπνευση γιατί είμαι γενναιόδωρη χοντρή! Χεχε!
    http://profanws8adunatisw.blogspot.gr/2012/05/355.html
    happy blogging everyone και ελπίζω να μη μασήσουν οι άλλοι κωμικοί εδώ μέσα που το κατέχουν το θεμα, να πυροβολήσουν τον πιανίστα! Γίνεται καλύτερος!
    Πέστε να τον φάτε! Χαχα!
    Γράφομαι στα σχόλια και περιμένω λινκ για αντιαναρτήσεις!!! Αντε να γελάσουμε λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα μελετάω το μπλογκ σου και δεν πρόλαβα να συμπεριλάβω στοιχεια σου στην συγγραφή του παρόντος άρθρου...
      Αλλά για αυτό υπάρχουν και τα part 2, χεχεχεχε
      Επειδή νοιώθω ότι τα ξέρω όλα τα παιδιά, δεν νομίζω να με πυροβολήσει κανείς. Ξέρουν ότι ποτε δεν μιλάω σοβαρά και τους έχω σε τρελή εκτίμηση!

      Διαγραφή
    2. Μα δεν υπάρχει λόγος, δεν παρεξηγούμε!

      Μουα χα χα χα χα χα!

      Διαγραφή
    3. Δεν παρεξηγούμε κι εμείς σ'αγαπάμε αλλά για τον πυροβολισμό μην πέρνεις κι όρκο!

      Διαγραφή
    4. Ας παραγγείλω ένα αλεξίσφαιρο για καλο και για κακό...

      Διαγραφή
  16. Περιμένω κι εγώ το δεύτερο μέρος. Αν δεν υπάρχει τρίτο, είμαι σίγουρη ότι θα ανήκω εκεί....ο κλάψας, του κλάψαντος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι θα έχει και για εσένα, μην φοβάσαι
      Μην το περιμένετε και πολύ γρηγορα το 2ο μέρος γιατί ο ανεκδιήγητος blogger μου έσβησε την πρόχειρη ανάρτηση...
      Ούτε αυτός άντεξε τόση χολή!

      Διαγραφή
  17. Ενδιαφέρον θέμα και συμφωνώ: Ξεμπρόστιασμα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να κράξουμε και λίγο εαυτούς, όχι μόνο τους άλλους!

      Διαγραφή
  18. Κι εγώ θα περιμένω το παρτ του για να ενώσω τα κομμάτια του παζλ. Παζλ με δύο κομμάτια: τέτοια πρόκληση είχα να αντιμετωπίσω από 2 χρονών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας βάζουμε δύσκολα γιατί ξέρουμε τι πιεσμένοι είσαστε...

      Διαγραφή
  19. Γέλασα πολύ,ειδικά με τις περιγραφές σου στην κάθε κατηγορία...Προσωπικά έχω 2 κατηγορίες.Αυτούς που μου αρέσει να τους διαβάζω και αυτούς που δεεεννν...Οπότε απολαμβάνω τους μεν και δε δίνω σημασία στους δε...Το ίδιο ισχύει και για μένα,δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω.Σε άλλους αρέσω,σε άλλους όχι.Σε όποιον αρέσω λοιπόν...για τους άλλους μπορώ,απλά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...Ανυπομονώ για το part 2
    Καλή συνέχεια και καλό βραδάκι partali μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσουν οι κατηγορίες σου, αλλά ξέρεις τι πολύπλοκος άνθρωπος είμαι εγώ... δεν μου φτάνουν μόνο 2!

      Διαγραφή
    2. Ε ναι αν δεν υπάρχει τουλάχιστον μια ικανή ποσότητα κατηγορηποιημένης μαλακίας δεν μπορείς!!Χεχε!

      Διαγραφή
  20. Εγώ είμαι fusion Ο Γκρίνιας, Ο Σεντονάτος και κάτι άλλο που μάλλον λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους κάποιος το παραδέχεται, για το άλλο που λείπει κάτι θα κάνουμε!

      Διαγραφή
  21. Τώρα αν σου πω ότι ούτε εγώ ξέρω σε ποια κατηγορία είμαι θα με πιστέψεις?
    Περιμένω να διαβάσω και τις υπόλοιπες κατηγορίες να δω τελικά που θα χωθώ...
    Μπλογκοανάλυσέ με..με την ησυχία σου!..το πολύ πολύ να γελάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχα περισσότερο χρόνο θα σας έπαιρνα έναν έναν ξεχωριστά και θα σας μπλογκοανέλυα παρτάλικα! Ελπίζω οι περισσότεροι να γελάγαν όντως με αυτά που θα έγραφα αν και πολύ αμφιβάλλω...

      Διαγραφή
  22. Μην ξεκινήσει ο πόλεμος ακόμα παρακαλώ....πρέπει να προετοιμαστώ
    1. να βάλω τους ντεντεκτιβ να τους παρακολουθούν
    2. Να αγοράσω κράνος και ασπίδα
    3. να βρώ το χιούμορ μου που κάπου μου παράπεσε
    4. Να βρω την δύναμη να αντέξω όσα πιθανώς γραφούν και να μην τα πάρω στα σοβαρά αλλά να συνεχίσω με δυναμική απάντηση
    Όσο για την ανάρτηση αυτή δεν θέλω να πω, όυτε να μου πεις, σε ποια κατηγορία ανήκω ή πιστεύεις οτι ανήκω για να μην εκτεθώ.
    Α παρεπτιπτόντως χρησιμοποίησα και εγω το αβαταρ που εφτιαξές για το Οσκαρ και το έβαλα προφιλ. Το λέω απλά για να σε ευχαριστήσω δημόσια και να σε προλάβω για να μην μου ζήτάς πνευματικά δικαιώματα
    Υ.Γ: Διαβολάκι η Βίκυ? Δεν της το είχα και νομίζω οτι μάλλον αυτή είναι το αγγελάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον περιμένω αυτόν τον πόλεμο αλλά τα πολυβολεία μου στα σύνορα έχουν πιάσει αράχνες...
      Είδη ο δικηγόρος μου σου απέστειλε εξώδικο για ασφαλιστικά μέτρα επειδή την χρησιμοποίησες!
      υγ: Τέτοια πες και θα αρχίσει να σε συμπαθεί...

      Διαγραφή
  23. Κι εγω θα με πάρω και θα με χώσω στο ο,τι να ναι και στο γκρινιας!
    Εκτος αν βαλεις στο παρτ 2 καμια κατηγορία: Απλά γράφει μαλακίες...

    Ευχαστιστω


    φιλουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κάποιοες άλλες ενδιαφέρουσες κατηγορίες το παρτ 2 που μπορεί να σου κάνουν...

      Διαγραφή
  24. Ηθικό δίδαγμα: Ένα μεγάλο ποσοστό των bloggers είναι άνεργοι.
    No category for me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθικό δίδαγμα: Ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι επίσης άνεργοι...
      Το δεύτερο που είπες , θα το δούμε

      Διαγραφή
  25. Καλά, εμένα δε με ξέρεις, αλλά σίγουρα θα έχεις δει κάποια εκατομμύρια γλυκανάλατα craftoblogs (σαν το δικό μου), οπότε θέλω να δώ τί θα γράψεις για μάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια είναι ότι σας ξέχασα εσάς...
      ... αλλά δεν είχα κανέναν γνωστό (μέχρι τώρα) τέτοιου είδους μπλόγκερ να κράξω!

      Διαγραφή
    2. Ε, ασχολήσου και λίγο μαζί μας!! Βλέπεις ότι με κραυγές αγωνίας εκλιπαρούμε την προσοχή σου!!!

      Διαγραφή
    3. Επίσης παρτάλι υπάρχουν και οι food bloggers, oi beauty bloggers, oi fashion bloggers, oi mamadobloggers...

      Το βλέπεις... Ο λαός απαιτεί και άλλη χολή!!

      Διαγραφή
    4. Θα κυκλοφορήσει σύντομα χρυσός μπλογκοοδηγός από τις εκδόσεις Παρτάλια!

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...