21.1.12

Η Ζωή σου Χωρίς Internet

Ο νόμος SOPA-PIPA τέθηκε σε ισχύ. Οι εταιρίες έχουν κερδίσει με αποτέλεσμα το ένα site να κλείνει μετά το άλλο για λόγους καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων και κόσμος να φυλακίζεται επειδή είπε ελεύθερα την άποψη του. Το Διαδίκτυο δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης για αυτό και κλείνει οριστικά.
Πως θα είναι όμως η ζωή σου χωρίς Internet;
Δεν μπορείς να το φανταστείς;;; Πάλι καλά που είμαστε εμείς εδώ!

Μέρα 1η
θα αρχίσεις με την φράση "Δεν τρέχει και τίποτα, μπορώ να ζήσω και χωρίς internet". Στην διαρκεια της μέρα θα ανοίγεις τον υπολογιστή σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο και θα καταλήξεις να κοιτάς την επιφάνεια εργασίας χαζογελώντας. Μια νέα ζωή ξεκινάει!

Μέρα 2η
Βγαίνεις έξω και αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι όμορφη και σε Full ανάλυση. Αρχίζεις επιτέλους ένα χόμπυ και η άθληση είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αποφασίζεις επιτέλους να γνωρίσεις και τους 300 φίλους που είχες στο Facebook προσωπικά, αλλά οι περισσότεροι σε κάνουν ignore...


Μέρα 8η
Έχεις διαβάσει ήδη 4-5 βιβλία και ο ελέυθερος σου χρόνος έχει γίνει πιο δημιουργικός από την χωρίς λόγο περιπλάνηση στο νετ. Δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνεις κάποια εργασία για την σχολή ή να ψάξεις πληροφορίες για την δουλειά σου και δεν έχεις την ευκολη λύση του γούγλη και της wikipedia, με αποτέλεσμα να περάσεις τις υπόλοιπες μέρες σου σε κάποια βιβλιοθήκη ή ρωτώντας δεξιά και αριστερά για πληροφορίες...

Μέρα 13η
Το γούστο σου σε μουσική και ταινίες έχει πέσει σημαντικά, ως αποτέλεσμα της παρακολούθησης τηλεόρασης. Αγοράζεις ότι σου πασάρουν τα συμφέροντα των διαφημιστικών εταιριών, όπως το νέο Cd του Γιάννη Ατάλαντου έναντι 200 ευρώ και πληρώνεις για σινεμά 50 ευρώ. Επίσης το μυαλό σου έχει γίνει ευάλωτο στην προπαγάνδα και σε πείθουν να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ στις εκλογές.
Μέρα 21η
Θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Δυστυχώς δεν μπορείς να καταφύγεις στο facebook ώστε να μάθεις το ποιόν του! Θέλοντας και μη επιστρέφεις σε ποιο πατροπαράδοτες τακτικές "Stalking". Με λίγα λόγια ρωτάς φίλους και γνωστούς τι του αρέσει, τον/την ακολουθάς από απόσταση για να μάθεις που μένει και τον/την αναγκάζεις να υιοθετήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον σου...

Μέρα 33η
Ψάχνεις επιτέλους να βρεις μια λύση στο θέμα... αυνανισμός! Για αρχή προμηθεύεσαι μερικά τσοντοπεριοδικά αλλά γρήγορα καταλάβαίνεις ότι δεν σε εξιτάρουν όσο τα βίντεο. Στη συνέχεια νοικιάζεις, έστω και με λίγες ντροπές, πορνοταινία από το συνοικιακό βίντεοκλαμπ. Το βράδυ όμως όταν και θα σου έρθει η όρεξη για "λεσβίες Γιαπωνεζούλες" αντί για το "Ξαναμμένες καλόγριες" που νοίκιασες, κλαις με μάυρο δάκρυ για το youporn που έχασες!


Μέρα 45η
Από την βαρεμάρα σου, θα το έχεις ρίξει ήδη στο ποτό και στα ναρκωτικά...

Μέρα 60η

Έχεις τρελαθεί τελείως από την έλλειψη! Σκουντάς τους φίλους σου και απαντάς με Like σε κάθε έξυπνη ατάκα τους, ακολουθάς κόσμο που θεωρείς σημαντικό και στέλνεις μηνύματα χρησιμοποιώντας περιστέρια. Γελάς λέγοντας Lol και Lmao και λες Brb όταν πηγαίνεις τουαλέτα... με αποτέλεσμα να σε ξεκόψουν όλοι από την παρέα και να μείνεις μόνος!


Μέρα 72η
Βρίσκεσαι σε κλινική απεξάρτησης για άτομα που πήραν την καταστροφή του internet τόσο κατάκαρδα όσο εσύ. Οι γιατροί χρησιμοποιούν μεθόδους placebo για να σε κάνουν καλά όπως ένας γιατρός ονόματι Γιώργος Βικιπέδιας που γνωρίζει τα πάντα και μια σέξυ νοσοκόμα ονόματι Τζένυ Πορνχαμπίδι που σου κάνει τα γλυκά μάτια.

Μέρα 100η
Οι θεραπεία είναι μάταιη και μην αντέχοντας άλλο την έλλειψη ανεβαίνεις στην ταράτσα του ιδρύματος και βουτάς στο κενό...
...
...ξαφνικά ξυπνάς στο δωμάτιο σου αγκαλιά με τον συνδεδεμένο στο internet υπολογιστή σου. Πάλι σε πήρε ο ύπνος διαβάζοντας Παρτάλια!!!


Πάλι καλά που ήταν απλά ένα όνειρο...
Οι δύο γερουσιαστές που ήταν υπεύθυνοι για την εισαγωγή των νόμων (Lamar Smith και Harry Reid) ανακοίνωσαν ότι θα αναστείλλουν τις συζητήσεις και τις αντίστοιχες ψηφοφορίες στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο και έτσι ο κόσμος του Internet κέρδισε την πρώτη μάχη!

18 σχόλια:

  1. Παναγιά μου και φρίκαρα αρχικά, βέβαια το facebook το χω κόψει καιρό αλλά το blogging θα μου έλειπε αφάνταστα. τέλειο post φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια από τα ίδια και εγώ... είναι από τα λίγα πράγματα που με κρατάνε ψυχικά υγιή πλέον

      Διαγραφή
  2. Προσπαθούν να μου κόψουν τα γλυκά, το τσιγάρο και τους καφέδες. Για λόγους υγείας, λέει.
    Αν μου κόψουν και το ίντερνετ, ειλικρινά, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να πηδηχτώ από το παράθυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που τα 3 πρώτα στα έκοψαν για λόγους δικιάς σου υγείας, ενώ το internet θα το κόψουν για δικούς τους λογους...

      Διαγραφή
  3. πέραν του χαβαλέ το ποστ είναι τρομακτικό..και όταν το διαβάζεις μετά από hangover είναι ακόμα πιο τρομακτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως οι περισσότεροι πίνουν αφού έχουν διαβάσει τα άρθρα μας και όχι πριν…

      Διαγραφή
  4. Φιλε και εγω διαβαζοντας τους πρωτους στιχους (γιατι το ποστ ηταν ποιημα) τρελαθηκα. Κακα τα ψεματα η ζωη χωρις ιντερνετ εχει αρνητικα αλλα εχει και αρκετα θετικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρακτηριστικό παράδειγμα θετικού τα πιάτα που έχω πει να τα πλύνω τόση ώρα και αντιθέτως ασχολούμαι με το παραπάνω ποστ…

      Διαγραφή
  5. xaxxaxa πλάκα έχεις.. εδώ που τα λέμε.. έχουμε εθιστεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πάω να βάλω κρασί για να συνέλθω... Κατατρόμαξα! Αλκοολική θα με καταντήσεις!
    Τώρα να βάζεις το πλύσιμο πιάτων στα "θετικά" της ζωής χωρίς ίντερνετ, δυσκολεύομαι να το πιστέψω! (Τα μισώ είτε με ίντερνετ είτε χωρίς).
    Η μεγαλύτερη απώλεια για 'μένα θα ήταν οι σειρές. Ο χειμώνας δεν βγαίνει χωρίς σειρές. Και ναι, είμαι καμμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ τα σιχαίνομαι τα πιάτα, αλλά το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπω σπίτι είναι να ανοίξω το pc και να μπω internet. Οπότε αν δεν υπήρχε θα τα έπλενα και πιο συχνά!
      Οι σειρές όντως θα είναι τραγική συνέπεια...

      Διαγραφή
  7. αν γίνει μια τέτοια μαλακία και χάσω τους 14 χιλιάδες δράκους,5000 τοξότες κάτι άλλα τέρατα που με τόση φροντίδα και κόπο έχω εκθρέψει στην πόλη που φτιάχνω,μόνο και μόνο από ένα μαλακισμένο νόμο θα βγω και θα σκοτώνω σαν τον Κόναν...για το μπλόγκιν δεν πολυκαίγομαι...σας έχω χαλαρά....θα πήγαινα να δουλέψω σε εφημερίδα υποχρεωτικής αγοράς και θα με διαβάζατε θέτε δε θέτε..ακούς Παρτάλι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανυσυχείς, θα σε αποζημιώσει το κράτος με τιμή μονάδας 0,03 λεπτά για τους δράκους και 0,012 για τους τοξότες!
      Βλέπω έχεις σκεφτεί τι θα επαγγέλεσαι στην δημοκρατική κοινωνία που ετοιμάζεται...

      Διαγραφή
  8. δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαίνεται μας τα έχουν κόψει όλα,θα μας έκοβαν και το ίντερνετ???πωππωπωπωπωπωπ πάλι καλά...άγιο είχαμε!!!

    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω ότι τελείωσε αυτή η ιστορία... απλά το αφήσαν λίγο στην άκρη μέχρι να κοπάσουν οι αντιδράσεις.
      Ετοιμάσου και για άλλα επεισόδια!

      Διαγραφή
  9. χαχα ωραίο! Η αγαπημένη μου μέρα είναι η 60η

    Παρτάλι μη στεναχωριέσαι, αν μας κόψουν το ίντερνετ θα μπλογκάρουμε δια αλληλογραφίας. Θα μας στέλνεις εσύ τα ποστ σου και μεις θα σου απαντάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα! Εγώ σκέφτηκα να τα τυπώνω και να τα μοιράζω στο μετρό...

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...