13.1.12

Οι Υποψήφιοι για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ!

Σας παρουσιάζουμε τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, τις πολιτικές και το νέο σήμα του κόμματος που αυτοί θα εφαρμόσουν (πάντα με την γνωστή παρτάλικη ματιά) αν προτιμηθούν για να επανακάμψει το κίνημα:

Ευάγγελος Βενιζέλος
Για μια Ελλάδα Μέταλ!

Μπορεί κανείς να μην δει με καλό μάτι την υποψηφιότητα Βενιζέλου με την πρώτη ματιά αλλά αν καταφέρει και εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κλέψει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην προεκλογική περίοδο. Τι εννοούμε; Οι ομιλίες του θα είναι ένα μίγμα πολιτικού λόγου και μέταλ συναυλίας με πολλά χάπενινγκς!
Οι μέταλ φανς θα ενθουσιαστούν και ένα μεγάλο μέρος από αυτούς θα ξεχάσει τα μύρια κακά που έκανε η παράταξη του, με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να πάρει ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό και τουλάχιστον να μπει στην Βουλή.


Θεόδωρος Πάγκαλος
Πρώτα η κοιλιά μας!

Ο λατρευτός μας Θοδωρής θα εφαρμόσει κλασικές μεθόδους για να ξαναφέρει το κόμμα στις παλιές του δόξες. Θα υποσχεθεί ψωμί, παιδεία, ελευθερία χωρίς τα δύο τελευταία βέβαια. Δηλαδή με λίγα λόγια θα έχει φαί στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις και θα προσπαθήσει να προσελκύσει τον ήδη λιμασμένο ελληνικό λαό να τις παρακολουθήσει.
Δυστυχώς όμως η αδυναμία του στην μάσα θα τον οδηγήσει να τα φάει όλα πριν καν αρχίσει η ομιλία και οι αγανακτισμένοι πολίτες δεν θα του το συγχωρήσουν αυτό στις εκλογές, φέρνοντας το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός Βουλής!


Άννα Διαμαντοπούλου
Για μια ψηφιακή Ελλάδα!

Η Άννα θα ξεκινήσει με το καλημέρα προσπάθεια να κάνει το ΠΑΣΟΚ το πιο τεχνολογικά προηγμένο κόμμα. Ξέχνα της αφίσες και τα φεϊγ βολάν, όλα θα γίνονται μέσω Internet ή μέσω CD που θα μοιράζονται. Οι συγκεντρώσεις δεν θα γίνονται με τον κλασικό τρόπο αλλά φυσικά μέσω live streaming και οι υποσχέσεις για free i-pad αν εκλεγεί θα δίνουν και θα παίρνουν.
Η νεολαία θα ενθουσιαστεί με την χρήση τεχνολογίας αλλά στη συνέχεια θα θυμηθεί ότι η ίδια πολιτικός τους γάμησε το μέλλον και θα την μαυρίσει στις εκλογές...


Εύα Καϊλή
Ελλάδα πέτα και βάλε καλτσοδέτα

Η αγαπητή Εύα είναι η μόνη που μπορεί να αλλάξει 180 μοίρες την καθοδική πορεία του κινήματος. Πως θα το πραγματοποιήσει αν εκλεγεί; Θα ξεκινήσει μια προσπάθεια καλλωπισμού των υποψήφιων βουλευτών με πρώτη την Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου. Τα botox και οι πλαστικές θα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τους μήνες μέχρι τις εκλογές και οι στυλίστες θα αναλάβουν να γίνει το πιο μοδάτο κόμμα! Συν ότι επιτέλους θα έχει και την εύνοια του Mega που γκρίνιαζε συνέχεια ο ΓΑΠ.
Πολλοί θα μαγευτούν από τα στυλάτα στελέχη και θα ξεχάσουν την γνωστή παροιμία "Άλλαξε ο Μανωλιός..." αλλά στην τελική τα αποτελέσματα δύσκολα θα είναι ικανοποιητικά.


Χρήστος Παπουτσής
Πρώτα ο Λοπωδύτης

Ο Χρήστος Παπουτσής σε αντίθεση σε αντίθεση με τους έτερους συνυποψήφιους του θα λάβει σκληρά μέτρα ώστε να αναστηθεί το κίνημα. Θα λαδώσει το συμπαθές σώμα των ΜΑΤ , οι οποίου θα μαζέυουν κόσμο με την βία στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Επίσης την ημέρα των εκλογών θα στηθούν έξω από τα εκλογικά τμήματα και θα περιμένουν τους πολίτες να τους δείξουν κατά την έξοδο τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια πλην του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να ρίξουν στις κάλπες. Αν όχι θα πέφτει ανελέητο ξύλο...
Μόνο και μόνο από τον φόβο του ξυλοδαρμού πολλοί είναι αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να πάρει ένα αξιοπρεπές ποσοστό.

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εμένα καθήκον μου είναι να σας τα δείχνω για να μην κάνετε κανά λάθος...

      Διαγραφή
  2. ...έβαλες Άννα Διαμαντοπούλου;Τη γάμησες...ετοιμάσου για σχόλιο του Thomas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα;Τι πρόβλημα έχει με την Αννούλα; Δεν φτάνει που δεν θα τον πονάει η πλατούλα του από τα βιβλία στην τσάντα όπως πόναγε εμάς τους μεγαλύτερους, έχει και παράπονα...;

      Διαγραφή
  3. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα ανακοινώνει τα νέα μέτρα σε κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω skype.
    Όσο για τον Μπέννυ αυτό μου θυμίζει μια προεκλογική εκστρατεία ενός πολιτικού (νομίζω Πολωνού) που τραγουδούσε black metal σε μια διαφήμιση! Γαμώτο, δεν το βρίσκω στο youtube!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ποια απ τις 2 υπέροχες κυρίες να διαλέξω, αγαπώ Ευάκι και λατρεύω Αννούλα, με θέλγει εκείνο το χαμόγελό της που είναι σα να έχει φάει χωρίς ανάσα 3 λεμόνια χωρίς τη φλούδα και προσπαθεί να το κρύψει...

    Επειδή λοιπόν έχω αυτό το άλυτο δίλλημα θα αντιπρότεινα να κάναμε μεταγραφή από τη ΝΔ την υπέροχη Παπακώστα να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας (αυτό το κορίτσι βρε παιδί μου είναι μεσ στην τρελλή χαρά συνεχώς, η γλυκειά μου η Συννεφούλα), που είναι και ωραία μαντάμ και αλλέγκρα.

    Αν αυτό δεν γίνεται να ξαναεγγράψουμε στο ΠΑΣΟΚ την υπέροχη πρώην υφυπουργό Σελήνη που αγαπάει Αλέξη να γουστάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, για το χαμόγελο της Αννούλας δεν έχω ακούσει καλύτερη περιγραφή...
      Φαντάζεσαι την Παπακώστα σε κεντρική ομιλία στο Σύνταγμα; Θα ξεκινάει μεσημέρι και θα τελειώνει το πρωί των εκλογών!
      Η Σελήνη όντως θα συγκινήσει κόσμο!!!

      Διαγραφή
  5. Και πανω που πηγα να πω Βενιζελο-μεταλ δαγκωτο μου πετας την Καϊλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μασάμε από Βενιζέλους wanna be Steve Grimmet και δεν πα να τραγουδά το I Wanna Be Elected του Alice Cooper !!!

      Μόνο ένας κάνει για το πασοκ...ο ένας ο μεγάλος ο ανεπανάληπτος, ο άι μάμι αυτοπροσώπως, ο αγαπημένος των γυναικών, ο καρδιοκατακτητής, ο χάι, ο νάμπερ ουάν, τhe king of sting, the master of disaster! (drum Roll)

      Δημοσθένηηηης Βεργήηηηης! Αγαπάμε Δημοσθένη! Γιατί σαν παρτάλια θέλουμε Δήμο στο τιμόνι να ναι στάνταρ άσος το κουπόνι. Να του γίνει πρόταση αμέσως παρακαλώ.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να είναι τρελός αλλά δεν είναι μαλάκας για να συστρατευθεί με τους Πασόκους!!!
      Χωρίς πλάκα τον έιχα πετύχει μια φορά, του φώναξα "Για σου Πρόεδρε" και αυτός ήρθε όλο χαρά και μου πιασε την κουβέντα. Αφού τα είπαμε για λίγο έφυγε σαν κύριος με το ντεσεβό του!
      Αυτό είναι το πολιτικό ήθος που θέλουμε στην Ελλάδα!

      Διαγραφή
  7. Μόνο ένα θα πω: Πάμε δυνατά για μια Ελλάδα μέταλ!
    Δεν αγαπώ το μέταλ αλλά μ'αρέσει η διπλή ζωή του Μπέννυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο Nam! Θα την συνηθίσεις την μέταλ μόλις γίνει πρωθυπουργός και απαγορεύσει όλα τα άλλα είδη μουσικής!

      Διαγραφή
    2. Να δω και των Μπέννυ να επιδίδεται σε ανελέητο headbanging και νομίζω πως τα έχω δει όλα στη ζωή μου. Κρίμα που δε ζει και ο Κισλοβσκι να τον κανει ταινία...

      Διαγραφή
    3. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι διαφορετικό άτομο!
      Τι μου θύμισες με τον Κισλόβσκι... μια πρωήν μου που με είχε βάλει να δω την τριλογία με τα χρώματα σερί!

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...