30.5.11

Ησυχία Αγανακτισμένοι θα ξυπνήσετε τον Πάγκαλο


Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Πάγκαλος ξυρίζεται... και συνεχίζει να είναι εριστικός. Σνομπάρει τους Αγανακτισμένους διαδηλωτές του Συντάγματος (αλλά και της Ευρώπης) απαξιώνοντας μια μαζική απόφαση των πολιτών. Επειδή οργανώθηκαν μέσω internet, επειδή λέει (σε γνωστή εφημερίδα) το κίνημα αυτό δεν έχει στόχους αλλά δρα βάση συναισθήματος θα επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Δηλαδή το κίνημα που ακολουθεί ο Πάγκαλος και ο κάθε άλλος καρεκλοκένταυρος της πολιτικής έχει ιδεώδη, αξίες, αρχές και νόημα?

... Μάλλον τώρα που το σκέφτομαι έχει δίκιο, Αλλά η διαφορά είναι ότι όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του πολιτικών κινημάτων της Βουλής έχουν παραφραστεί και μεταλλαχθεί από την πραγματική τους έννοια. Όταν δηλαδή ακούμε πολιτικά ιδεώδη να έχουμε στο μυαλό μας το χρήμα, Αξίες: με την πολιτική έννοια είναι τα ρουσφέτια! Αρχές: Δηλαδή, αν με ψηφίσεις θα σε βολέψω (μπεσαλίδικα πράγματα!)! Νόημα: Να φάμε εμείς από τον δημόσιο πλούτο, να καβατζώσουμε παχυλές πολιτικές συντάξεις και ο μέσος πολίτης να πάει να κουρεύεται!

Τώρα συνεννοηθήκαμε! έχει δίκιο ο Πάγκαλος ρε!



Αυτό που πραγματικά όμως είναι όμορφο (σοβαρά τώρα και πέρα από τις μαλακίες που ξεστομίζει η χαβούζα του Πάγκαλου) είναι ότι από την στιγμή που δεν εμπλέκονται κόμματα και παρατάξεις σε διαμαρτυρίες δεν έχει σπάσει ούτε ένα τζάμι! Δεν έχει καεί ούτε ένα αυτοκίνητο! Αυτό είναι πολιτισμός κύριοι! Δεν σας αρέσει! σας τη δίνει που ο κόσμος γίνεται μια γροθιά!

Να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας τους Ισπανούς που μας ξύπνησαν γιατί αν δεν βγάζανε εκείνο το πανό πραγματικά θα βλέπαμε τις διαδηλώσεις από την τηλεόραση σαν χαζεμένοι ακόμα! Αυτή είναι η έννοια της Ενωμένης Ευρώπης και όχι το ευρώ!



Απαντήσαμε και εμείς μπας και το σώσουμε...

Βέβαια αρκετός κόσμος ακόμα δεν αντιδρά... μάλλον είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι ή άλλοι καβατζωμένοι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Σε κάποιες πόλης γίνεται λαοθάλασσα από διαδηλωτές και σε άλλες όπου το ποσοστό των πολιτών που είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή συμβασιούχοι ετών, φτάνει το 80% (βλέπε Ηγουμενίτσα), δεν κάνουν κιχ! Μη φοβάστε ρε, δε θα σας κάνουν τίποτα τα αφεντικά σας! Ελάτε και εσείς στις πλατείες κομματόσκυλα, μόνοι σας όμως! Και ο μπόγιας εκεί θα είναι αλλά δεν θα σας πειράξει!

2 σχόλια:

  1. Φιλαράκια μου καλά αν μου βρείτε το πανό των Ισπανών απο Ισπανική σελίδα εμένα να με βάλετε να σας κερνάω κάθε μέρα. Ηταν ενα καλοστημένο τρικ κάποιου Έλληνα για να ξυπνήσουν όλοι. Γιατί ως γνωστόν τον Έλληνα μπορεί να τον Νευριάσεις μόνο αν τον θίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ να σου πω την αλήθεια είδα ένα πανό τον ισπανών που έδειχναν εκείνες τις μέρες, αλλά επειδή ήταν στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω γρι, μπορεί και να έλεγε "τα αγγουράκια μας είναι καλύτερα από των ελλήνων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...