16.5.11

Στρος Καν: Σεξουαλική επίθεση ή πρόβα?

Χαμός έγινε με την σεξουαλική επίθεση του διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, σε καμαριέρα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη.



Προς υπεράσπιση του κατηγορουμένου, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ο φιλήσυχος αυτός Γαλλοεβραίος δικηγόρος, πρώην υπουργός οικονομίας της Γαλλίας, είχε ένα καθ' όλα καθαρό ποινικό μητρώο και ειρηνικό τρόπο ζωής. Θα σας παρουσιάσουμε και στιγμιότυπα από την ζωή του ηθικού και καλοκάγαθου πολιτικού!




Όπως παρουσιάζεται στην παρακάτω φωτογραφία κατάκοπος από τον «σπρώξιμο» της οικονομίας.



Στην επόμενη ο κύριος Jeffrey (πρωθυπουργός Γιωργάκης) του παρουσιάζει θαυμάστριές του, που τον συντρόφευαν κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ώστε να μην νιώθει μοναξιά. Βέβαια είναι ένα από τα κόλπα του μοχθηρού Jeffrey, ώστε οι αιθέριες αυτές υπάρξεις τον πείσουν για την επιμήκυνση. Και τι δεν έχει κάνει αυτό ο Jeffrey για το καλό της Ελλάδας.



Στο κάτω κάτω, αυτό το σκηνικό με την καμαριέρα… ατυχές γεγονός ήταν. Η πραγματική αλήθεια έχει ως εξής! Ο αγαπητός Ντομινίκ, είναι λάτρης της πίπας, όπως παρουσιάζεται στην παρακάτω φωτογραφία.



Ζήτησε ο άμοιρος μια πίπα πάνω στο άνχος των εξελίξεων, μιας και θα πέταγε και σε λίγη ώρα και η καμαριέρα νομίζοντας πως πρόκειται για σεξουαλικό υπονοούμενο, από την βιασύνη της να φύγει, γλίστρησε στο μπάνιο και δημιουργήθηκαν κάποιοι μώλωπες από το πέσιμο. Αυτό είναι ο όλο! Ο Ντομινίκ βέβαια δεν μπορούσε να περιμένει και πήγε να φύγει με το αεροπλάνο μη χάσει την πτήση! Αυτό είναι όλο! Κατηγορείτε άδικα αυτόν τον πανάρετο άνθρωπο!

1 σχόλιο:

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...