25.11.08

Όταν η τρέλα οδηγάει στην Εθνική οδό

Είναι μερικά άτομα στα οποία πρέπει να πάρουμε τα διπλώματα οδήγησης αυτή τη στιγμή. Έχω για παράδειγμα έναν παππού στην περιοχή μου κοντά στα 90 με ένα πανάρχαιο 4x4 να προκαλεί τον τρόμο καθώς και μία ξανθιά με ένα Evo!
Το σάββατο 19/11 ένα τέτοιο άτομο 76 ετών και με ψυχολογικά προβλήματα (αν ήταν και γυναίκα θα είχαμε τον τέλειο συνδυασμό) οδήγησε για 40 ολόκληρα χιλιόμετρα (!!!) στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών από τον κόμβο Κιλελέρ μέχρι τον Αλμυρό. Ούτε τα φώτα και τα κορναρίσματα των οδηγών, ούτε τα μπλόκα της αστυνομίας, ούτε και ένα τρακάρισμα που είχε κατάφεραν να τον σταματήσουν από το να σπείρει τον πανικό στους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως διάβασα ο προαναφερόμενος οδηγός δεν είχε πάρει χαμπάρι τι έιχε γίνει και αφού οδηγήθηκε στο τμήμα αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ. Η απορία μου είναι γιατί ανανεώνουν τα διπλώματα σε αυτούς του χάρους; Έιδικά σε αυτούς που έβγαλαν δίπλωμα μετά τα 50. Φαντάζεσαι να οδηγείς σε αυτοκινητόδρομο με 120 χλμ/ώρα και και να έρχεται καρφί πάνω σου ένα αυτοκίνητο με ανάλογη ταχύτητα;

Επειδή ήταν λίγο σοβαρό το θέμα και δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία των παρταλιών σας αφήνω με ένα ωραίο βίντεο.

2 σχόλια:

  1. Κατω τα χέρια απο τους Παππούδες ρε....
    Καλημέρα. Αν και παρτάλια το θέλετε σωστά και σοβαρά το θέμα. Να σου θυμίσω απλώς ψηλέ σε σένα μια καθηγήτρια που είχαμε στο Γυμνάσιο και οδηγούσε (λέμε τώρα). Θυμάσαι ελπίζω πως την λέγαμε. Ε την πέτυχα στην πόλη με κιαινούργιο αυτοκίνητο να οδηγάει ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα εννοείς φυσικά την γνωστή και ως Στεφογκάβο...
    Ορισμένοι παππούδες είναι τα τελευταία αληθινά παρτάλια που έχουν απομείνει και τους σεβόμαστε αλλά καλύτερα κάτω τα χέρια από το τιμόνι στους περισσότερους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...