3.12.12

Κατηγορίες Ελλήνων Blogger #2

Μετά την τρομερή επιτυχία του πρώτου μέρους έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε. Η συνέχεια του επικού μας αφιερώματος με τις φυλές των μπλόγκερ. Χωρίς να πολυλογούμε πάρτε 8 ολόφρεσκες κατηγορίες και αναμένω την γκρίνια σας στα σχόλια:

O Ημερολογιάκιας
Διακρίνεται σε δύο τύπους. Ο πρώτος είναι Blogger με ονοματεπώνυμο, ο οποίος ζήλεψε την δόξα των αστέρων των Reallity Shows και μετά τα απανωτά άκυρα από τους ιθύνοντες του Big Brother την μαγευτική τηλεοπτική δεκαετία  των '00s, αποφάσισε πλέον να ρεζιλευτεί διαδικτυακά. Θα τον δεις να ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες δικές του, από το σπίτι του, από την γάτα του την Σούζη και από την κατάκοιτη γιαγιά του που καταλάθος βρέθηκε στο background. Ο δεύτερος τύπος διατηρεί ψευδώνυμο, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί αυτά που γράφει στο blog του θα έκλειναν πολλά σπίτια ή στην καλύτερη δεν θα του ξαναμίλαγε κανείς από τους κατά κόσμο φίλους και συγγενείς του και θα έχανε και την κληρονομιά. Χαρακτηριστικό γνώρισμα και των δύο ότι ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά βαρετές και ανούσιες λεπτομέρειες από την καθημερινότητα τους που παρόλα αυτά βρίσκουν ανταπόκριση σε άλλους ομοϊδεάτες τους και δυστυχώς τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν...
Προφίλ: Φλούφλης/ξενέρωτη που μένει ακόμα με τους γονείς

Ο Κατά Φαντασία Ρεπόρτερ
Όλοι όταν είμασταν μικροί είχαμε ένα όνειρο για το επάγγελμα που θα κάνουμε όταν θα μεγαλώσουμε. Έλα που ο συγκεκριμένος είχε σαν είδωλλο τον Τέρενς (Σ)Κουίκ και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Και αφού δεν είχε λεφτά ο μπαμπάς να τον βάλει στην σχολή του Ant1, αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε ένα Blog. Έτσι λοιπόν αναπαράγει κάθε είδηση που θα βρει σε sites, τηλεόραση, άλλα blogs, καθώς και τις αξιόπιστες ειδήσεις που θα ακούσει από τον μυθομανή περιπτερά του. Αλλά αγαπημένη του συνήθεια είναι να ανακαλύπτει ειδήσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον δεις με εκτενές αφιέρωμα 50 σειρών για την αδικοχαμένη γάτα του μπακάλη ή για το θανάσιμο ατύχημα που συνέβη στην γειτονιά του το οποίο τελικά είχε μόνο λίγες υλικές ζημιές... Ο Ρεπόρτερ μας κυκλοφορεί μονίμως με τον απαραίτητα Gadget ώστε να έχει την δυνατότητα επί τόπου ρεπορτάζ κάθε στιγμή της μέρας από οποιαδήποτε τοποθεσία.
Προφίλ: Σπασίκλας τηλεορασάκιας

O Καριερίστας
Θα τον γνωρίσεις αμέσως από το καλοστημένο blog του και τις τυπικότατες αναρτήσεις του με θεματικές ενότητες, παραγράφους και χωρίς ίχνος ορθογραφικού λάθους, ενώ κάθε του νέα ανάρτηση θα ανεβαίνει με ημερολογιακή ευλάβεια. Τα πλαϊνά του θα κοσμούν επιλογές για Like στο Facebook, Follow στο Twitter, βάλε με σε κύκλο στο Google+, βάλε με σε τρίγωνο των Βερμούδων και οτιδήποτε υπάρχει σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Καριερίστας κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να ανοίξει φτερά και να πετάξει μακριά από τα στενά όρια της μπλογκόσφαιρας. Για αυτό κάθε μέρα τσεκάρει το μέιλ του με την ελπίδα να υπάρχει ένα μήνυμα που να του προσφέρει δικιά του ραδιοφωνική εκπομπή, έκδοση των άρθρων του σε βιβλίο ή για τα μεγαλύτερα ψώνια τηλεοπτική εκπομπή prime time απέναντι στους Αρβύλλα.
Προφίλ: Καραψωνάρα του κερατά

Ο Κλάψας
Η σκληρή και άπονη ζωή οδήγησε αυτόν τον τύπο στην ανάγκη δημιουργίας δικού του blog. Θα τον δεις να κλαίγεται που δεν του έκατσε κανείς το τελευταίο δίμηνο, που η δουλειά του δεν είναι δημιουργική (άσχετα αν είναι ο μόνος από τον περίγυρο του που έχει), που οι γονείς του αγαπάνε πιο πολύ τον αδερφό του (και ας είναι κατάδικος για φόνο), ακόμα και που του ήρθε περίοδος (και ας είναι άντρας, είναι σπάνια γενετική ανωμαλία). Με το που θα διαβάσεις ποστ του στην καλύτερη θα σου μπουν ιδέες να λουστείς με βενζίνη, να ανάψεις σπίρτο και να πυρποληθείς στο Σύνταγμα, αλλά δεν είναι ανάγκη να το κάνεις. Στον συγκεκριμένο τύπο αρέσει να κλαίγεται χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και χαίρεται να σου μαυρίζει την ψυχή. Στο σχολείο πιθανότατα ακολούθησε το Emo ρεύμα και αν δεν το έκανε ήταν γιατί απλά δεν πρόλαβε την μόδα.
Προφίλ: Forever Alone

O Γνωμάκιας
Ο συγκεκριμένος τύπος μετά από απανωτά "Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου ρε μαλάκα", που άκουγε σε όλη του την ζωή, αποφάνθηκε ότι υπάρχει ένα μέρος όπου μπορεί να εκθέσει την γνώμη του χωρίς τον κίνδυνο να τον βρίσουν, να τον δείρουν ή να του χώσουν το κεφάλι σε μια χέστρα. Και που βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο μέρος; Μα φυσικά σε ένα μπλογκ όλο δικό του που να τα λέει έξω από τα δόντια. Ο γνωμάκιας λοιπόν έχει άποψη επί παντός επιστητού και μπορεί να σχολιάσει από τα νέα απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης μέχρι την παντελή έλλειψη επαγγελματισμού των Πακιστανών στα φανάρια. Αγαπημένη του συνήθεια να συγκρίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση θα βρεθούν 5-6 τρελοί με τις ίδιες απόψεις και θα αποκτήσει το μικρό πλην αξιαγάπητο κοινό που πάντα αναζητούσε!
Προφίλ: Νέρντουλας ξερόλας σπαζαρχίδης

Ο Φανφάρας
Αυτός ο τύπος Blogger χρησιμοποιεί το Blog του σαν μια gallery όπου εκθέτει τα τερατουργήματα... συγνώμη κομψοτεχνήματα του. Αυτά ποικίλουν από φωτογραφίες τοπίων, ποιήματα, ζωγραφιές και κάθε λογής αηδίες αναλόγως με την κλίση που το φτωχό του το μυαλό νομίζει ότι έχει στις τέχνες. Μετά από δεκάδες αποτυχημένες απόπειρες να μπει στην σχολή καλών τεχνών ή σε μια σχολή φωτογραφίας, ο ατάλαντος φίλος μας βρήκε την Ιθάκη του (για κακό δικό μας) στην μπλογκόσφαιρα. Το νοσηρό του μυαλό θεωρεί ότι αξίζουν επίδειξης και το αχανές κοινό του ίντερνετ το καλύτερο κοινό για αυτόν τον σκοπό! Ο τύπος εκτός από ψωνάρα είναι και τελείως λαλημένος, όπως και θα καταλάβεις από τις λεζάντες δίπλα από τα έργα τέχνης του.
Προφίλ: Αδικημένος Wannabe Καλλιτέχνης

Ο Κλέφτης
Ή αλλιώς και ο λεγόμενος "Ctrl+C, Ctrl+V". Είναι ίσως η πιο μισητή κατηγορία Blogger. Θα κλέψει την ιδέα άλλου Blogger, στην ανάγκη θα του αρπάξει αυτολεξεί όλη την ανάρτηση, θα μεταφράσει κείμενα από ξένο site (εννοείται από το Google translate, ο τύπος είναι και τεμπέλης) και στο τέλος θα κοτσάρει και διαφημίσεις στο πλάι, γιατί δεν έφτιαξε μπλογκ για να περάσει την ώρα του αλλά για να βγάλει κέρδος εύκολα από ιδέες άλλων... Μην κάνεις τον κόπο να του απευθυνεις τον λόγο που σου έκλεψε τα άρθρα που έχυσες ιδρώτα για την συγγραφή τους, δεν πρόκειται να σου απαντήσει σε μηνύματα... Οπότε άσε τις τακτικές της Ντόρας της εξερευνήτριας και τα μην κλέβεις κλεφτη και καταγγείλε τον για λογοκλοπή. Βέβαια δεν το έχει και πολύ να ξεκινήσει σε λίγες ώρες ένα καινούργιο μπλογκ με καινούργιο λογαριασμό και τα ίδια αρθρα! Στο σχολείο ήταν σίγουρα ο Μπούλης της τάξης και έκλεβε τς εργασίες από τα σπασικλάκια.
Προφίλ:  Εργένης απατεωνίσκος

O Εξειδικευμένος
Έκαστος στο είδος του και ο συγκεκριμένος μπλόγκερ στο στοιχείο του. Το Μπλογκ του θα είναι αφιερωμένο σε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι... από το αγαπημένο του είδος μουσικής ή την λατρεία του ζιμπαμπουινικού κινηματογράφου μέχρι την καλλιέργεια μπολσάι ελαιοδέντρων . Κάπου κάπου θα κάνει και κάποια προσωπική ανάρτηση  για να σπάσει την μονοτονία και την σιωπή των αναγνωστών του που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τόσο καιρό για ποιο πράγμα μιλάει το μπλογκ του. Μην του αφήσεις επικριτικό σχόλιο για κάποια ανάρτηση του, είπαμε ο τύπος το έχει ψάξει όσο πάει το θέμα και θα σε αποστωμώσει...
Προφίλ: Νο Lifer με ψυχολογικά θέματα

Προηγούμενο

92 σχόλια:

  1. Νομίζω πως έχω διαβάσει κατά καιρούς όλα αυτά τα είδη μπλόγκερς,δεν ξέρω ακόμη που ανήκω εγώ γιατί είμαι νέος στο άθλημα.Πάντως αν το διακρίνεις εσύ στο μέλλον σε παρακαλώ ενημέρωσεμε.Ο γνωμάκιας είναι ο χειρότερος σπαζαρχίδης όπως είπες.
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει μελέτη το ζήτημα για να έχω μια σαφή τεκμηριωμένη και επιστημονική άποψη...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Επειδή ασχολείσαι κυρίως με τον Άρη, θα σε έκανα εξειδικευμένο αλλά έχεις και μια τάση προς τον Ότι να ναι...

      Διαγραφή
  3. Αχαχα! Το ανέκδοτο το ξέρεις? Αφού χάλασε η καρμανιόλα τότε προτιμώ τον απαγχονισμό, κλασσικό και διαχρονικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους! Η πολυπόθητη συνέχεια!
    Άντε για να καταλήξω και κάπου!
    Κατέληξα!!!
    Τα διάφορα θέματα των αναρτήσεών μου (και μόνον αυτό το χαρακτηριστικό), με θέλουν να είμαι στον τύπο του προηγούμενου ποστ "Ότι να 'ναι", ήτοι στον προθάλαμο του ψυχιατρείου!
    Οι δε "τυπικότατες αναρτήσεις με θεματικές ενότητες, παραγράφους και χωρίς ίχνος ορθογραφικού λάθους, ενώ κάθε νέα ανάρτηση ανεβαίνει με ημερολογιακή ευλάβεια" (και μόνον αυτό το χαρακτηριστικό) με κατατάσσει στην κατηγορία "Καριερίστας", ήτοι ψωνάρα του κερατά!

    Τζίζας!!!
    Και τρελή και ψώνιο!
    Πως θα το αντέξω;

    ΥΓ. Ευτυχώς να λέω που έχω δικιά μου ραδιοφωνική εκπομπή και δεν χρειάζεται να τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο το μέιλ μου! Μουάχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τρελός συνδυασμός τώρα που το καλοσκέφτομαι, κράτα μόνο ένα μέτρο γιατί μυαλό είναι αυτό!
      υγ: Μετά από τόσο επιτυχημένη εκπομπή πίστευα θα είχες όνειρα για κάτι τεράστιο...

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ψυχολόγων-ψυχίατρων που με παρακολουθούσε, παραιτήθηκε και οι επιστήμονες αυτοί έσκισαν τα πτυχία τους. Τώρα για το πόσο θα αντέξει το μυαλό, θα το δω στην πορεία!

      ΥΓ. Κοίτα, με ζητάνε από το BBC, αλλά δεν θέλω να φύγω από Ελλάδα! Χο χο χο χο! (ναι, λέω και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα!)

      Διαγραφή
    3. γιατί δεν λες και για το cnn?
      μα πόσο σεμνή και χαμηλών τόνων είσαι πια!

      Διαγραφή
    4. Όταν με το καλό σε πέισουν, με θέλω καλεσμένο στην παρθενική σου εκπομπή!

      Διαγραφή
    5. @christina
      Ναι, πάνω από όλα με διακρίνει η ταπεινότης!

      Α μαρή λεκάνα... Καταθλιπτικιά...

      Διαγραφή
    6. @Αθηνά...
      μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

      Διαγραφή
  5. εξακολουθώ να με αναγνωρίζω στις κατηγορίες του παρτ ουαν!
    θα υπάρξει και παρτ θρι???????????

    πόσο μου την σπάει η πρώτη κατηγορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να φτιάξω και παρτ 3, αν και δεν σταματούσα να σκέφτομαι κατηγορίες!

      Διαγραφή
    2. @christina
      Σιγά μην σου κάνουνε και παρτ τουέντι φορ θάουσεντ για να σιγουρευτείς για τα καλά που ανήκεις.
      Έλα να σοβαρευόμαστε!

      Διαγραφή
    3. Καλέ, κι άλλο, εγώ δεν έχω βρει τη γαμάτη κατηγορία στην οποία ανήκω, Αθηνά, πες κι εσύ!

      Διαγραφή
    4. Δεν υπάρχουν γαμάτες κατηγορίες... Παρηγορηθείτε με αυτές!

      Διαγραφή
    5. @Αθηνά...
      και γιατί να μην κάνουνε δηλαδή???????????δεν κατάλαβα!!!!!!!

      @tremens
      πες τα τρέμενς επιτέλους!!!!!

      @Partali
      παρτάλι δεν βρίσκουμε παρηγοριά!!!θέλουμε γαμάτες κατηγορίες!

      Διαγραφή
  6. Και εγώ στο παρτ ουάν είμαι...
    Νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ρεπόρτερ συνήθως άνδρας- ο Φανφάρας (με εξαίρεση djλικιού και φωτογραφίας) συνήθως γυναίκα που ποστάρει από κεντήματα ως ποιήματα με περίεργη φούξια γραμματοσειρά σε μωβ φόντο. Ο Ρεπόρτερ σπανίως έχει σχόλια, η Φανφάρα έχει τα πιο πολλά από όλους μας, από άλλες Φαμφάρες που δεν έχουν διαβάσει τι γράφει, πέρασαν να διηγηθούν τα δικά τους. Sad cases μοναξιάς βαριάς και κρυφές τάσεις αυτοκτονίας.

    Αλλά... πάλι ονόματα δε λες- οπότε πώς να θυμώσουμε;

    Κι η απορία μου: Γιατί.. γιατί τόση προκατάληψη για την ΩΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο λέω κι εγώ για την ωρθογραφεία!!!!!!!
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ωρθωγραυεία!

      Σιγνόμι αλά ξιπνισαται το grammar natsi μαίσα μου.



      Σ' αρέσει; Ε; σ' αρέσει τώρα;

      Διαγραφή
    3. Πανω κάτω όπως τα πες είναι...
      Δεν λέω ονόματα γιατί θέλω να κάνετε πρωτίστως αυτοκριτική!
      Μην αρχίσουμε πάλι με την ορθογραφία και τους grammar nazis!

      Διαγραφή
    4. Να κάνω αυτοκριτική αλλά δεν με βλέπω, βρε μπας και τελικά δεν βλέπω καλά ποιος είμαι;

      Διαγραφή
    5. Σε τύφλωσε η μπλογκοματαιοδοξία!

      Διαγραφή
  8. Δεν είμαι καλά γιατρέ μου..αναγνωρίζω στοιχεία μου σε πάνω από μια κατηγορίες..πόσο μπερδεμένο μπλογκ έχω?
    Τι να πρωτοπώ..είμαι λίγο ότι να να ΄ναι, είμαι λίγο φανφάρας μια και ανεβάζω συνέχεια φωτογραφίες μου..(εντάξει δεν πιστεύω πως είμαι ταλεντάρα, απλά χόμπυ είναι, αλλά δεν παύω να είμαι ολίγον φανφάρας)..
    πρόσεχε μέχρι τώρα είμαι λαλημένη και στον προθάλαμο του ψυχιατρείου..λογικό για μια λαλημένη εδώ που τα λέμε..
    Προχωράμε..έχω φάτσα κάρτα το facebook κι εύχομαι να έχω likes (με την ευκαιρία κάντε και κανένα ψυχικό στο προφίλ μου του καριερίστα (που δεν είμαι, αλλά μια και εκεί αναφέρεις το fb..κάθομαι κι εκεί..δε στριμώχνομαι...
    διαφημίσεις αν σφίξουν κι άλλο τα ζωνάρια (πόσο άλλο? μη με ρωτάς, αι ρίαλι ντου νοτ νόου μάι ντίαρ)μπορεί να βάλω..και μετά θα παρακαλάω για κλικ...
    Μπορώ άνετα να γίνω και γκρινιάρα, αλλά το κούτελό μου το έχω καθαρό..κλέφτρα δεν είμαι...όλα μα όλα, και οι φανφαρισμοί και οι φωτογραφίες, ακόμα και οι κουραμπιέδες που θα βάλω τα Χριστούγεννα (λέμε τώρα) είναι δικά μου...
    Α μην το ξεχάσω...είμαι και λίγο ημερολογιάκιας...δεν ξέρω αν είμαι ξενέρωτη, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως τα τελευταία 26 χρόνια δε ζω με τους γονείς μου..
    Αλήθεια θα υπάρξει παρτ 3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έκανα Like στο φατσοτεφτέρι για να μην έχεις παράπονο!
      Βέβαια με όλα αυτά που έγραψες μπέρδεψες το διακεκριμένο επιστημονικό προσωπικό μας που έκανε την έρευνα και αυτη την στιγμή σκίζουν τα πτυχία τους και υποβάλλουν την παραίτηση τους...
      ...αλλά τι να σε κάνω!
      3ο μέρος δεν νομίζω να κάνω, αν και έχω υλικό. Μπορεί αργότερα!

      Διαγραφή
    2. Να δεις που θα έβρισκα κι εκεί στοιχεία..χαχα!!
      Θενκς για το λάικ!!!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ maria, κι εγώ σε έκανα Like-για να μην παραπονιέσαι..

      Διαγραφή
  9. Οκ με βρίσκω σε πολλές κατηγορίες κυρίως από το πρώτο μέρος, αλλά κι εδώ δεν αφήνω!
    Πόσο πληθωρικός είμαι πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kι εγώ στο πάρτ ουάν με βλέπω περισσότερο,με κάποια στοιχειάκια από παρτ τού,αλλά ευτυχώς δεν είμαι σπαζαρχίδω,δε θα το άντεχα.Το "Ctrl+C, Ctrl+V" δεν το κάνω,γιατί είναι θέμα ηθικό.Μην κάνεις λέει αυτό που δεν θες να σου κάνουν σωστά? ;-) Όσο για ραδιόφωνο δεν ψάχνομαι.Έχω εκπομπή δική μου,χοχοχο!Εδώ κλείνει το θέμα ή έχει και παρτ 3???...όχι τίποτε άλλο,αλλά να κατασταλάξω πιά στην κατηγοριοποίησή μου :P
    Kαλησπέρα πάραυτα partali :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω σας κάλυψα, δεν νομίζω να πάω για παρτ 3 οπότε έχεις το ελεύθερο μου να προβείς σε αυτοκατηγοριοποίηση!
      Ούτε εγω ψαχνομαι για ραδιο, θα πηδήξω ενα σκαλοπάτι και θα πάω κατευθείαν στο χαζοκούτι!

      Διαγραφή
  11. Πάλι δε μπορώ να με εντάξω κάπου, αν και ως καθαρά μπλογκοπαρουσία θα με έβαζα προς το γνωμάκια, αλλά πάλι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστούμε για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλεις,αλλά εγώ,προσωπικά,είμαι κατηγορία από μόνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην προσβάλεις τις προσπάθειες μου, ήταν ξεκάθαρα άτιμες εξ αρχής!
      Όσο για σένα σε κάνω κλαψοημερολογιάκια... χεχεχε

      Διαγραφή
    2. Το ζήταγε ο οργανισμός σου! Και θα στην πω ακόμα περισσότερο:
      Σχολείο δεν έχεις 9:48 πρωί τρίτης;

      Διαγραφή
  13. να περιμένουμε και τρίτη απόπειρα κατηγοριοποίησης; γιατί 1. και 2. είχαν μόνο αρνητικούς χαρακτηρισμούς...
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θετικοί χαρακτηρισμοί δεν με ενδιαφερουν, μόνο να κράζω κόσμο! χεχεχε...

      Διαγραφή
  14. ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑ!!ΡΕ ΤΟ ΚΟΥΓΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩΩΩ!

    Πάντως ανήκω στη κατηγοράι του κλαψιάρικου γνωμάκια!!Ναι είμαι σίγουρος πια!!Είμαι ΝΕΡΝΤΤΤ!!:Ρ

    ΧΕΧΕ!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΡΘΡΑΑΑΑΑ;;;;ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩΩΩΩ;;ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑΑΑΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω εσένα, εμένα με έχουν πελεκίσει στο κλεψιμο...
      ...μόλις τελειώσει ο Κούγιας με την πάρτη μου, μου επιτρέπεις να τον προσλάβω για να τους αντιμετωπίσω;

      Διαγραφή
    2. Στείλε ένα παράδειγμα ρε κάπως!
      Αν κάνεις μια ειδική ανάρτηση για μένα αποσύερω τις καταγγελίες και σου πληρώνω εγώ το Κούγια για να χώσεις αυτά τα καθάρματα φυλακή!!Δικαιή συμφωνια;
      Και είπαμε όλα τα έξοδα δικά μου!
      Deal;

      Διαγραφή
    3. Είπα να στο στείλω με μειλ αλλά που στα κομμάτια το έχεις σημειωμένο;

      Διαγραφή
    4. Δε το χω πουθενά ρε,γιατί ένας σπάμερ δε θέλει να του την μπαίνουν άλλοι σπάμερ!!Στο στέλνω στο τσατ,αλλά σβήστο μετά!
      Στείλε την υπόθεση σου για να τη δει ο Κούγιας!!

      Διαγραφή
  15. Έλειπα λίγο καιρό και έχω χάσει γενικά επεισόδια στην μπλοκόσφαιρα αλλά εδώ πια βρήκα τα βρήκα όλα !
    Αφού κατατάξω τον εαυτό μου στις Καραψωνάρες του κερατά έχω μια ένσταση σχετικά με τα 'προφίλ' για να μη πω πως ξέχασες να γράψεις για τον Πέφτουλα ... την καλύτερότερη κατηγορία όλων ... που μοιάζει να συγκεντρώνει όλες σχεδόν τις κατηγορίες του Κλέφτη, του Κλάψα, του Φανφάρα , έχει πιασάρικο πάντα ψευδώνυμο, κλαίγεται για τα πάντα και τους πάντες ο έρημος αδικημένος της ζωής που δεν τον αγαπά κανείς και ΌΛες οι γυναίκες ΜΑ ΟΛΕΣ λέμε του έχουν φερθεί πρόστυχα ενώ εκείνος... Κύριος! Την πέφτει ταυτόχρονα σε δυο τρεις κι ότι του κάτσει, γιατί πάντα κάποια ψυχοπονιάρα θα του κάτσει να ακούει τις παπαροφιλοσοφίες του και να του χαϊδεύει τα αυτιά ενώ συγχρόνως κατηγορούν πλέον μαζί σε πρίμο σεκόντο όλες τις τρισάθλιες που ζηλεύουν και θέλουν να τους χωρίσουν ... ΑΧ τι έχουν δει τα πανέμορφα αλοίθρωρα μάτια μου και τι έχουν ακούσει τα ροζ τεράστια αυτάκια μου εδώ μέσα στα μπλοκ!

    Δεν γράφω άλλα , κοντεύω να κάνω ποστ μέσα στο μπλοκ σου ! χαχαχα

    καληνύχταααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... αυτό που μου περιγράφεις είναι μια μίξη κλάψα με τον Parrental Approval από τo πρώτο μέρος
      Έχω την εντύπωση βέβαια πως περιγράφεις συγκεκριμένο άτομο/α!

      και γράψε όσα θες, απλά μην ξεπεράσεις σε όγκο την αρχική μου ανάρτηση και νοιώθω άσχημα!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα....
      γιατί εσύ αυτά που περιγράφεις που τα βρήκες?
      συγκεκριμένα άτομα δεν έχεις ανακαλύψει?
      Ή μήπως όσοι ασχολούνται με τα blog πάνω από χρόνο δεν έχουν συναντήσει τα "Πάντα Όλα" εδώ μέσα?

      καλημέρααααα

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι ότι έτσι ξεκίνησα από κάποιον συγκεκριμένο, αλλά για να μην πουν ότι τους φωτογραφίζω γενίκευσα λιγάκι...
      Καλά υπάρχουν και κατι περιπτωσάρες!

      Καλημερα!

      Διαγραφή
  16. Ο Θρησκείας πού είναι; Ανήκει και ο Κάνθαρος εδώ κατά ένα τρόπο...

    Ο Κλάψας είναι επίσης και κατά φαντασίαν κλάψας ανάλογα τις ώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα για μια ανάρτηση να τους αφήσω απ'εξω τους θρησκόληπτους. Ο Κάνθαρος ας αποζημιωθεί με τις υπόλοιπες

      Ο Κλάψας κατά φαντασία γίνεται Attention Whore...

      Διαγραφή
  17. Νομίζω ότι το παρτ του είχε περισσότερη χολή!! Και άρα το παρτ θρι (εαν γινόταν , που δε θα γίνει, μη σε βάζουμε και απαντάς συνέχεια τα ίδια) θα έσταζε δηλητήριο! Τελικά εγώ νομίζω πως είμαι ότι να 'ναι με μια εσανς ημερολογιακια. Οταν δε βάζω βιντεάκια με γάτες γράφω για γεγονότα από τη θλιβερή ζωή μου...[ωχ αυτό το θλιβερή δε φαντάζομαι να με κατηγοροποιεί στον κλάψα? Είναι το μόνο που δε θα αντέξω...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερα επίπεδα χολής θα ήταν δύσκολο να τα χονέψεται!
      Για το κλάψας εξαρτάται. Δεν σε θεωρώ, αλλά ορισμένες φορές κάτι ξυπνάει μέσα σου!

      Διαγραφή
  18. Κι έρχομαι λοιπόν κι εγώ να σου πω -γεμάτος ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ, ΧΑ!- ότι, ναι, δεν με βρήκα κι εμένα ούτε εδώ ούτε στο παρτ(α όλα) ουάν :)

    Και για να δεις πόσο καλά αντιμετώπισα την χολή Νο1 και την χολάρα Νο2 σου...δεν τα διάβασα όλα παρά μόνο την κατάληξη της κάθε κατηγορίας!!!

    ΧΑΧΑΧΟΧΟΧΙΧΙΧΑΧΑ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι το ίδιο λέτε, αλλά δεν μπορεί όμως κανείς να αμφισβητεί τις έγκυρες επιστημονικές μελέτες του παρταλοτιμ μου χωρίς αποδείξεις!!!

      Διαγραφή
    2. δεν αμφισβητώ καθόλου αλλά πρέπει να γράψω ένα κόμμεντ σεντόνι, πιο μεγάλο από το δικό σου (και θα σε στεναχωρήσω, το ξέρω) αναλύοντας γιατί δεν ανήκω σε καμία κατηγορία σου/σας! ;)

      Για σκέψου ένα κόμμεντ όσο τα 2 σου -υπέροχα χολιασμένα κατά τ' άλλα- ποστ! όχι σκέψου το λίγο...

      χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Δεν στεναχωριέμαι, έχω ανοσία πλέον στα σεντόνια σχόλια...

      Διαγραφή
  19. Δώσε Παρτάλι. Για αλλή μια φορά φιλαράκι δίνει ρεσιταλ. Ομολογώ οτι δεν θα μου κακόπεφτε μια εκπομπούλα όποτε τι θα έλεγες να ξεκινήσουμε το δικό μας ραδιόφωνο (γιατι αν περιμένουμε απο τους άλλους). Υποψιάζομαι κάποια κατηγορία που με έχεις αναφέρει αλλά εγω ανυπομονώ να δω να ξεκινάει ο πολέμος και αρματόνομαι απο τα σχόλια που διαβάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που με εχεις ακούσει και live πιστεύεις ότι έχω φωνή για ραδιοφωνο; Καλά εδώ έχει κάνει καριέρα ο Θέμος θα μου πεις...

      Διαγραφή
    2. Το είπες και μόνος σου. Δεν μου λες την άμεση απάντηση στα σχόλια πως στο καλό τη βαζουνε?

      Διαγραφή
    3. Ρυθμίσεις -> Αναρτήσεις και σχόλια -> και στην επιλογή "Τοποθεσία σχολίου" επέλεξε "Ενσωματωμένο"

      Διαγραφή
  20. Η αλήθεια είναι ότι έχεις πιάσει όλα τα είδη Ελλήνων blogger αλλά θα ήθελα κ ιδιαίτερη μνεια σ' εκείνους΄/εκείνες που bloggo-γκομενίζουν!!! Που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν και "γαμώ τα παιδιά", ψυχάρες, ταλεντάρες, με ήθος κλπ και ουσιαστικά κρύβουν τη σκατίλα-σαπίλα τους!!!
    Άσε που δεν ήξερα που νε με πρωτοκατατάξω και αντί για ταύτιση μου ήρθε η σύγχηση!!!
    Έχει και 3ο μ μέρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν έχεις και άδικο, ειδικά τελευταία οι blogoγκομεναίοι αυξάνονται...
      3ο μέρος δεν νομίζω να κάνω, αλλά δεν αποκλείεται. Έμπνευση υπάρχει και κατηγορίες αμέτρητες!

      Διαγραφή
  21. Κι όπως είχα πει παλαιότερα στον αδερφό μου "Ποιος είμαι, εγώ είμαι;"

    Ας καταλήξουμε ότι είμαι ο γκαντεμοτυρανόσαυρος να ησυχάσω, ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω,αλλά μάλλον σου έκλεψα το τίτλο του γκαντεμόσυαρου!!Με συγχωρείς έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην είστε και οι δύο;
      Κάτι σαν τον τίτλο του Λόρδου...

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω δε ξέρω!!Δε θα χάσω κύρος έτσι ως άτυχος;;

      Διαγραφή
    3. και μόνο που συγκρίνεσαι με τον Tremens είναι μεγάλη τιμή!

      Διαγραφή
    4. Αχαχαχαχαχα, αυτό να λέγεται! Είναι ακκολαπτόμενος ακόμα ο Ρας, στάρλετ!

      Διαγραφή
    5. Μεγάλη τιμή είναι για τον Τρέμενς που τον συγκρινω μαζί μου!!
      Φίλε τρεμενς δε ξέρω αν είμαι εκκολαπτόμενος,αλλά έχω ιστορικό ατυχίας!!:Ρ

      Παρτάλι άκου αυτο,το επίσημο άσμα του μπλογκ σου!:Ρ

      Διαγραφή
  23. Εγώ που είμαι;;; χαχαχαχα!

    Θα χει και τρίτο!

    Συνεχίζω να μην θέλω να ταιριάξω τον εαυτό μου με κάποιο από τα παραπάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. ...ο χειμώνας με πληγώνει,
      άλλο πια δεν μπορώ...
      Δεν μπορώ, την αυλή μου καίει το χιόνι,
      άλλο πια δεν μπορώ...

      Διαγραφή
  25. Γεια.

    Συμπληρώνω στον χαρακτηρισάκια.. και λέγω σε: "γκρινιάρα και κρυφοπρήχτρα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παίρνω τον γνωμάκια μου και φεύγω!!! Ναι ρε αφου τα ξερω ολα και αφου εχω σε ολα δικιο και αφου ..και αφου...και αφου...

    :)

    Ρασκολ. παμε καμαρι μου να φυγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και κάποιος με αυτογνωσία!
      Πάρε τον Ρας με μεγάλη χαρά μου, που φαγωθηκε να του κάνω κατηγορία για την πάρτι του...

      Διαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...