8.10.11

ΠΑΣΟΚ, Η ληστεία του αιώνα!

Σίγουρα θα ακούσατε για την ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τόσο η μεγάλη λεία των 1,5 εκ ευρώ όσο και ο αριστοτεχνικός τρόπος που αυτή έγινε, έδωσε τροφή στα ΜΜΕ (άλλο που δεν θέλουν) να την βαφτίσουν με όρους "Η ληστεία του αιώνα" και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Η αλήθεια όμως είναι ότι η πραγματική ληστεία του αιώνα συντελείται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και μάλιστα συνεχίζεται και αυτήν την στιγμή. Και πίσω από αυτήν δεν βρίσκεται άλλος παρά ο αγαπητός μας πρωθυπουργός και η παρέα του.





Λίγα λόγια για την ληστεία στο αεροδρόμιο:

Λίγες ημέρες μέρες πριν τη ληστεία, άτομο που ισχυρίστηκε ότι τηλεφωνεί από τα κεντρικά της εταιρείας ERGO τηλεφώνησε στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στο αεροδρόμιο.
Μίλησε με γυναίκα υπάλληλο στην οποία είπε ότι την Κυριακή θα πήγαιναν δύο υπάλληλοι της εταιρείας ERGO, οι οποίοι θα είχαν κάρτα της εταιρείας και θα φορούσαν μπλε φόρμες προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα.
Μάλιστα έδωσε και τα στοιχεία των ατόμων που θα εκτελούσαν τις συγκεκριμένες εργασίες.
Το απόγευμα της Κυριακής και αφού είχε κλείσει η τράπεζα για το κοινό εμφανίστηκε ένας άνδρας με μπλε φόρμα κρατώντας εργαλειοθήκη έδειξε κάρτα της εταιρείας ERGO και έδωσε τα στοιχεία που είχαν αναφερθεί στο τηλεφώνημα πείθοντας έτσι τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να μπει.
Έβγαλε από την εργαλειοθήκη ένα μέτρο και προσποιήθηκε ότι μετρούσε τους χώρους της τράπεζας μέχρι που έφτασε στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.
Τότε έβγαλε ένα πιστόλι και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας τους τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου.
Οι υπάλληλοι αρχικά αντέδρασαν και αρνήθηκαν αλλά υπό την απειλή του όπλου αναγκάστηκαν να υπακούσουν.
Ο άγνωστος άνδρας άνοιξε το χρηματοκιβώτιο έβγαλε 3 μεγάλες τσάντες από την εργαλειοθήκη και τις γέμισε με χρήματα. Στη συνέχεια έδεσε τους τρεις υπαλλήλους και αμέσως μετά έτρεξε στην έξοδο,όπου σύμφωνα με μία μαρτυρία επιβιβάσθηκε σε ταξί και εξαφανίστηκε.
Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία. Πρόσωπο-κλειδί ο 25χρονος υπάλληλος της τράπεζας και γιος υπέυθυνου ασφαλείας του υποκαταστήματος.(πηγή: news247.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...