31.10.11

Ο Πάγκαλος δεν πληρώνει!

Mόλις μάθαμε για το θερμό επεισόδιο που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με μια ηλικιωμένη χειμερινή κολυμβήτρια στη λίμνη Βουλιαγμένης και όπως συνηθίζουμε δεν θα το αφήσουμε ασχολίαστο.
.................
Ο αγαπητός Θόδωρος λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ δεν πλήρωσε το αντίτιμο της εισόδου για τη λίμνη, πράγμα που έκανε έξαλλη την ηλικιωμένη. Το αποτέλεσμα ήταν η αήθης κυρία να εξυβρίσει τον αντιπρόεδρο και αυτός να την απωθήσει βιαίως και να ζητήσει την σύλληψη της. Στο τέλος η κακόμοιρη κατέληξε να βουτήξει για να γλιτώσει την ψειρού...
.................
Κάπου εκεί τελειώνει το ρεπορτάζ αλλά τα παρτάλια ξέρουν ότι ο Πάγκαλος δεν θα το άφηνε να τελειώσει εκεί. Ο δαιμόνιος φωτορεπόρτερ των παρταλιών ήταν εκεί και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την παρακάτω φωτογραφία:



Όπως όλοι θα καταλάβατε ο Θόδωρος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα χαράτσια και τα νέα μέτρα και δεν του μένουν χρήματα ούτε για εισιτήριο στην λίμνη Βουλιαγμένης. Γι αυτό συνεισφέρεται και εσείς στην ΜΚΟ "Save Pagalos" που δημιουργήθηκε με σκοπό να τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει οικονομικά.
.............
Δείτε στην συνέχεια ρεπορτάζ των Παρταλιών για τα περίεργα γεωλογικά φαινόμενα στην λίμνη Βουλιαγμένης με το Τσουνάμι που παρουσιάστηκε και την άνοδο της στάθμης της λίμνης...

4 σχόλια:

  1. Λέω κι εγώ! Νόμιζα ότι παρουσιάστηκε το φαινόμενο Ελ Νίνιο στην Ελλάδα αλλά τελικά ήταν ο χονδρούλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορά τον Σεπτέμβρη του '99 είχε πέσει από το κρεβάτι του και ξέρεις τι επακολούθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κάτι τέτοια που γράφεις αρχίζω και συμπάθω τον Πάγκαλο. Επάθες εμμονή ξεκόλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ioannis_the_great: Μα και εμείς συμπαθούμε τον Θόδωρο... μας δίνει τρελή έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...