3.10.11

Στην ζητιανιά ο Πάγκαλος

Ο αξιαγάπητος, φιλελεύθερος και ακριβοδίκαιος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος, έπειτα από την δήλωσή του, ότι αδυνατεί να πληρώσει την φορολόγηση των ακινήτων του (που ρε παιδιά! έλεος! κληρονομιά τα έχει ο άνθρωπος από τον δικτάτορα παππού του!) βγήκε στη ζητιανιά ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις φορολογικές του υποχρεώσεις.



Οπότε θυμήθηκε ότι κάποιος blogger, κάποτε και υποκινούμενος από δικά του συμφέροντα, έκανε το λάθος να κάνει υποθετικές σκέψεις οι οποίες ήταν αβάσιμες και αδύνατο να συμβούν. Αναγκάστηκε ο κύριος Πάγκαλος, εφόσον ένοιωσε θιγμένος και ταπεινωμένος, να υποβάλει αγωγή εναντίων του νεαρού που τόλμησε να ξεστομίσει τέτοιες υποθετικές ύβρεις.

Του έλειπε και 1 εκατομμύριο ευρώ οπότε τι άλλο να ζητούσε ως αποκατάσταση του διασυρμού του, ο κύριος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης?

Μάλιστα για να ελαφρύνει και το κλήμα στην αγωγή του, καταθέτει ότι ουδέποτε επιδίωξε να προκαλέσει με τη κόσμια και παραδειγματική του συμπεριφορά, στην ιδιωτική του ζωή αλλά κυρίως στην πολιτική, τον ελληνικό λαό. Καθώς, όπως ανέφερε, δεν δίνει αφορμές για σχόλια και κριτική. Δηλαδή, και μόνο η τελευταία πρόταση αποδεικνύει την υποκρισία εεεεε... ειλικρίνεια που διέπει αυτόν τον χαμηλών τόνων, πολιτικό.



Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι, αφού μαζί τα φάγανε, δεν έβαλε και κάτι στην άκρη σε περίπτωση που το αυστηρό ελληνικό κράτος μπει στην (άδικη) διαδικασία να τον φορολογήσει!?

Ακολουθούν video που αποδεικνύουν την πολιτισμένη, δημοκρατική και αμιγώς σοβαρή πολιτική συμπεριφορά του Θεόδωρου Πάγκαλου:







Πάγκαλος στα Ίμια

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...