4.7.11

Οδηγίες για Κυνήγι πολιτικών

Άρχισε επίσημα η κυνηγετική περίοδος πολιτικών μετά και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και ειδικά για το είδος "Vuleftus Lamogius Prodotius" η ζήτηση είναι μεγάλη.

Τα χαρακτηριστικά του είδους είναι:

-Ενδημεί κυρίως στο Σύνταγμα, στο Κολωνάκι και σε διάφορα υπουργεία αλλά ενδέχεται να το συναντήσεις και σε διάφορες συγκεντρώσεις (πολιτικές ή μη) σε όλη την επικράτεια.

-Κατά την λεγόμενη "προεκλογική περίοδο", που κάποτε λάμβανε χώρα κάθε 4 χρόνια αλλά πλέον πιο συχνά, η εμφάνιση του είδους γίνεται συχνότερη.

-Χρησιμοποιείστε για πολεμοφόδια γιαούρτια ή παρεμφερή προϊόντα. Αν και λιγότερο αποτελεσματικά εγγυώνται την μεγαλύτερη απόλαυση.

-Θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει με διάφορες υποσχέσεις ώστε να μην το χτυπήσεις, όπως να βάλει το παιδί σου στο Δημόσιο.

-Δημιουργεί δευτερεύοντες φωλιές σε μεζονέτες με άδειες αναψυκτηρίου, σε αυθαίρετες εκτάσεις που αποχαρακτηρίστηκαν κλπ.

-Αν έχετε σκοπό να το κρατήσετε ζωντανό έχετε υπόψην σας ότι το είδος δεν φυλακίζεται και όλο και κάποιο τρόπο θα βρει να ξεφύγει.

-Αν απειλειθεί κλείνετε εντός μιας μεγάλης φωλιάς που ονομάζετε Βουλή και ζητάει τη βοήθεια του αδερφικού είδους "Batsus Dakrygonus Asidotus" για την προστασία του, το οποόο είναι πολύ άγριο και επικίνδυνο.

-Προσοχή στα υποείδη "Pagalus Pahidermus" και "Venizelus Tofalus". Χρησιμοποιείστε οπλικά συστήματα προορισμένα για ελέφαντες.

-Δυστυχώς τελευταία το είδος προστατεύεται από την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ για την προστασίων των υπό εξαφάνιση ειδών, για αυτό προσοχή στις διατάξεις του Μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου.

Ελπίζω να σας βοηθήσαμε με το χόμπι σας.

Καλό βόλι!

2 σχόλια:

  1. Υποκλίνομαι ταπεινά στη φαντασία σας.Μα κάνουν τέτοια πράγματα οι πολιτικοί μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εμείς υποκλινόμαστε στα εύστοχα σχόλια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...