4.5.11

Η αλήθεια για τον θάνατο του Osama bin Laden

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τους φίλους και σύμμαχους μας Αμερικάνους. Τα Παρτάλια μέσω του ειδικού συνεργάτη τους που παρείσφρησε στα άδυτα της CIA σας παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ και αποκλειστικές φωτογραφίες από τον θάνατο του αλλά και τι συνέβη στην πραγματικότητα.
...
...
...
Η CIA βρήκε τα ίχνη του πιο καταζητούμενου ανθρώπου στον πλανήτη μέσω του πιο γνωστού εργαλείου διαδικτυακής επικοινωνίας, του Facebook. Ιδού το μοιραίο λάθος του.


Στην συνέχεια ήταν πολύ εύκολο να βρεθούν στα ίχνη του. Εδώ βλέπεται το σπίτι το οποίο κρυβόταν ο περιβόητος τρομοκράτης στην πόλη Abbottabad του Πακιστάν.


Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε τη στιγμή που οι Αμερικάνοι πεζοναύτες ανακαλύπτουν, την πανέξυπνη είναι αλήθεια, κρυψώνα του.


Γι αυτό το λόγο και του έγινε το πρόσωπο έτσι...


Η πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι ο Οσάμα κατάφερε να ξεφύγει από τους εκπαιδευμένους πεζοναύτες και στη συνέχεια ακολούθησαν σκηνές καταδίωξης που θα ζήλευε ακόμα και το Hollywood...


Τελικά οι αμερικάνικες δυνάμεις κατάφεραν να τον καταρίψουν στα ανοιχτά των ακτών του Πακιστάν για αυτό και προσπάθησαν να εξηγήσουν τη απώλεια της σωρού του με το προφανές ψέμα ότι τον σκότωσαν στο κρυσφύγετο του και στη συνέχεια σύμφωνα με το δήθεν μουσουλμανικό έθιμο τον έριξαν στην θάλασσα.
...
...
...
Ήταν ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα Παρτάλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...