5.5.11

Οδηγίες για Γιαούρτωμα Πολιτικών

Μιας και έχει γίνει της μόδας το γιαούρτωμα των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, τα παρτάλια σας δίνουν μερικές συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

1. Συσκευασία
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συσκευασία του γιαουρτιού। Τα πήλινα μπορεί να προκαλέσουν διάσειση στον αποδέκτη γι αυτό και δεν τα προτείνουμε। Αντιθέτως η πλαστική συσκευασία εγγυάται την απόλαυση τόσο τη δική σας όσο και του στόχου σας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε στιγμές απόλαυσης

2. Δίαιτα
Υπάρχει περίπτωση ο αγαπητός μας πολιτικός να βρίσκεται σε δίαιτα, για αυτό θα ήταν πρέπον να τον ρωτήσουμε πως προτιμά το γιαούρτι του, πλήρες με 2% λιπαρά ή 0% πριν τελέσουμε την πράξη.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζητάει μέλι και καρύδια για συνοδεία στο γιαούρτι του

3. Νηστεία
Επειδή η πλειοψηφία των πολιτικών μας είναι και βαθιά θρησκευόμενοι, θα σας παρακαλούσαμε κατά την διάρκεια της σαρακοστής και άλλων περιόδων νηστείας να μην τηρείτε το αγαπημένο σας χόμπυ του γιαουρτώματος. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι σόγιας.


Ο Αλέκος Αλαβάνος απολαμβάνει την λατρεία των θαυμαστών του

4. Όχι ληγμένα
Τα γιαούρτια πρέπει να είναι φρέσκα, αρκετά ληγμένα πέρνουν ήδη οι πολιτικοί μας και μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.

5. Προτιμήστε Ελληνικά προϊόντα
Πρώτον για να στηρίξουμε την Ελληνική οικονομία και δεύτερον για να στείλουμε και ένα μήνυμα πατριωτισμού στους πολιτικούς μας.

Παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι Chobani

6. Σκληρή προπόνηση
Αν είστε άσχετος στο σημάδι δεν είναι ανάγκη να πάρουν τα σκάγια άμαχο πληθυσμό। Μπορείτε να προπονηθείτε με στόχο μια φωτογραφία του λατρεμένου μας ΓΑΠ। Μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε και εδώ.

Ο Πρωθυπουργός μας δέχεται με ευχαρίστηση να βοηθήσει νέους στο άθλημα


7. Όχι απομιμήσεις
Προτιμήστε το παραδοσιακό γιαούρτι το οποίο προτιμά η πλειοψηφία των πολιτικών μας. Παράγωγα του όπως τζατζίκι ή γαλοτύρι αν και άκρως ελληνικά ενδέχεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.


Γιαούρτι Tofal (approved by Pagkalos)

8. Όχι Πέτσα
Προσοχή διότι οι πολιτικοί μας αντιπαθούν σφόδρα το γιαούρτι με πέτσα. Ίσως ο λόγος είναι ότι είναι ξετσίπωτοι, δηλαδή δεν έχουν δερμα (πέτσα).


Το διεθνές βραβευμένο γιαούρτι Κερατέας

9. Προσοχή στο προϊον
Όχι activia και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες γιατί τους παρουσιάζει ευκοίλια (το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να δω να κάνει ο Πάγκαλος).

10.Τέλος μην ξεχνάτε
29 κατασκευαστές γιαουρτιού συνιστούν το γιαούρτωμα των πολιτικών! ( και 4 στους 10 Έλληνες)

Σας άφήνουμε με ένα βίντεο από ένα παρόμοιο έθιμο στην Πορτογαλία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...