7.5.11

Ελληνικές θεωρίες συνωμοσίας

Μετά τον θάνατο Bin Laden και τις θεωρίες συνωμοσίας που αυτός προξένησε, αποφάσισα να ερευνήσω λιγάκι και τις δικές μας τις ελληνικές. Ιδού λοιπόν μερικές από τις σημαντικότερες που συνάντησα κατά την ενδελεχή έρευνα μου.

1. Ο Γιωργάκης "Jeffrey" Παπανδρέου είναι πράκτορας των ΗΠΑ
Ο σκοπός του από την μία να χτυπήσει την ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ και από την άλλη να διαμελίσει την χώρα με πρακτικές που εφαρμόζουν στα βαλκάνια καίρο τώρα οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.


2. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι βρυκόλακας
Ίσως είναι θεωρία συνομωσίας που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Το πραγματικό του όνομα είναι Κόμης Μητσοτάκουλας και γεννήθηκε το 1435 στα Τρανσυλβανικά όρη.



3. Η Τζούλια Αλεξανδράτου δουλεύει για την κυβέρνηση
Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που ετοιμάζονται νέα μέτρα από την κυβέρνηση σκάει μύτη μια καινούργια τσόντα της Τζούλιας. Στα πρώτα βασικά μέτρα την τακτοποιούσε Γάλλος πορνοστάρ στα μετέπειτα χειρότερα μέτρα την πέρναν δύο μαύροι. Αν την παρεί ποτέ κανένας λόχος θα ξέρουμε τι μας περιμένει.


4. Έλληνας πήγε πρώτος στην Αμερική
Πριν από 4.000 χρόνια περίπου ο ήρωας Ηρακλής (ναι ήταν υπαρκτό πρόσωπο) εκστράτευσε για την Αμερική και τις πήρε την παρθενιά από τον Κολόμβο. Φήμες λένε ότι στην Αμερική έφτασε και ο πολυμήχανος Οδυσσέας αλλά δεν είχε ιδέα που ήταν. Και τέλος πάντων και αυτό να μην έγινε ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε καταγωγή από την Χίο.


5. Η Angela Merkel ήταν ερωτευμένη με Έλληνα
και ο οποίος της ράγισε την καρδιά. Όλα είχαν συμβεί το καλοκαίρι του '75 όταν η φτωχή Angela γνώρισε τι θα πει ελληνικό καμάκι. Από τότε είχε βάλει σκοπό της ζωής της να γίνει πρωθυπουργός και να βουλιάξει την ελληνική οικονομία.


6. Η Μαρινέλλα είναι σατανίστρια
Αν παίξεις το τραγούδι της γνωστής μας αοιδού "Κι ύστερα κι ύστερα" ανάποδα ακούγονται σατανιστικά μυνήματα. Φήμες για συμμετοχή της σε σατανιστικές τελετές ελέγχονται ως ανακριβείς.



7. Ο Σωκράτης Κόκκαλης συνεργαζόταν με την Στάζι
Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού συνεργαζόταν με την Στάζι με το ψευδώνυμο "Κρόκους". Ήταν στο τμήμα κατασκοπείας ως πληροφοριοδότης και οι Ανατολικογερμανοί ήταν υπερευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...