13.12.07

Bloggers vs ΔΕΗ

Με μποϊκοτάζ απαντούν οι Έλληνες bloggers στις νέες αυξήσεις-«φωτιά» των τιμολογίων της ΔΕΗ.




«Διαμαρτυρόμαστε για τις νέες -εξοντωτικές- αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Είμαστε έτοιμοι;» είναι ένα -χαρακτηριστικό- απόσπασμα από το κείμενο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.


Oι Έλληνες bloggers και χρήστες του Διαδικτύου στρέφονται ενάντια στη ΔΕΗ και προσπαθούν να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να κατεβάσουν τους διακόπτες για 15 λεπτά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με σκοπό, όπως λένε, «να δείξουν την αγανάκτησή τους και να αποδείξουν ότι ακόμα παραμένουν ενεργοί πολίτες».

Η αυθόρμητη αυτή ενέργεια άρχισε από την Ένωση Καταναλωτών Νέο ΙΝΚΑ στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας και γρήγορα απέκτησε μεγάλη δυναμική στο Διαδίκτυο. Επόμενος σταθμός για το Νέο ΙΝΚΑ είναι να προχωρήσει και σε κατάθεση συλλογικών αγωγών ενάντια στη ΔΕΗ.



* Συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Χαλκοκονδύλη, πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης περίπου 500 μέλη του ΠΑΜΕ. Οι καταληψίες διαμαρτύρονταν για τις πρόσφατες (σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου) αυξήσεις στα τιμολόγια της Επιχείρησης.

Πηγές: Newsroom ΔΟΛ

Νέο INKA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...