22.11.07

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένα άθλημα!

Το ποδόσφαιρο είναι πολλά πράγματα... είναι βραδιές με pizza, μπύρα, φίλους και μετά τον αγώνα ένα ματς Pro Evolution!Είναι να πας στο γήπεδο και να βγάλεις τα εσώψυχα σου, φωνάζοντας "ευγενικά" στον διαιτητή, που στο πρόσωπό του βλέπεις τον εργοδότη σου, τον γείτονα ή και ακόμα έναν διεφθαρμένο αθλητικό παράγοντα στην τελική!Είναι να παίζεις στοίχημα και να πας κουβά μονίμως αλλά μια φορά κάτι θα πάρεις και θα συνεχίσεις!Είναι και άλλα που αδυνατώ να σκεφτώ αλλά όλο και κάτι άλλο θα υπάρχει....

Δεν είναι τυχαία το πιο λατρεμένο άθλημα όλου του κόσμου!ακόμα και αυτοί που δεν το γουστάρουν, πόσες φορές έχουν εκπλαγεί παρακολουθώντας στιγμιότυπα ή τυχαία κάποιον αγώνα, και δεν έχουν πει από μέσα τους "πω ρε φίλε καλή φάση!".


Αλλά επίσης είναι και πολλά αθλήματα μαζί!Ναι!Δεν είναι μόνο να κλοτσάς το τόπι και αυτό ήταν!Περιέχεται ένας αθλητικός πλούτος σε αυτό που λέμε ποδόσφαιρο!Μια πληθώρα αθλημάτων!Είναι Τζούντο, Καράτε, Κατς, Kick-box, Πάλη, Tae-Kwon-Do, Kung Fu, Ελληνορωμαϊκή πάλη και άλλες πολεμικές τέχνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...