3.12.14

Απόρρητο e-mail Τρόικας

Οι πολυτάλαντοι χάκερ του παρταλοτίμ κατάφεραν να υποκλέψουν τις συνομιλίες που έγιναν μέσω e-mail μεταξύ Τρόικας και κυβέρνησης και σας παρουσιάζουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα σημαντικότερα μέτρα που συμφωνήθηκαν και φυσικά αποφασίστηκαν (από τους πρώτους).



Εργασιακά:

Άρθρο 1: Καταργείται το δώρο Χριστουγέννων, δώρο Πάσχα, δώρο Καλοκαιριού, δώρο γενεθλίων, δώρο γάμου, δώρο Θεού, δώρον άδωρον κλπ. Επίσης εκδιώκονται από την Χώρα όλοι οι Θεόδωροι, Θεοδώρες, Δωροθέες κλπ

Άρθρο 2: 7ήμερο 12ωρο υποχρεωτικό για όλους... Mε ρεπό μόνο τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα καταστήματα και καταναγκαστικά ψώνια για όλους. 

Άρθρο 3: Για να δικαιούσαι επίδομα ανεργίας πρέπει να εργάζεσαι τα τελευταία 30 χρόνια και να μην δουλεύει καμία ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι σου.

Άρθρο 4: Οι νέοι κάτω των 25 θα δουλεύουν αμισθί... με τον εργοδότη τους να έχει την ευκαιρία να τους απολύσει την ημέρα των 25ων γενεθλίων τους αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσε και να προσλάβει στην θέση τους νεότερους δωρεάν εργάτες...


Φορολογία:

Έκτακτη εισφορά Γκαρνταρόμπας
Ειδικές επιτροπές από στιλίστες με διευθύνοντα σύμβουλο τον Τρύφωνα Σαμαρά θα έρθουν στον χώρο σου να αξιολογήσουν την αξία των ενδυμάτων και υποδημάτων σου και θα φορολογηθείς ανάλογα.

Χαράτσι Λουκέτου
Ειδικό χαράτσι στον ελεύθερο επαγγελματία που θα τολμήσει εν μέσω κρίσης να κλείσει την επιχείρηση του, με αποτέλεσμα το κράτος να κινδυνεύει να χάσει πολύτιμα χρήματα από τους φόρους και τα χαράτσια που του επιβαλλόταν...

Φόρος Φωτοβολταϊκών
Επειδή είχες ένα κομπόδεμα και το επένδυσες στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου νομίζεις ότι θα κάθεσαι σαν πασάς και θα απολαμβάνεις τους καρπούς της επένδυσης σου; Αμ δε, τσίμπα τώρα ένα υπέρογκο χαράτσι και κάτσε στα αυγά σου!

Φόρος για Σεξ χωρίς προφυλάξεις
Δεν θα χάνει το κράτος πολύτιμα χρήματα από την φορολογία των προφυλακτικών επειδή εσύ δεν χρησιμοποιείς. Και μην νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις εύκολα από τους ειδικά εκπαιδευμένους Ράμπο του Υπουργείου οι οποίοι θα έχουν ειδική άδεια να μπουκάρουν στην κρεβατοκάμαρα σου...

Φόρος Διαδικτύου
Δεν θα μπαίνεις πλέον ανενόχλητος σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης, μπλογκς, τουίτερ και φόρουμ και θα  κράζεις ανενόχλητος το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αναλαμβάνει δράση με κάθε σχόλιο να φορολογείται ενώ κάθε ανάρτηση σου σε blog ή site θα φορολογείται 0,5 λεπτά ανά λέξη...

Φόρος πουρμπουάρ
30% κράτηση στα tips κάθε ταλαίπωρου γκαρσονιού, συν επιπλέον 15% Τ.Ε.Α.Τ.Υ. (σιγά μην μάθετε ποτέ τι σημαίνουν τα αρχικά).

Φόρος Τζακιού
Τι νόμιζες; Επειδή μου έχεις τζάκι θα γλιτώσεις από το υπερτιμημένο πετρέλαιο θέρμανσης; Γελιέσαι φίλε μου, μιας και το ειδικό επιτελείο της κυβέρνησης θα αρχίσει αυτοψίες και αλίμονο σου αν δει να βγαίνει καπνός από την καμινάδα σου...

Φόρος Χαρτζιλικιού
Θα κυμανθεί στο 30% της συνολικής εισφοράς του γονέα. Σε περίπτωση εισφοράς από τρίτο (γιαγιά, θείους κλπ) θα υπάρχει επιπλέον κράτηση 15 ευρώ για παράβολο χαρτοσήμου. Σε περίπτωση γιορτής ή γενεθλίων, υπάλληλος του ΣΔΟΕ θα συνοδεύει τον ύποπτο για φοροδιαφυγή μπόμπιρα και θα ελέγχει κάθε συναλλαγή και δώρο που δέχεται.

Φόρος Φραπεδιάς
Είσαι άνεργος και πιστεύεις ότι θα κάθεσαι όλη μέρα να ρουφάς με το καλαμάκι τον φραπέ σου. Πάρε να έχεις την αύξηση 80% της φορολογίας στο αγαπημένο ελληνικό ρόφημα... Και μην ανησυχείς ο φόρος ισχύει και για τα άλλα είδη αφεψημάτων!

Φόρος Ύπαρξης
Αν δεν εμπίπτεις σε καμία φορολογία και μου το παίζεις μάγκας, μάθε ότι τα τζιμάνια της κυβέρνησης θέσπισαν αυτόν τον νέο φόρο ώστε όλοι μας ανεξαρτήτως ηλικίας να αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση.


Λοιπά μέτρα:

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων με κόκκινα δάνεια θα υποχρεωθούν να τοποθετήσουν κόκκινο φωτάκι έξω από το σπίτι τους, με άλλα λόγια θα το κάνουν μπουρδέλο με αυτούς εμπόρευμα και τα έσοδα θα χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή του δανείου. Αν προβάλουν αντιρρήσεις το ακίνητο θα εκποιείται με τάχιστες διαδικασίες.

Διόδια σε κάθε είσοδο πολυκατοικίας. Εννοείται το κόστος κατασκευής τους θα βαρύνει τους ιδιοκτήτες. Επίσης διόδια σε κάθε δρόμο, χωματόδρομο, καρόδρομο, ποδηλατόδρομο, στενό, μονοπάτι, καλντερίμι, στοά κλπ

H στρατιωτική θητεία αυξάνεται σε 4 χρόνια και είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες.
Έτσι και η ανεργία πατάσσεται μια και καλή και απολύονται άχρηστοι ΕΠΟΠ.

Όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα μαθήματα στους νεοεισερχόμενους θα τα αναλάβουν οι φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων για να εξοικονομηθούν εκατομμύρια με τις απολύσεις καθηγητών και ωρομισθίων που θα προηγηθούν. Επίσης θα προσληφθούν οι Hells Angels ως security σε πανεπιστήμια, λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Εκτός από τα ακατοίκητα νησιά που θα εκμισθωθούν/ξεπουληθούν, σειρά θα πάρουν και αυτά με λίγους μόνιμους κατοίκους (γέρους και γριές), στους οποίους θα δοθεί ως αντάλλαγμα για την δήμευση της περιουσίας τους μια διαμονή σε πολυτελή οίκο ευγηρίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο οίκος αυτός θα κατασκευαστεί στο κοσμοπολίτικο νησί της Μακρονήσου.

15 σχόλια:

  1. Ω ναι! Φόρος τζακιού που φαντάσου πόσο θα αυξάνεται αν εκτός από καπνό να βγαίνει από την καμινάδα, δούνε και κανέναν Αη Βασίλη να μπαίνει!
    Αγαπητά μου Παρτάλια, είναι περιττό να σας πω πόσο χάρηκα που αποφασίσατε να λύσετε επιτέλους τη σιωπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Άγιος Βασίλης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα, θα θεωρηθεί λαθρομετανάστης και αν συλληφθείς για υπόθαλψη του θα πληρώσεις τσουχτερό πρόστιμο.
      Δεν σιωπούμε ποτέ, καινούργια στέκια και θολωμένο μυαλό μας κρατάν μακριά σας.

      Διαγραφή
  2. Δυο διορθώσεις:
    Στα εργασιακά πληρώνουν και με μόρια ρε! Μην είσαι άδικος!
    Τα προφυλακτικά που θα χρησιμοποιούνται θα σκίζονται υποχρεωτικά ώστε η γυναίκα να μένει έγκυος και όταν γεννήσει της παίρνουμε το παιδί και το πηγαίνουμε στα εργοστάσια από νωρίς. Δε θα μας φάνε τις δουλειές τα μικρά παιδάκια της Ταϊλάνδης!

    Υ.Γ.: 0,5 λεπτά φόρο ανά λέξη; Τον έχω πιεί πανηγυρικά!
    Υ.Γ.2: Πού είσαι ρε γαμώ το κεφάλι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί=τεκμήρια+φόροι2 αν βάλεις και την παιδική εργασία/εκμετάλλευση που αναφέρεις πρέπει να ισχύσει άμεσα το μέτρο.

      ΥΓ: Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα μπεις άμεσα στο top10 οφειλετών του Δημοσίου.
      ΥΓ2:Ουδέν σχόλιο, απόλαυσε με για όσο μείνω

      Διαγραφή
  3. Και φορολογία του αέρα που αναπνέουμε. Ας μην ξεχνάμε τα βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη έχω προβλέψει και γι αυτό και εισάγω μπουκάλες οξυγόνο από χώρες τις λατινικής Αμερική;.

      Διαγραφή
  4. Φόρος ύπαρξηε χαχαχαχαχα!! Ρε μην γράφεις τέτοια αστεία τους δίνεις ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω προσπάθειες να προσληθφώ στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σαν νέος Εφιάλτης και Πηλιογούσης.

      Διαγραφή
  5. Στην αρχή χάρηκα που είδα ανάρτησή σας αγαπημένα Παρτάλια, μετά διαβάζοντάς την συνειδητοποίησα ότι λόγω ονόματος θα εκδιχωθώ απ τη χώρα οπότε χάρηκα διπλά! Και να φανταστείς, ποτέ δεν μ άρεσε το όνομά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην χαίρεσαι και πολύ. Κατ'αρχήν λογικά θα περάσει κανάς χρόνος μέχρι να ξαναγράψω. Δεύτερον "φοβού τους Δαναούς και Θεοδώρο φέροντες", οπότε σαν σκλάβο θα σε πουλήσουν λογικά.

      Διαγραφή
  6. Ήτανε μια, ήτανε δυο ήτανε χίλιες τριανταδυό...οι μέρες πισθαναγκαστικής απουσίας σου κι ήρθες βροντερότερος των παχυσαρκέων. Εύγε!

    Υ.Γ. ευτυχώς που καταργήσανε εκειό το χαράτσι για το μήκος πέους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε χρόνο δεν έλειψα πως κάνετε έτσι; Για τσιγάρα πήγα...
      ΥΓ: Εσένα με τέτοια προσόντα θα σε πάρουν στο επιτελείο της κυβέρνησης

      Διαγραφή
    2. κολυμπώντας μέχρι την Κούβα και πίσω?

      ΥΓ. όχι δεν θέλω, τους θέλω απέναντι ;)

      Διαγραφή
  7. Χάπι νιού γίαρ δίαρ Παρτάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...