23.4.12

Ξύπνα! Βγες από το κόμμα!

Αγαπητοί παρταλο-αναγνώστες, fellows συν-bloggers και άλλα ανήσυχα πνεύματα…. Αυτό το post δεν είναι αφιερωμένο σε εσάς αλλά σας αφορά! Και δεν αναφέρομαι σε σας γιατί τα pαrtάliα γνωρίζουν πως οι κοντινοί τους άνθρωποι (ναι εσύ που διαβάζεις αυτή την στιγμή… είσαι δικός μας άνθρωπος!!) θα φερθούν ως νοήμονα όντα και ΔΕΝ θα ψηφίσουν κάποιο mainstream κόμμα στις επερχόμενες εκλογές! Θα έχουν την σοφία να κάνουν οτιδήποτε άλλο, παρά να δώσουν την ψήφο τους στα ρεμάλια που καταδυναστεύουν τις συντάξεις μας, τους μισθούς μας, τα ταμεία μας, στην τελική την χώρα μας και το μέλλον μας.



Αρχίσανε οι ψηφοθηρικές διαφημίσεις εδώ και λίγες μέρες με τα αγγελικά πρόσωπα των πολιτικών που έχουν οδηγήσει την χώρα στην κατάντια. Λένε πως θέλουν να τα φτιάξουν όλα … τόσο καιρό γιατί κάνανε μαλακίες και τώρα θα τα φτιάξουν όλα ξαφνικά!? Το λυπηρό είναι ότι όπου πάνε και βγάζουν τους κλασικούς ξύλινους πολιτικούς λόγους, υπάρχουν πρόβατα που κρατάνε σημαίες κομμάτων και καμαρώνουν για τον βοσκό τους που τους λέει τα ίδια και τα ίδια λες και είναι για καλό τους! Νομίζουν ότι πρεσβεύουν μια ιδεολογία ή πιστεύουν ακόμα στην κομματική καβάτζα που είχαν στο παρελθόν?

Αυτούς τους συμπολίτες μας αγαπητοί αναγνώστες πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο! Γιατί αυτοί αποτελούν το μεγάλο ποσοστό τον συμπολιτών μας που θα βγάλουν κυβερνήσεις!

Δυστυχώς από την στιγμή που έχουν παρεισφρήσει τα κόμματα μέσα στα Πανεπιστήμια μας είναι ότι χειρότερο. Οι φοιτητές μας που έχουν πέσεις στις κομματικές παγίδες έχουν φορέσει είδη παρωπίδες και άντε να τους δώσεις να καταλάβουν… Από την άλλη οι 50-φεύγα και πάνω είναι ακόμα κολλημένοι από συνήθεια και μόνο που ψηφίζανε ένα κόμμα τόσα χρόνια, λες και άμα δεν ψηφίσουν τους γνωστούς αγνώστους που είναι μέσα στη Βουλή θα τους σταμπάρουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σαν κλασικοί Έλληνες και αυτοί που κράζουν και λένε τα χίλια όσα κατά των κυβερνούντων και συγκιβερνούντων, όταν θα πάνε στην κάλπη θα την κάνουν πάλι την μαλακία τους.

Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά πρέπει να δώσουμε στα κομματικά πρόβατα να καταλάβουν πως μπορούν να ζήσουν και χωρίς να ανήκουν σε κάποιο κοπάδι και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους! Να μην φοβούνται την ελευθερία επιτέλους!

Ας σκεφτούμε μια φορά για το κοινό καλό! Όχι για το κομματικό καλό! Και μη τα ταυτίζουμε αυτά τα δύο… είναι εντελώς αντίθετες έννοιες!

Προπαγανδίστε στην τελική κατά των κομμάτων. Δεν είναι κακό! Είναι προπαγάνδα για ελευθερία, όχι για πολιτικά ψευτοιδεώδη.

12 σχόλια:

  1. Πεστα Χρυσοστομεεε!!!

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

    Αιντε πια με τα κομματόσκυλα!!

    ΥΓ:Φίλε μη με τσιγκλας για τις κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια λίγο θέλω να αρχίζω να τους βρίζω πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίζε ελεύθερα! Αντί να είναι χώρος μεταλαμπάδευσις της γνώσης και δημιουργίας/εξέλιξης σκεπτόμενων ανθρώπων, έχουν καταντήσει κομματικά τσιφλίκια και φυτώρια κομματόσκυλο!

      Διαγραφή
  2. Τη βλέπω τη μαλακία, να'ρχεται, φρέσκια και σπαρταριστή... Πρόκειται να μεγαλουργήσουμε πάλι!
    Ποιος θα μας σώσει από τους εαυτούς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με επεισες, θα σε ψηφισω.

    Πρεπει να γινουμε πιο δραστικοι. Μεσα απο τα blogs δεν θα βγει κατι γιατι κακα τα ψεματα αυτοι που λες δεν θα σε διαβασουν ποτε, οχι γιατι διαβαζουν JRous, αλλα γιατι δεν θα το ψαξουν το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι! Εξ ου και η έκκληση προς εμάς που μας διαβάζουμε ώστε να ξυπνήσουμε με κάθε τρόπο τους κομματικούς ζωντανούς νεκρούς ;-)

      Διαγραφή
  4. για αυτα τα ιδανικα -ιδεωδη

    αγωνιστηκαν οι αρχαιοι ημων προγονοι,ελπιζω να τους θυμηθουμε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αγαπητή Nasia ας αφήσουμε κατά μέρος τους αρχαίους ημών προγόνους και να κοιτάξουμε τους σύγχρονους ημών απογόνους που δεν θα έχουνε ζωή! :-) Σοβαρά τώρα, οι αρχαίοι τα δημιούργησαν τα ιδεώδη και οι σύγχρονοι τα έχεσαν. Τόση διαφθορά δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ των ποτών σε κανέναν πολιτισμό σε καμία χώρα! Ακόμα και οι κατά τόπους παρακρατικές οργανώσεις/μαφίες/κ.τ.λ. έχουν έναν κώδικα τιμής ρε παιδί μου! Φαντάσου πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που μας κυβερνάν και αυτοί που λυσσάνε να κυβερνήσουν που δεν έχουν έστω ένα κοινωνικό ηθικό φραγμό!

      Διαγραφή
  5. etsi re Partali, pes ta gamw to feleki mou. Enas akoma gia ta karfia ston tafo tous!!!

    O koubaros sou den se ksexna, apla den exw akoma internet. 8a ta poume syntoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ τα λέω αλλά αυτό το άρθρο είναι από το έτερο partali όχι από τον partaloκουμπαρο σου! χαχαχα :-)

      Διαγραφή
  6. Επίσης παίζει να είναι η επικεφαλίδα "Ξύπνα! Βγες από το κώμα!"
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήθελα με κάποιο τρόπο να το κάνω σαν λογοπαίγνιο αλλά δουλεύει και έτσι όπως πολύ σωστά το σκέφτηκες και μόνη σου! ;-)

      Διαγραφή
  7. Δεν υπάρχει κοινό καλό, όπως και κοινό κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...