1.11.11

4 Χρόνια Παρτάλια

Σαν σήμερα το μακρινό και αισιόδοξο (και επιπλέον ΓΑΠ Free) 2007, δύο φίλοι αποφάσισαν να σπάσουν την μονοτονία του ελληνικού διαδικτύου (όπως και την δική τους γιατί ήταν κοπρόσκυλα) και να δημιουργήσουν το πιο παρτάλικο Blog ever!



Σε αυτή την μακρινή πορεία αντιμετώπισαν χιλιάδες προβλήματα, από σπουδές και μεταπτυχιακά, χυλόπιτες από γκόμενες και πιώματα, ανεργία και αυταρχικά αφεντικά (ούτε να blogαρεις δεν σε αφήνουνε ήσυχο), μέχρι χαλασμένα ρούτερ και αδυναμία πληρωμής του λογαριασμού του ΟΤΕ...
Το σύστημα όμως δεν κατάφερε να τους απορροφήσει και παρέμειναν Παρτάλια.
Ακριβώς αυτό το σύστημα πολεμάμε και σήμερα με όπλα μας την καυστική σάτιρα και το αμφιβόλου ποιότητας χιούμορ. Αυτή τη φορά όμως το έχουμε πάρει πατριωτικά και δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα όπλα εύκολα, ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.
Πολιτικοί και λοιπά παρτάλια αδυνατουν πλέον να κοιμηθούν ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι υπαρχει ένα Blog που δεν μασάει και τα λέει τσεκουράτα!


υγ1:Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας, όσους μετέφεραν καλά λόγια για την σελίδα μας, όσους έχασαν πολίτιμο χρόνο από τη ζωή τους αφήνοντας σχόλια και όσους δεν σταμάτησαν να χαμογελάνε και να αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία παρά τα δεινά που αντιμετωπίζουνε.
υγ2: Ευχαριστούμε επίσης τον καλύτερο μας αναγνώστη Ioannis_the_great, ο οποίος είναι και ο μόνος που άντεξε να μας διαβάζει από την αρχή... και συνεχίζει (ίσως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό).

8 σχόλια:

  1. χαχαχαχα Είστε και εσείς από τους παλιούς εδώ μέσα!!! Ε δεν θα χάσω ανάρτηση λοιπόν!!! Και άλλα πολλά χρόνια εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα εκατοστήσετε μαγκες! (χμμ.. ακουστηκε λιγο gay?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έλεγα να τα εκατοστήσετε αλλά μέχρι τότε θα είστε κωλόγεροι με άνοια και δε θα ξέρετε τι γράφετε!!!!!! :Ρ
    Οπότε θα πω καλή συνέχεια και συνεχίστε την ωραία δουλειά για πολλά χρόνια ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για τα συγκινητικά σχόλιά σας και για τις ευχές σας. Χαιρόμαστε που έχουμε λίγους και καλούς υποστηρικτές/φίλους που συμμερίζονται τους προβληματισμούς μας και τον τρόπο που θέλουμε να τους προβάλλουμε.

    Ελεύθερα, καθοδηγούμενοι και από την λογική και την τρέλα μας παράλληλα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από συμφέροντα. Δεν είναι διαφήμιση δελτίου ειδήσεων (έτσι δεν ακούστηκε? :-)) είναι ένα ειλικρινές "ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που είστε μαζί μας"!

    @Hfaistiwnas τιιιιι??? θέλεις να πεις πως είχες χάσει ανάρτηση!?!?!? :-)

    @JRous χαχαχα δε πειράζει η ευχή μετράει.

    @me ευχαριστούμε you! :-)

    @Πρόεδρε Ευχαριστούμε :-).... αλλά γιατί ευχαριστούμε? που είμαστε? τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ω καλά έλαβα και έπαινο. Με τιμά δηλάδη να είμαι ενα Παρτάλι ακόμα?
    Ομόλογω οτι όλο και καμμιά αναρτήση θα μου ξέφυγε γιατί πλέον έχετε βάλει φουλ τις μηχανές και δεν σας προλαβαίνω (φουλ τις μηχανές στην Ελλάδα τι σόι παρτάλια είστε?)
    Επείδη σας ξέρω και προσωπικά δεν λέω αλλά απλά εύχομαι keep Blogging

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ioannis_the_great: Είμαστε το αντίθετο από την Ελλάδα. Τώρα που δεν λειτουργεί τίποτα εμείς δεν σταματάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...