10.10.11

Κουρεματάκι;;;

Από ότι δείχνουν οι εξελίξεις, Μέρκελ και Σαρκοζί σχεδιάζουν εν κρυπτώ κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 60%. Και όπως συνήθως, τα δικά μας τα βόδια το μαθαίνουν τελευταίοι.
Ο μόνος που μπορεί να μας σώσει πλέον είναι ο γνώστης των μυστικών κάθε κουρέματος, ο άρχοντας των σαλονιών ομορφιάς, "Τρύφων Σαμαράς"!
Να υπουργοποιηθεί άμεσα για το καλό του έθνους.
Η συνέχεια στις οθόνες σας...Ο υπουργός μας των οικονομικών, ο λατρευτός Benny δήλωσε ότι η Ελλάδα γυρίζει στο 2004. Δεν κατάλαβα, που το κακό σε αυτό;;;
Το 2004 οι μισθοί ανεβαίναν, ήμασταν μες την τρελή χαρά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για την Παπαρίζου, οι Porche Cayenne πωλούνταν σαν φρέσκια καρβέλια και το σημαντικότερο, η Εθνική σήκωνε το Euro!!!
Όπως διάβασα σε ένα πετυχημένο σχόλιο, πιο πιθανό είναι να εννοούσε το έτος 2004πχ!
Τέλος πάντων δεν ξέρω τι προσπαθούν να πετύχουν εκεί στην κυβέρνηση με τέτοιες ηλίθιες δηλώσεις, αλλά να μας τρομάξουν και να αποδεχτούμε την άνευ όρων παράδοση της χώρας αποκλείεται!!!
..................
Για το κούρεμα του χρέους που ετοιμάζουν Μέρκελ Σαρκοζί δεν γνωρίζω πολλά, αλλά το κούρεμα με την ψιλή δεν το γλιτώνετε με τίποτα πολιτικάντηδες της συμφοράς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...