27.9.11

Γιωργάκης Τύραννος

Η Ισπανική εφημερίδα El Pais ("Η χώρα" στα ελληνικά), παρουσίασε σε σχετικό άρθρο της για την κατάσταση στην Ελλάδα τον Γιωργάκη ως ήρωα τραγωδίας.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο πρωθυπουργός μας έχει τον ρόλο του Οιδίποδα στην ομώνυμη ελληνική τραγωδία, καθώς πρέπει να σκοτώσει μεταφορικά τον πατέρα του και το σάπιο σύστημα που αυτός δημιούργησε.



Ο Γιωργάκης λοιπόν αν δεν θέλει να κατονομαστεί προδότης, δήλαδή ως ο πρωθυπουργός που κατά τη διάρκεια της θητείας του χρεοκόπησε η Ελλάδα, πρέπει να καταστρέψει το πελατειακό και υπερτροφικό κράτος έργο του πατέρα του Ανδρέα, κάτι που τον έχει οδηγήσει σε ψυχολογικό αδιέξοδο.
Δεν μιλιέται, αποφεύγει τους δημόσιους χώρους και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες τον έχουν χάσει οι θαμώνες ψαροταβέρνας των βορείων προαστίων στο οποίο συνήθιζε να παίρνει το φτωχικό του δείπνο.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός μας είχε δηλώσει ότι ήθελε να κάνει την Ελλάδα Δανία του Νότου. Τελικά κατάφερε κάτι εξίσου αξιοσημείωτο, να την κάνει Ουγκάντα του Βορρά...

Ως παρτάλια ελπίζουμε ο Αντρίκος να βγει νέος οιδίποδας και να μας απαλλάξει από τον Τύραννο πατέρα του. Μέχρι τότε αναφωνήστε όλοι μαζί "Ωιμέ"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσφορά: Με κάθε σχόλιο δώρο μια απάντηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...